• العربية
  • English
BrandBrand
  • برنامه‌ها
  • تلویزیون
  • شنیداری
  • ایران
  • جهان
  • حقوق بشر
  • جاویدنامان
  • گزارش ویژه
  • ورزش
  • بازار
  • برنامه‌ها
  • تلویزیون
  • شنیداری
  • ایران
  • جهان
  • حقوق بشر
  • جاویدنامان
  • گزارش ویژه
  • ورزش
  • بازار
  • پوسته
  • زبان
    • العربية
    • English
  • برنامه‌ها
  • تلویزیون
  • شنیداری
  • ایران
  • جهان
  • حقوق بشر
  • جاویدنامان
  • گزارش ویژه
  • ورزش
  • بازار
کلیه حقوق قانونی این سایت متعلق به ولانت‌مدیا است.
volant media logo

نتانیاهو: اسرائیل حملات علیه حزب‌الله در لبنان را تشدید خواهد کرد

۴ خرداد ۱۴۰۵، ۲۰:۵۲ (‎+۱ گرینویچ)
ستون‌های دود پس از حملات اسرائیل در جنوب لبنان، ۲۵ مه ۲۰۲۶ - رویترز/استرینگر
ستون‌های دود پس از حملات اسرائیل در جنوب لبنان، ۲۵ مه ۲۰۲۶ - رویترز/استرینگر

بنیامین نتانیاهو، نخست‌وزیر اسرائیل، اعلام کرد که این کشور حملات خود علیه حزب‌الله در لبنان را تشدید خواهد کرد. همزمان یک مقام آمریکایی گفت این گروه تحت حمایت جمهوری اسلامی هشدارها برای توقف تیراندازی به اسرائیل را نادیده گرفته است.

نتانیاهو دوشنبه چهارم خرداد در پیامی ویدئویی که در تلگرام منتشر شد، گفت: «ما در جنگ با حزب‌الله هستیم و حملات خود را تشدید خواهیم کرد.» او گفت ارتش اسرائیل «پایش را از روی پدال گاز برنمی‌دارد. برعکس، من گفتم بیشتر فشار بدهید.»

هنوز حزب‌الله یا مقام‌های لبنانی به این اظهارات نتانیاهو واکنشی نشان نداده‌اند، اما رویترز نوشت که ساکنان حومه بیروت پس از انتشار ویدیوی نتانیاهو از منطقه خارج شدند.

اسرائیل و حزب‌الله با وجود آتش‌بسی که بیش از یک ماه پیش با هدف توقف درگیری‌ها اعلام شده بود، همچنان به تبادل حملات ادامه داده‌اند.

تهران در مذاکرات با آمریکا که با هدف توافقی برای پایان دادن به جنگ علیه جمهوری اسلامی انجام می‌شود، خواستار توقف حملات اسرائیل در لبنان شده است.

در حالی که گمانه‌زنی‌ها درباره یک توافق احتمالی منتشر شده، نتانیاهو گفت او و دونالد ترامپ، رییس‌جمهوری آمریکا، در یک تماس تلفنی توافق کرده‌اند که اسرائیل حق حفظ مقابله با تهدیدات در همه جبهه‌ها، از جمله لبنان را خواهد داشت.

ارتش اسرائیل از زمان آتش‌بس همچنان در بخش وسیعی از جنوب لبنان مستقر است و نیروی هوایی آن به مواضع حزب‌الله حمله می‌کند. نیروهای زمینی اسرائیل نیز شهرهایی را که محل نفوذ این گروه هستند، تخریب می‌کنند.

در مقابل، حزب‌الله پهپادهای انفجاری به سمت نیروهای اسرائیل و شهرهای شمال این کشور شلیک کرده که تاکنون دست‌کم ۱۱ سرباز را کشته است.

حملات اسرائیل به مواضع حزب‌الله

پس از انتشار ویدیوی نتانیاهو، ارتش اسرائیل اعلام کرد در حال حمله به مواضع حزب‌الله در دره بقاع در شرق لبنان است؛ منطقه‌ای که از زمان آتش‌بس به ندرت هدف قرار گرفته است.

آتش‌بس زمینه‌ساز مذاکرات میان اسرائیل و لبنان شد که با میانجی‌گری آمریکا در واشینگتن انجام می‌شود؛ در آخرین دور این مذاکرات، دو طرف با تمدید ۴۵ روزه آتش‌بس موافقت کردند.

رویترز نوشت که مشخص نیست که آیا اظهارات نتانیاهو درباره تشدید حملات در لبنان بر این مذاکرات تاثیر خواهد گذاشت یا نه.

یک مقام آمریکایی گفت حزب‌الله «درخواست‌های مکرر برای توقف تیراندازی به اسرائیل، از جمله یک اولتیماتوم اخیر را نادیده گرفته است.» این مقام این گروه را متهم کرد که با شلیک موشک و پهپاد به اسرائیل در تلاش است مذاکرات اسرائیل-لبنان را مختل کند.

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

پربازدیدترین‌ها

روسیه از ایرانِ متمایل به غرب بیشتر از بمب اتمی ایران می‌ترسد
۱

روسیه از ایرانِ متمایل به غرب بیشتر از بمب اتمی ایران می‌ترسد

۲

حمله به فرودگاه ریاض ۱۳ کشته و ۳۰۹ زخمی بر جا گذاشت؛ یک آمریکایی در میان قربانیان است

۳
تحلیل

هاآرتص: حملات حوثی‌ها می‌تواند زمان ورود آمریکا به جنگ با جمهوری اسلامی را تعیین کند

۴

آمریکا یک کشتی باری را هدف گرفت؛ ترامپ درباره اقدامات ایران پیش از انتخابات هشدار داد

۵

رویترز: جنگ با ایران و بحران بدهی، محور نشست صندوق بین‌المللی پول و بانک جهانی خواهد بود

انتخاب سردبیر

  • پاسخ‌دهندگان به ایران‌اینترنشنال: با ادامه فشار آمریکا موافقیم، اگر به سقوط حکومت منجر شود

    پاسخ‌دهندگان به ایران‌اینترنشنال: با ادامه فشار آمریکا موافقیم، اگر به سقوط حکومت منجر شود

  • جایزه نوبل اقتصاد ۲۰۲۶ به رابرت هال و مایکل وودفورد، اقتصاددانان آمریکایی، رسید

    جایزه نوبل اقتصاد ۲۰۲۶ به رابرت هال و مایکل وودفورد، اقتصاددانان آمریکایی، رسید

  • قدیمی‌ترین بازار سرپوشیده مواد غذایی پاریس در آتش‌سوزی ویران شد

    قدیمی‌ترین بازار سرپوشیده مواد غذایی پاریس در آتش‌سوزی ویران شد

  • مدیرمسئول کیهان حمله به کابل‌های فیبر نوری خلیج فارس را «حق مسلم» جمهوری اسلامی خواند

    مدیرمسئول کیهان حمله به کابل‌های فیبر نوری خلیج فارس را «حق مسلم» جمهوری اسلامی خواند

  • گزارشگر سازمان ملل اعلام کرد به اعتصاب غذای «سه‌شنبه‌های نه به اعدام» می‌پیوندد

    گزارشگر سازمان ملل اعلام کرد به اعتصاب غذای «سه‌شنبه‌های نه به اعدام» می‌پیوندد

  • آتش‌بس در آستانه فروپاشی؛ نعیم قاسم خلع سلاح حزب‌الله را رد و بر نبرد با اسرائیل تاکید کرد

    آتش‌بس در آستانه فروپاشی؛ نعیم قاسم خلع سلاح حزب‌الله را رد و بر نبرد با اسرائیل تاکید کرد

  • لبنان از آمریکا خواست برای توقف حملات اسرائیل به این کشور فشار بیاورد

    لبنان از آمریکا خواست برای توقف حملات اسرائیل به این کشور فشار بیاورد