• العربية
  • English
Brand
  • برنامه‌ها
  • تلویزیون
  • شنیداری
  • ایران
  • جهان
  • حقوق بشر
  • انقلاب ملی
  • جاویدنامان
  • گزارش ویژه
  • ورزش
  • بازار
  • برنامه‌ها
  • تلویزیون
  • شنیداری
  • ایران
  • جهان
  • حقوق بشر
  • انقلاب ملی
  • جاویدنامان
  • گزارش ویژه
  • ورزش
  • بازار
  • پوسته
  • زبان
    • العربية
    • English
  • برنامه‌ها
  • تلویزیون
  • شنیداری
  • ایران
  • جهان
  • حقوق بشر
  • انقلاب ملی
  • جاویدنامان
  • گزارش ویژه
  • ورزش
  • بازار
کلیه حقوق قانونی این سایت متعلق به ولانت‌مدیا است.
volant media logo

رییس امارات متحده عربی: قادریم هرگونه تجاوز را با کارآمدی پاسخ دهیم

۱۵ اردیبهشت ۱۴۰۵، ۱۶:۱۹ (‎+۱ گرینویچ)به‌روزرسانی: ۲۲:۲۲ (‎+۱ گرینویچ)
100%

محمد بن زاید، رییس امارات متحده عربی اعلام کرد که این کشور با تکیه بر توانمندی نیروهای مسلح، انسجام اجتماعی و قدرت الگوی حکمرانی خود، قادر است هرگونه تجاوز را با کارآمدی پاسخ دهد.

او افزود که امارات متحده عربی در برابر هر تهدید علیه حاکمیت، امنیت و سلامت شهروندان و ساکنان خود با قاطعیت و قدرت برخورد خواهد کرد.

پربازدیدترین‌ها

اکسیوس: آمریکا پیشنهاد تازه ایران برای پایان جنگ را کافی نمی‌داند
۱

اکسیوس: آمریکا پیشنهاد تازه ایران برای پایان جنگ را کافی نمی‌داند

۲

اتحادیه اروپا شبکه تبلیغاتی سپاه پاسداران را در یک عملیات گسترده آنلاین هدف قرار داد

۳

اعتراف پزشکیان به فروپاشی زیرساخت‌های انرژی و بن‌بست اقتصادی: گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟

۴

در تیراندازی در مرکز اسلامی سن‌ دیگو ۳ بزرگسال و ۲ نوجوان مظنون کشته شدند

۵

بلومبرگ: شمار نفتکش‌ها در خارک به بالاترین سطح از زمان آغاز محاصره دریایی آمریکا رسید

انتخاب سردبیر

  • دو سال پس از سقوط بالگرد رئیسی، جمهوری اسلامی دیگر پناهگاه امنی ندارد
    تحلیل

    دو سال پس از سقوط بالگرد رئیسی، جمهوری اسلامی دیگر پناهگاه امنی ندارد

  • ۴۰ روز مادری؛ مراقبت انسانی، نمایش عاطفه و پرسش‌های اخلاقی

    ۴۰ روز مادری؛ مراقبت انسانی، نمایش عاطفه و پرسش‌های اخلاقی

  • نیویورک‌تایمز: جمهوری اسلامی از فرصت آتش‌بس برای احیای توان موشکی خود استفاده کرد

    نیویورک‌تایمز: جمهوری اسلامی از فرصت آتش‌بس برای احیای توان موشکی خود استفاده کرد

  • اتحادیه اروپا شبکه تبلیغاتی سپاه پاسداران را در یک عملیات گسترده آنلاین هدف قرار داد

    اتحادیه اروپا شبکه تبلیغاتی سپاه پاسداران را در یک عملیات گسترده آنلاین هدف قرار داد

  • عفو بین‌الملل: جمهوری اسلامی عامل اصلی جهش اعدام‌ها در جهان در سال ۲۰۲۵ بود

    عفو بین‌الملل: جمهوری اسلامی عامل اصلی جهش اعدام‌ها در جهان در سال ۲۰۲۵ بود

•
•
•

مطالب بیشتر

امارات: «حق کامل و مشروع» ما برای پاسخ‌گویی به حملات محفوظ است

۱۵ اردیبهشت ۱۴۰۵، ۱۵:۴۰ (‎+۱ گرینویچ)

وزارت خارجه امارات متحده عربی در بیانیه‌ای اعلام کرد که حملات روز سه‌شنبه یک تشدید جدی تنش به شمار می‌رود و تهدیدی مستقیم برای امنیت کشور محسوب می‌شود.

این وزارتخانه افزود که امارات «حق کامل و مشروع» خود برای پاسخ‌گویی را محفوظ می‌دارد.

عصر دوشنبه، امارات اعلام کرده بود که پدافندهای هوایی‌اش در حال مقابله با تهدیدات موشکی و پهپادی و آتش‌نشانان در حال مهار آتش‌سوزی در یک منطقه صنعت نفت هستند.

این آتش‌سوزی در پی یک حمله پهپادی رخ داده بود که مقامات گفته بودند منشأ آن ایران بوده است.

درگیری و تشنج در رختکن رئال مادرید پیش از الکلاسیکو

۱۵ اردیبهشت ۱۴۰۵، ۱۵:۲۷ (‎+۱ گرینویچ)

نشریه اتلتیک گزارش داد که تنش‌ها در رئال مادرید پیش از دیدار ال‌کلاسیکو افزایش یافته است. درگیری‌هایی میان بازیکنان باتجربه، از جمله کیلیان امباپه، پس از حذف این تیم از لیگ قهرمانان اروپا برابر بایرن مونیخ، فضای تیم را ملتهب کرده است.

بر اساس این گزارش، آنتونیو رودیگر در ماه آوریل در رختکن تمرین با یکی از بازیکنان درگیر شد و بعدا بابت رفتارش عذرخواهی کرد. همچنین پیش از دیدار برابر رئال بتیس، امباپه در تمرین با یکی از اعضای کادر فنی بر سر اعلام آفساید دچار تنش شد.

با اینکه این اتفاقات در فوتبال حرفه‌ای غیرمعمول نیست و گزارشی از برخورد انضباطی منتشر نشده، اما این درگیری‌ها به تشدید فضای منفی در تیم منجر شده است.

همزمان، برخی در داخل باشگاه از رفتار امباپه، از جمله سفر او با دوست‌دخترش به ایتالیا در دوره مصدومیت، انتقاد کرده‌اند. اکنون توجه‌ها به وضعیت این مهاجم برای حضور در دیدار حساس برابر بارسلونا معطوف شده است.

امارات متحده عربی از حملات موشکی و پهپادی از سوی ایران خبر داد

۱۵ اردیبهشت ۱۴۰۵، ۱۵:۲۱ (‎+۱ گرینویچ)

وزارت دفاع امارات متحده عربی روز سه‌شنبه اعلام کرد که سامانه‌های پدافند هوایی این کشور در حال مقابله با حملات موشکی و پهپادی هستند که از سوی ایران انجام می‌شود.

100%

این دومین روز از حملات پس از یک دوره چهار هفته‌ای آرامش نسبی است که از زمان اعلام آتش‌بس توسط ایالات متحده آغاز شده بود.

وزارت دفاع امارات متحده عربی افزود که صداهای شنیده‌شده در سراسر کشور ناشی از عملیات سامانه‌های پدافندی امارات برای مقابله با موشک‌های بالستیک، کروز و پهپادها است.

آلمان یک کشتی مین‌روب به مدیترانه اعزام کرد

۱۵ اردیبهشت ۱۴۰۵، ۱۵:۱۴ (‎+۱ گرینویچ)

اشپیگل به نقل از وزارت دفاع آلمان اعلام کرد آلمان یک کشتی مین‌روب از نیروی دریایی خود را به مدیترانه اعزام کرده است تا در صورت نیاز، در عملیات احتمالی پاک‌سازی تنگه هرمز مشارکت کند.

پیشتر خبرگزاری رویترز جمعه ۱۱ اردیبهشت گزارش داد عملیات پاک‌سازی مین‌های کارگذاشته‌شده در تنگه هرمز ممکن است ماه‌ها به طول بینجامد.

همچنین رویترز گزارش داد که ارتش آمریکا در حال گسترش بهره‌گیری از هوش مصنوعی برای شناسایی و خنثی‌سازی مین‌های دریایی جمهوری اسلامی در تنگه هرمز است و در همین راستا، قراردادی به ارزش حدود ۱۰۰ میلیون دلار با شرکت فناوری «دومینو دیتا لَب» منعقد کرده است.

از زمان آغاز مناقشه کنونی در ۹ اسفند ۱۴۰۴، اختلال در تردد شناورها در این آبراه موجب برهم خوردن جریان انرژی جهانی و افزایش قیمت نفت شده است.

سنتکام: از ابتدای محاصره تاکنون ۵۱ شناور تغییر مسیر دادند

۱۵ اردیبهشت ۱۴۰۵، ۱۵:۰۰ (‎+۱ گرینویچ)
100%

سنتکام نوشت که نیروهای آمریکایی همچنان محاصره دریایی علیه بنادر جنوب ایران را اجرا می‌کنند.

بر اساس این گزارش، تا روز سه‌شنبه، ۵۱ شناور دستور گرفته‌اند که تغییر مسیر دهند یا به بندر بازگردند تا از ورود یا خروج کشتی‌های تجاری به ایران یا از ایران جلوگیری شود.