• العربية
  • English
Brand
  • برنامه‌ها
  • تلویزیون
  • شنیداری
  • ایران
  • جهان
  • حقوق بشر
  • انقلاب ملی
  • جاویدنامان
  • گزارش ویژه
  • ورزش
  • بازار
  • برنامه‌ها
  • تلویزیون
  • شنیداری
  • ایران
  • جهان
  • حقوق بشر
  • انقلاب ملی
  • جاویدنامان
  • گزارش ویژه
  • ورزش
  • بازار
  • پوسته
  • زبان
    • العربية
    • English
  • برنامه‌ها
  • تلویزیون
  • شنیداری
  • ایران
  • جهان
  • حقوق بشر
  • انقلاب ملی
  • جاویدنامان
  • گزارش ویژه
  • ورزش
  • بازار
کلیه حقوق قانونی این سایت متعلق به ولانت‌مدیا است.
volant media logo

معترضان در نیاوران تهران: این آخرین نبرده پهلوی بر می‌گرده

۱۹ دی ۱۴۰۴، ۱۹:۱۹ (‎+۰ گرینویچ)

براساس ویدیوهای رسیده به ایران اینترنشنال معترضان در نیاوران تهران در ۱۹ دی به خیابان آمدند و شعار این آخرین نبرده پهلوی بر می‌گرده و مرگ بر دیکتاتور سردادند.

پربازدیدترین‌ها

ترامپ وارد پکن شد؛ انتظارهای بزرگ با دستور کار مبهم
۱

ترامپ وارد پکن شد؛ انتظارهای بزرگ با دستور کار مبهم

۲

جوییش کرونیکل از پیشنهاد ۴۰ هزار پوندی برای قتل روزنامه‌نگار ایرانی خبر داد

۳
اختصاصی

انتشارات دانشگاه کمبریج اتهامات جعل علمی یک استاد طرفدار خامنه‌ای را بررسی می‌کند

۴

مدیران انویدیا، تسلا، اپل و بوئینگ، ترامپ را در سفر به چین همراهی می‌کنند

۵

مقام‌های آمریکایی: حکومت ایران تنها «چند هفته» تا آستانه هسته‌ای فاصله دارد

انتخاب سردبیر

  • رسانه‌ها در آمریکا از درگیری‌های فیزیکی در پشت صحنه دیدار ترامپ و شی خبر دادند

    رسانه‌ها در آمریکا از درگیری‌های فیزیکی در پشت صحنه دیدار ترامپ و شی خبر دادند

  • شی ممکن است به ترامپ در موضوع ایران کمک کند، اما این کمک هزینه‌ای دارد
    تحلیل

    شی ممکن است به ترامپ در موضوع ایران کمک کند، اما این کمک هزینه‌ای دارد

  • آمریکا برای شناسایی یک مامور سابق ضدجاسوسی و عوامل تولید پهپاد سپاه پاداش تعیین کرد

    آمریکا برای شناسایی یک مامور سابق ضدجاسوسی و عوامل تولید پهپاد سپاه پاداش تعیین کرد

  • شب‌هایی که بیمارستان الغدیر صحنه جنایت شد
    گزارش ویژه

    شب‌هایی که بیمارستان الغدیر صحنه جنایت شد

  • ترامپ وارد پکن شد؛ انتظارهای بزرگ با دستور کار مبهم

    ترامپ وارد پکن شد؛ انتظارهای بزرگ با دستور کار مبهم

  • نسخه جمهوری اسلامی برای اقتصاد دیجیتال: اینترنت را ببند، غرفه اجاره بده

    نسخه جمهوری اسلامی برای اقتصاد دیجیتال: اینترنت را ببند، غرفه اجاره بده

•
•
•

مطالب بیشتر

تصاویر و گزارش‌ها از کشتار مردم معترض به دست نیروهای سرکوب جمهوری اسلامی

۱۹ دی ۱۴۰۴، ۱۹:۱۴ (‎+۰ گرینویچ)

تصاویر و گزارش‌های منتشر شده در شبکه‌های اجتماعی حاکی از کشتار مردم معترض به دست نیروهای سرکوبگر جمهوری اسلامی در شامگاه پنجشنبه ۱۸ است.

کانال وحیدآنلاین جمعه دو ویدیو منتشر کرد و نوشت که این ویدیوها «کشته‌شدگان در فردیس البرز در پنجشنبه ۱۸ دی» را نشان می‌دهد.

این دو ویدیو پیشتر در حساب پوریا افخمی در شبکه اجتماعی ایکس منتشر شده بود و این کاربر در کنار آنها خطاب به دونالد ترامپ رییس‌جمهوری آمریکا به زبان انگلیسی نوشت: « رییس‌جمهور ترامپ، به همین دلیل است که اینترنت و خطوط تلفن را قطع کردند.»

او افزود: «با وجود هشدارهای مکرر شما، سپاه پاسداران انقلاب اسلامی و شبه‌نظامیان عراقی وابسته به آن، پسران و دختران جوان و زیبای ایرانی را در یک گاراژ در فردیسِ کرج حبس کرده و به قتل رسانده‌اند. (تصاویر این جنایت تأیید شده است.) این یک جنایت بی‌سابقه علیه بشریت است. ما به رهبری شما نیاز داریم تا از خون‌ریزی بیشتر جلوگیری شود.»

در این ویدیو، دست‌کم ۷ نفر از معترضان روی زمین افتاده‌اند و فردی که در ویدیو صحبت می‌کند می‌گوید آن‌ها کشته شده‌اند.

ویدیوی دیگری به دست ایران‌اینترنشنال رسیده که «جنازه‌هایی را در بیمارستان الغدیر» تهران نشان می‌دهد.

حسین رزاق، فعال مدنی نیز در شبکه اجتماعی ایکس نوشت: «دیشب وقتی کرکره اینترنت را پائین کشیدند، ماشین قتل‌عام راه افتاد. نزدیک ۲۰۰ نفر از مردم را فقط در تهران کشتند.»

او افزود: «فقط در یکی از مناطق تهران، قلعه حسن‌خان ۳۵ نفر کشته شدند.»

فرانسه، بریتانیا و آلمان کشتار معترضان در ایران را شدیدا محکوم کردند

۱۹ دی ۱۴۰۴، ۱۹:۰۹ (‎+۰ گرینویچ)

دفتر ریاست‌جمهوری فرانسه و دفتر نخست‌وزیری بریتانیا اعلام کردند که این کشورها به همراه آلمان از مقام‌های جمهوری اسلامی می‌خواهند «خویشتنداری به خرج دهند، از اعمال خشونت خودداری کنند و حقوق بنیادین ایرانیان را رعایت کنند.»

در بیانیه دفتر ریاست جمهوری فرانسه آمده است: «فرانسه، بریتانیا و آلمان عمیقا نگران گزارش‌ها درباره اعمال خشونت از سوی نیروهای امنیتی ایران هستند و کشتار معترضان در ایران را به‌شدت محکوم می‌کنند.»

در بیانیه دفتر نخست‌وزیری بریتانیا نیز آمده است: «مقامات ایرانی مسئولیت حفاظت از مردم خود را بر عهده دارند و باید امکان آزادی بیان و تجمع مسالمت‌آمیز را بدون ترس از انتقام یا برخورد فراهم کنند.»

همزمان فریدریش مرتس صدراعظم آلمان در شبکه اجتماعی ایکس نوشت: «ما عمیقا نگران گزارش‌های مربوط به اعمال خشونت از سوی نیروهای امنیتی ایران هستیم و کشتار معترضان را به‌شدت محکوم می‌کنیم.»

او افزود که به همراه رهبران فرانسه و بریتانیا از مقام‌های جمهوری اسلامی «می‌خواهیم از توسل به خشونت خودداری کنند و حقوق بنیادین شهروندان ایران را رعایت و پاس بدارند.»

رویترز: با وجود قطعی اینترنت، اعتراض‌ها در سراسر ایران شعله‌ور است

۱۹ دی ۱۴۰۴، ۱۸:۵۶ (‎+۰ گرینویچ)

خبرگزاری رویترز گزارش داد که با وجود قطعی سراسری اینترنت در ایران، اعتراض‌ها در سراسر کشور شعله‌ور است.

این خبرگزاری شامگاه جمعه گزارش داد که ویدئوها نشان می‌دهند ساختمان‌ها در اعتراض‌های ضدحکومتی در شهرهای مختلف کشور در آتش می‌سوختند.

رویترز نوشت که قطع اینترنت باعث کاهش شدید جریان اطلاعات از کشور به سمت خارج شده است.

این خبرگزاری افزود که تماس‌های تلفنی با ایران نیز برقرار نمی‌شود.

طبق وبسایت فرودگاه دبی، حداقل ۱۷ پرواز بین دبی و ایران لغو شده است.

مردم شهرهای مختلف ایران شامگاه جمعه برای سرنگونی جمهوری اسلامی به خیابان‌ها آمدند

۱۹ دی ۱۴۰۴، ۱۸:۳۶ (‎+۰ گرینویچ)

بر اساس گزارش‌های رسیده، مردم شهرهای مختلف ایران شامگاه جمعه در دومین شب فراخوان شاهزاده رضا پهلوی برای سرنگونی جمهوری اسلامی به خیابان‌ها آمدند.

کرج، تهران، مشهد، یزد، قزوین، قم، گرگان و ... جزو شهرهایی هستند که شامگاه جمعه صحنه اعتراضات علیه جمهوری اسلامی بودند.

بر اساس گزارش‌ها مردم در خیابان‌ها شعارهایی علیه جمهوری اسلامی و به ویژه شعار «مرگ بر دیکتاتور»، «این آخرین نبرده، پهلوی برمی‌گرده» و «جاوید شاه»‌ سر دادند.

سناتور آمریکایی: مردم آمریکا در کنار ایرانیان ایستاده‌اند

۱۹ دی ۱۴۰۴، ۱۸:۳۲ (‎+۰ گرینویچ)

بیل هاگرتی، سناتور آمریکایی، در گفت‌وگو با ایران اینترنشنال گفت: «همزمان با آن‌که ناآرامی‌های سراسری ایران را فرا گرفته است مردم آمریکا در کنار ایرانیان ایستاده‌اند.»

هاگرتی افزود حکومت روحانیون در ایران سال‌هاست شهروندان خود را سرکوب کرده و تاکید کرد که تنها مردم ایران باید درباره آینده سیاسی خود تصمیم بگیرند.