در بیانیهای کمسابقه، یوآو گالانت، وزیر دفاع پیشین اسرائیل در نامهای سرگشاده خطاب به علی خامنهای نوشت: «شما نهتنها اراده ما را دستکم گرفتید، بلکه توان نظامی و دقت تسلیحات ما را نیز دستکم گرفتید. ما رهبران نظامی و دانشمندان کلیدی شما را حذف کردیم، سامانههای اس-۳۰۰ را هدف گرفتیم و برنامه هستهایتان را چندین سال به عقب راندیم.» گالانت تاکید کرد: «ما همهچیز را میدانیم؛ از برنامهها و سایتها گرفته تا ارتباطات و نقاط کور. اگر باز هم راه اشتباه را انتخاب کنید، ما همانجا در انتظارتان خواهیم بود.»
در همین حال، بنیامین نتانیاهو، نخستوزیر اسرائیل، پنجشنبه پیش از بازگشت به اسرائیل، در مصاحبهای با فاکس بیزنس اعلام کرد که حملات مشترک آمریکا و اسرائیل به سایتهای هستهای ایران اگرچه زیرساختهای این برنامه را آسیب زده است، اما اورانیوم غنیشده جمهوری اسلامی همچنان باقی مانده و میتواند برای ساخت بمب اتمی استفاده شود. او گفت: «باید برای ایران روشن شده باشد که نباید این اورانیوم را داشته باشد. اگر لازم باشد، همان کاری را که انجام دادیم دوباره و حتی چندباره انجام خواهیم داد.» نتانیاهو همچنین در مصاحبه دیگری با نیوزمکس تصریح کرد که برنامه هستهای ایران اکنون «چند سال به عقب رانده شده است.»
یسرائیل کاتز، وزیر دفاع اسرائیل نیز پنجشنبه ۱۹ تیر در مراسم فارغالتحصیلی خلبانان نیروی هوایی به حکومت ایران هشدار داد: «اگر ناچار به بازگشت شویم، این بار با قدرتی بیشتر بازخواهیم گشت. جایی برای پنهان شدن وجود ندارد. دست بلند اسرائیل به تهران، تبریز، اصفهان و هر نقطهای که بخواهند از آن اسرائیل را تهدید کنند، خواهد رسید.»
همزمان، ایال زامیر، رئیس ستاد کل ارتش اسرائیل، این عملیات را «اثبات توان بازدارندگی اسرائیل» توصیف کرد و تومر بار، فرمانده نیروی هوایی نیز گفت: «ما فاصلهای هزار و ۸۰۰ کیلومتری را پیمودیم و ایران را از موقعیت تهدید دوردست به تهدید نزدیک تبدیل کردیم.»
با وجود این هشدارها، برخی تحلیلگران از جمله دنی سیترینوویچ، رییس پیشین میز استراتژیک ایران در اطلاعات دفاعی ارتش اسرائیل، تصریح کردهاند که حملات اخیر هرچند موفق بود، اما نتوانسته بازدارندگی کامل در برابر گروههای نیابتی جمهوری اسلامی بهویژه حوثیها ایجاد کند. او تاکید کرد: «اگر جنگ غزه متوقف نشود یا ائتلافی گسترده برای سرنگونی حوثیها شکل نگیرد، همچنان باید انتظار حملات پهپادی و موشکی داشت.»
در روزهای اخیر و پس از آغاز آتشبس رسانههای حکومتی در ایران و مقامات ارشد نظام جمهوری اسلامی ضمن اعلام «پیروزی» در جنگ ۱۲ روزه، به تهدید اسرائیل ادامه میدهند. این در حالی است که رسانههای مختلف دنیا در روزهای اخیر با انتشار گزارشهای مختلف، از احتمال آغاز دوباره درگیری نظامی بین جمهوری اسلامی و اسرائیل نوشتهاند. تحلیلگران معتقدند با ادامه بنبست دیپلماتیک برای حل مساله هستهای و موشکی تهران و تاکید اسرائیل بر جلوگیری از احیای توان هستهای جمهوری اسلامی، خطر آغاز دوباره درگیری مستقیم همچنان جدی باقی مانده است.