موسوی چلک دوشنبه ۱۵ اردیبهشت در مصاحبه با وبسایت خبرآنلاین گفت در یک سال گذشته، بیش از یک میلیون تماس با مرکز اورژانس اجتماعی برقرار شده که از این تعداد، حدود ۴۰۰ هزار مورد به مداخله اورژانس انجامیده است.
او افزود آسیبهای اجتماعی در پی فراگیر شدن گوشیهای هوشمند بیش از هر زمان دیگری دیده میشوند، و زمانی که این آسیبها متوجه کودکان باشد، حساسیت و واکنشها نسبت به آنها افزایش مییابد.
او با بیان اینکه دختران بیش از پسران در معرض کودکآزاری قرار دارند، خبر داد ۵۵ درصد گزارشهای کودکآزاری مربوط به دختران و ۴۵ درصد هم مربوط به پسران است.
سایت حقوق بشری هرانا ۲۹ اسفند ۱۴۰۳ در گزارشی درباره نقض حقوق بشر در ایران نوشت در سال ۱۴۰۳، دستکم چهار هزار و ۲۹۶ مورد کودکآزاری را در ایران ثبت کرده است.
بیشتر بخوانید: وارد شدن دادستانی به پرونده آزار جنسی دانشآموزان در شهر ری
به گزارش هرانا، در سال گذشته دستکم ۲۷ مورد تجاوز و آزار جنسی کودکان، ۴۳ مورد قتل کودکان، ۹ مورد مرگ و ۱۷ مورد مصدومیت کودکان کار، ۱۴ مورد مرگ و ۲۰۴ مورد مصدومیت کودکان در پی سهلانگاری مسئولان، ۵۸ مورد خودکشی، بازداشت ۲۸ فرد زیر ۱۸ سال، دستکم سه میلیون دانشآموز بازمانده از تحصیل و حدود دو میلیون کودک کار به ثبت رسید.
معاون سلامت اجتماعی سازمان بهزیستی ایران در ادامه مصاحبه خود اعلام کرد بیشترین گزارشهای مربوط به کودکآزاری از سوی اعضای خانواده، والدین جدا شده و همسایههای کودکان ارائه میشود.
به گفته موسوی چلک، در سالهای اخیر، خود کودکان و نوجوانان نیز موارد آزار دیدن را به اورژانس اجتماعی گزارش دادهاند.
او با اشاره به افزایش مراجعهکنندگان به اورژانس اجتماعی در حوزه خشونت خانگی طی سالهای اخیر افزود در کلانشهرها و شهرهای بزرگ که معمولا دسترسی به خدمات حمایتی و اورژانس اجتماعی بیشتر است، تعداد تماسها با این نهاد نیز افزایش یافته است.
در دیماه ۱۴۰۲ نیز مهری سادات موسوی، معاون پیشین سازمان بهزیستی، گفته بود بیشترین تماسها با سامانه اورژانس اجتماعی در خصوص کودکآزاری است.