• العربية
  • English
Brand
  • برنامه‌ها
  • تلویزیون
  • شنیداری
  • ایران
  • جهان
  • حقوق بشر
  • جاویدنامان
  • گزارش ویژه
  • ورزش
  • بازار
  • برنامه‌ها
  • تلویزیون
  • شنیداری
  • ایران
  • جهان
  • حقوق بشر
  • جاویدنامان
  • گزارش ویژه
  • ورزش
  • بازار
  • پوسته
  • زبان
    • العربية
    • English
  • برنامه‌ها
  • تلویزیون
  • شنیداری
  • ایران
  • جهان
  • حقوق بشر
  • جاویدنامان
  • گزارش ویژه
  • ورزش
  • بازار
کلیه حقوق قانونی این سایت متعلق به ولانت‌مدیا است.
volant media logo

خامنه‌ای: حوادثی مانند انفجار بندر رجایی پیش می‌آید و جبران می‌شود

۱۴ اردیبهشت ۱۴۰۴، ۰۹:۴۵ (‎+۱ گرینویچ)به‌روزرسانی: ۱۴:۱۵ (‎+۱ گرینویچ)

علی خامنه‌ای، رهبر جمهوری اسلامی، در هشتمین روز از انفجار مرگبار بندر رجایی بندر عباس گفت چنین حوادثی در «همه جا پیش می‌آید» و «جبران می‌شود».

بندر رجایی بندرعباس ظهر شنبه ششم اردیبهشت منفجر شد و با گذشت بیش از یک هفته، همچنان دلیل آن مشخص نشده است.

بر اساس آمارهای رسمی، ۷۰ نفر در انفجار بندر رجایی کشته شده‌اند که تا زمان تنظیم این گزارش تنها پیکر ۴۶ نفرشان شناسایی و احراز هویت شده است.

خامنه‌ای یک‌شنبه ۱۴ اردیبهشت در دیدار با تعدادی از دست‌اندرکاران مراسم حج به انفجار بندر رجایی واکنش نشان داد و گفت: «حوادث گوناگون برای دستگاه‌ها خب پیش می‌آید: زلزله، آتش‌سوزی، تخریب عمدی و سهوی، همه جوری پیش می‌آید و جبران می‌شود.»

عادی خواندن این واقعه از سوی رهبر جمهوری اسلامی در شرایطی است که عمده گمانه‌زنی‌ها حاکی از آن بوده که ماده‌ پرکلرات سدیم که در سوخت جامد موشک استفاده می‌شود باعث انفجار بندر رجایی شده است.

100%
تصاویر اولیه از انفجار بندر رجایی

گمرک ایران نیز ساعاتی پس از انفجار گزارش داد به احتمال زیاد منشا انفجار از دپوی کالاهای خطرناک و مواد شیمیایی موجود در محوطه بندر بوده است.

بیشتر بخوانید: بندر رجایی؛ از پهلوگیری کشتی‌‌های مشکوک به حمل سوخت موشک تا انفجار مرگبار

رهبر جمهوری اسلامی بی‌توجه به این موارد، در سخنرانی خود افزود: «این‌جا هم اگر مشکلی برای دستگاه‌ها پیش آمده باشد، ان‌شاءالله با فوریت، با قدرت، با توانایی دستگاه‌های اجرایی سرحال و توانا و جوان ما جبران خواهد شد، آنی که دل انسان را می‌سوزاند خانواده‌ها هستند.»

خامنه‌ای پیش‌تر در پیامی دیرهنگام و پس از گذشت بیش از ۳۳ ساعت از وقوع انفجار در بندر رجایی و کشته و زخمی شدن تعداد از زیادی از شهروندان،‌ این فاجعه را تسلیت گفته و از مسئولان امنیتی و قضایی خواسته بود «هرگونه سهل‌انگاری یا تعمد» را کشف و طبق مقررات پیگیری کنند.

او در سخنرانی جدید خود از خانواده جان‌باختگان انفجار خواست «صبر کنند» تا «اجری هزاران برابر با ارزش و اهمیت بیشتر از تلخی آن مصیبت» دریافت کنند.

100%

سکوت ده‌ها ساعته خامنه‌ای پس از انفجار مهیب در بندر رجایی، در یک هفته اخیر خشم و انتقاد بسیاری از شهروندان را برانگیخته بود.

بندر رجایی از سوی شرکت سینا مدیریت می‌شود که وابسته به بنیاد مستضعفان است.

همچنین شرکت بناگستر که کانتینرهای آن در بندر رجایی منفجر شدند، وابسته به هلدینگ سپهر انرژی است که ۱۸ بهمن سال گذشته به دلیل نقش‌آفرینی در انتقال و فروش محموله‌های نفتی جمهوری اسلامی، از سوی دولت دونالد ترامپ تحریم شد.

اطلاعات رسیده به ایران‌اینترنشنال حاکی است این شرکت مجوز جابه‌جایی سوخت داشته و اخیرا از چین بار گرفته است.

Banner

پربازدیدترین‌ها

«عادل عامل دوقطبی‌سازی در فوتبال»؛ حمله رسانه سپاه به فردوسی‌پور پس از فیلتر شدن فوتبال۳۶۰
۱

«عادل عامل دوقطبی‌سازی در فوتبال»؛ حمله رسانه سپاه به فردوسی‌پور پس از فیلتر شدن فوتبال۳۶۰

۲

چند آرژانتینی در خطر محرومیت؛ فیفا تحقیق درباره درگیری‌های فینال جام جهانی را آغاز کرد

۳

کارزار اخراج آرژانتین از جام جهانی از ۲۳ میلیون امضا گذشت

۴
تحلیل

آمریکا در جنوب ایران؛ کاهش توان جمهوری اسلامی در میدان و میز مذاکره

۵

جشن میلیونی اسپانیایی‌ها پس از قهرمانی جهان در خیابان‌های مادرید

انتخاب سردبیر

  • مهدی خانکی، از معترضان خیزش دی‌ماه، به‌دست جمهوری اسلامی اعدام شد

    مهدی خانکی، از معترضان خیزش دی‌ماه، به‌دست جمهوری اسلامی اعدام شد

  • خانواده زوج بریتانیایی زندانی در اوین: آنان پس از هفته‌ها اعتصاب غذا، تنها با آب زنده‌اند

    خانواده زوج بریتانیایی زندانی در اوین: آنان پس از هفته‌ها اعتصاب غذا، تنها با آب زنده‌اند

  • چالشی تازه در دریای سرخ؛ ارتش آمریکا برای مقابله با حوثی‌ها با چه موانعی روبه‌روست؟
    تحلیل

    چالشی تازه در دریای سرخ؛ ارتش آمریکا برای مقابله با حوثی‌ها با چه موانعی روبه‌روست؟

  • نگرانی اسرائیل از توافق هسته‌ای واشینگتن و ریاض و احتمال آغاز رقابت تسلیحاتی در منطقه

    نگرانی اسرائیل از توافق هسته‌ای واشینگتن و ریاض و احتمال آغاز رقابت تسلیحاتی در منطقه

  • پیروزی بزرگ برای ریاض؛ ترامپ توافق تاریخی هسته‌ای با عربستان سعودی را تصویب کرد

    پیروزی بزرگ برای ریاض؛ ترامپ توافق تاریخی هسته‌ای با عربستان سعودی را تصویب کرد

  • آیا زمان بازنگری در الگوی استقرار پایگاه‌های نظامی آمریکا در خاورمیانه فرا رسیده است؟
    تحلیل

    آیا زمان بازنگری در الگوی استقرار پایگاه‌های نظامی آمریکا در خاورمیانه فرا رسیده است؟