• العربية
  • English
Brand
  • برنامه‌ها
  • تلویزیون
  • شنیداری
  • ایران
  • جهان
  • حقوق بشر
  • انقلاب ملی
  • جاویدنامان
  • گزارش ویژه
  • ورزش
  • بازار
  • برنامه‌ها
  • تلویزیون
  • شنیداری
  • ایران
  • جهان
  • حقوق بشر
  • انقلاب ملی
  • جاویدنامان
  • گزارش ویژه
  • ورزش
  • بازار
  • پوسته
  • زبان
    • العربية
    • English
  • برنامه‌ها
  • تلویزیون
  • شنیداری
  • ایران
  • جهان
  • حقوق بشر
  • انقلاب ملی
  • جاویدنامان
  • گزارش ویژه
  • ورزش
  • بازار
کلیه حقوق قانونی این سایت متعلق به ولانت‌مدیا است.
volant media logo

محمدحسین مرادمند مدافع استقلال ادامه فصل را از دست داد

۳ اردیبهشت ۱۴۰۴، ۱۳:۰۵ (‎+۱ گرینویچ)

محمدحسین مرادمند، مدافع استقلال در جریان تمرینات این تیم دچار مصدومیتی از ناحیه کمر و لگن شد و بازی با هوادار را از دست داد. ورزش سه نوشته «طبق برآوردهای پزشکی، مرادمند به ۲۰ روز زمان برای پشت‌سر گذاشتن روند درمانی نیاز دارد و نمی‌تواند در هفته‌های پایانی لیگ تیمش را همراهی کند.»

Banner

انتخاب سردبیر

  • همبستگی زنان ایرانی با زنان افغانستان در پی موج تازه سرکوب طالبان

    همبستگی زنان ایرانی با زنان افغانستان در پی موج تازه سرکوب طالبان

  • واشینگتن‌پست: غرب در حال تبدیل شدن به زمین بازی تروریسم جمهوری اسلامی است
    تحلیل

    واشینگتن‌پست: غرب در حال تبدیل شدن به زمین بازی تروریسم جمهوری اسلامی است

  • رضا دالمن به‌دلیل آویزان کردن عروسک یک موش و «توهین به خامنه‌ای» از دانشگاه شریف اخراج شد

    رضا دالمن به‌دلیل آویزان کردن عروسک یک موش و «توهین به خامنه‌ای» از دانشگاه شریف اخراج شد

  • کارزار مردمی بیمارستان الغدیر؛ روایت پیکرهای رهاشده در حیاط پشتی و انبار بیمارستان

    کارزار مردمی بیمارستان الغدیر؛ روایت پیکرهای رهاشده در حیاط پشتی و انبار بیمارستان

  • روایت سی‌ان‌ان از ده‌ها وعده بی‌سرانجام ترامپ برای توافق با جمهوری اسلامی

    روایت سی‌ان‌ان از ده‌ها وعده بی‌سرانجام ترامپ برای توافق با جمهوری اسلامی

•
•
•

مطالب بیشتر

جام ریاست فدراسیون جهانی تکواندو؛ شکست ناهید کیانی مقابل مبینا نعمت‌زاده در چین

۳ اردیبهشت ۱۴۰۴، ۰۹:۳۵ (‎+۱ گرینویچ)
جام ریاست فدراسیون جهانی تکواندو؛ شکست ناهید کیانی مقابل مبینا نعمت‌زاده در چین
100%

ناهید کیانی و مبینا نعمت‌زاده، دو نماینده تکواندو ایران در مسابقات تکواندوی جام ریاست فدراسیون جهانی در چین، در وزن ۵۳- کیلوگرم به مصاف یکدیگر رفتند که در پایان نعمت‌زاده با نتیجه دو بر یک پیروز شد. کیانی پس از این شکست حاضر به دست دادن با مبینا نعمت‌زاده نشد.

راند نخست این مبارزه با نتیجه پنج بر دو به سود ناهید کیانی به پایان رسید اما راند دوم این مبارزه با نتیجه پنج بر یک به سود نعمت‌زاده تمام شد تا کار به راند سوم و پایانی کشیده شود. کیانی در این راند بارها مرتکب خطا شد و امتیاز از دست داد. در راند سوم و پایانی نیز نعمت‌زاده عملکرد مطمئن‌تری داشت و در نهایت با نتیجه چهار بر دو به برتری رسید تا در مجموع برنده این مبارزه شود.

در هر سه راند این مبارزه کیانی بارها با گرفتن حریف مرتکب خطا شد که اعتراض نعمت‌زاده را به دنبال داشت و باعث شد او چند امتیاز را نیز از دست بدهد.

چندی پیش در رقابت‌های لیگ تکواندو، نعمت‌زاده موفق به شکست کیانی شده بود.

نامه اهالی دوومیدانی به دنیامالی و خسروی‌وفا برای برکناری حدادی

۲ اردیبهشت ۱۴۰۴، ۱۵:۳۴ (‎+۱ گرینویچ)
نامه اهالی دوومیدانی به دنیامالی و خسروی‌وفا برای برکناری حدادی
100%

تعدادی از مدال‌آوران آسیایی و ملی ایران در رشته دوومیدانی به همراه مربیان تیم ملی، در نامه‌ای به دنیامالی، وزیر ورزش و جوانان و همچنین خسروی‌وفا، رییس کمیته ملی المپیک، خواستار برکناری احسان حدادی از ریاست فدراسیون به‌دلیل داشتن گرین‌کارت آمریکا و محکومیت در پرونده تجاوز شدند.

در بخشی از این نامه آمده، با توجه به تخلفات شامل «دارا‌بودن گرین کارت از بزرگ‌ترين دشمن خارجی کشور (آمریکا)، دارا بودن محکومیت موثر قضایی (تجاوز) در شعبه ۲۹ دیوان عالی کشور و عدم دریافت تاییدیه از مراجع ذیصلاح» مطابق با قوانین جاری کشور، منشور المپیک و اساسنامه کمیته ملی المپیک، نسبت با برکناری حدادی اقدام شود.

100%



پیش از این هم اهالی این رشته در نامه به پزشکیان این موضوع را درخواست کرده‌اند.

همچنین جمعی از ورزشکاران، مربیان و پیشکسوتان دوومیدانی در هفته پایانی اسفندماه سال گذشته با تجمع مقابل ساختمان وزارت ورزش، خواستار برکناری احسان حدادی از فدراسیون دو و میدانی شده بودند.

مراسم جوایز لاروس ۲۰۲۵؛ رئال مادرید بهترین تیم سال، لامین یامال بهترین ورزشکار نوظهور

۱ اردیبهشت ۱۴۰۴، ۲۱:۵۰ (‎+۱ گرینویچ)
مراسم جوایز لاروس ۲۰۲۵؛ رئال مادرید بهترین تیم سال، لامین یامال بهترین ورزشکار نوظهور
100%

در مراسم اهدای جوایز لاروس ۲۰۲۵، لامین یامال، ستاره بارسلونا و تیم ملی اسپانیا به عنوان بهترین ورزشکار نوظهور و رئال مادرید، قهرمان لالیگا و لیگ قهرمانان اروپا در فصل گذشته به عنوان بهترین تیم سال انتخاب شدند.

لامین با دریافت این جایزه، سه‌گانه شخصی خود را کامل کرد. او پیش‌تر موفق به کسب جایزه «کوپا» و «گلدن بوی» در ماه‌های اخیر شده بود. او برای کسب این جایزه با ورزشکارانی همچون ژولین آلفرد (دوی سرعت)، سامر مک‌اینتاش (شنا)، لتسیله تبوگو (دوومیدانی)، ویکتور وِمبانیاما (بسکتبال) و تیم فوتبال بایرلورکوزن رقابت کرد.

همچنین در این مراسم تیم بزرگسالان رئال مادرید هم جایزه بهترین تیم سال را به دست آورد. کهکشانی‌ها در فصل گذشته موفق شدند قهرمانی لالیگا و لیگ قهرمانان اروپا را به دست بیاورند و در ادامه سال ۲۰۲۴ هم توانستند با شکست دادن آتالانتا، قهرمان لیگ اروپا، برنده سوپرجام اروپا شوند و سپس در جام باشگاه‌های جهان هم عنوان قهرمانی را به دست آورند.

رقبای رئال برای این جایزه، تیم فرمول یک مک‌لارن، تیم بسکتبال بوستون سلتیکس، تیم فوتبال زنان بارسلونا، تیم ملی بسکتبال مردان آمریکا و تیم ملی فوتبال مردان اسپانیا بودند که در نهایت رئال مادرید بالاتر از همه آنها این جایزه را تصاحب کرد.

لیدر پیشین استقلال به دام افتاد؛ بازداشت «هانی کُرده» با شلیک گلوگه پلیس

۱ اردیبهشت ۱۴۰۴، ۲۱:۱۰ (‎+۱ گرینویچ)
لیدر پیشین استقلال به دام افتاد؛ بازداشت «هانی کُرده» با شلیک گلوگه پلیس
100%

تسنیم خبر داده که پلیس، «هانی کُرده» را با شلیک گلوله بازداشت کرده است: «به دنبال شرارت‌های متعدد یکی از اراذل و اوباش سطح یک تهران به نام «هانی کرده» تیمی از مأموران پلیس امنیت وارد عمل شدند. در جریان عملیات، متهم با قمه به سمت پلیس حمله کرد، اما مأموران به پای او شلیک کردند.»

به نوشته تسنیم، «متهم برای سیر مراحل درمان به بیمارستان منتقل شد و پس از مداوا جهت سیر مراحل قانونی در اختیار واحد مبارزه با اراذل و اوباش پلیس امنیت تهران قرار خواهد گرفت.»

«هانی کُرده» در سال ۱۴۰۲ و در اولین جلسه تمرینی استقلال زیر نظر جواد نکونام، به همراه نوچه‌هایش به کمپ ناصر حجازی رفتند و هوادارانی که علیه حجت کریمی، مدیرعامل وقت استقلال شعار می‌دادند را مورد ضرب و شتم قرار دادند.

هانی خلیفه‌دار ملقب به «هانی کُرده» که خود را یکی از هواداران استقلال می‌نامد، پیشتر هم در کنار امیر قلعه‌نویی دیده شده بود.

با اعلام اتحادیه سری‌آ ایتالیا؛ لغو تمام بازی‌های فوتبال به دلیل درگذشت پاپ فرانسیس

۱ اردیبهشت ۱۴۰۴، ۱۰:۳۳ (‎+۱ گرینویچ)
با اعلام اتحادیه سری‌آ ایتالیا؛ لغو تمام بازی‌های فوتبال به دلیل درگذشت پاپ فرانسیس
100%

با اعلام اتحادیه سری‌آ ایتالیا، در پی درگذشت پاپ فرانسیس، تمام فعالیت‌های فوتبالی در ایتالیا متوقف شد. چهار دیدار سری آ که برای امروز برنامه‌ریزی شده بود، تورینو - اودینزه، کالیاری - فیورنتینا، جنوا - لاتزیو و پارما - یوونتوس به تعویق افتاد.

سری آ اعلام کرده: «به دنبال درگذشت پاپ، بازی‌های برنامه‌ریزی‌شده برای امروز به تعویق افتاده و تاریخ برگزاری آن‌ها بعداً اعلام خواهد شد.»

صبح امروز واتیکان اعلام کرد پاپ فرانسیس، رهبر کاتولیک‌های جهان پس از یک دوره بیماری درگذشت.

او با نام اصلی «خورخه ماریو برگولیو، در سال ۲۰۱۳ به جای بندیکت شانزدهم به عنوان پاپ انتخاب شد و لقب فرانسیس را برای خود برگزید.