• العربية
  • English
Brand
  • برنامه‌ها
  • تلویزیون
  • شنیداری
  • ایران
  • جهان
  • حقوق بشر
  • جاویدنامان
  • گزارش ویژه
  • ورزش
  • بازار
  • برنامه‌ها
  • تلویزیون
  • شنیداری
  • ایران
  • جهان
  • حقوق بشر
  • جاویدنامان
  • گزارش ویژه
  • ورزش
  • بازار
  • پوسته
  • زبان
    • العربية
    • English
  • برنامه‌ها
  • تلویزیون
  • شنیداری
  • ایران
  • جهان
  • حقوق بشر
  • جاویدنامان
  • گزارش ویژه
  • ورزش
  • بازار
کلیه حقوق قانونی این سایت متعلق به ولانت‌مدیا است.
volant media logo

سکوت کرملین درباره عقب‌نشینی سربازان کره شمالی از کورسک روسیه

۱۲ بهمن ۱۴۰۳، ۱۵:۵۹ (‎+۰ گرینویچ)به‌روزرسانی: ۱۸:۰۲ (‎+۰ گرینویچ)

روسیه از موضع‌گیری درباره گزارش‌های اخیر مبنی بر عقب‌نشینی سربازان کره شمالی از خط مقدم جنگ روسیه و اوکراین منطقه کورسک خودداری کرد و سخنگوی کرملین با بی‌اهمیت خواندن این گزارش‌ها گفت درباره‌اش حرف نمی‌زند.

دیمیتری پسکوف، سخنگوی کرملین، جمعه ۱۲ بهمن به خبرنگاران گفت «بحث‌های زیادی» در رابطه با حضور سربازان کره شمالی در منطقه مطرح می‌شوند که «هم درست و هم نادرست» هستند، اما «این مباحث آن‌چنان اهمیتی ندارند که هر بار در مورد آن‌ها نظر بدهیم.»

نیویورک تایمز ۱۱ بهمن به نقل از مقام‌های آمریکایی و اوکراینی گزارش داد نیروهای کره شمالی از خط مقدم مناقشه اوکراین عقب‌نشینی کرده‌اند.

بر اساس این گزارش، سربازان کره شمالی پس از تحمل تلفات سنگین، کورسک روسیه را ترک کرده‌اند و در دو هفته گذشته در درگیری‌های این منطقه مشاهده نشده‌اند.

پیش‌تر در ۱۰ بهمن، میخایلو پودولیاک، مشاور رییس‌جمهوری اوکراین، با استناد به گزارش‌های نیروهای عملیات ویژه این کشور گفت: «برخی از واحدهای کره شمالی از خط مقدم در منطقه کورسک عقب‌نشینی کرده‌اند».

عملیات اوکراین در کورسک روسیه ۱۶ مرداد آغاز شد و همچنان ادامه دارد.

100%
خرابی‌های به جا مانده از درگیری‌ها در منطقه کورسک روسیه، ۲۶ مرداد

در ماه‌های اخیر، اعزام سربازان کره شمالی به کورسک برای کمک به ارتش روسیه، بر درگیری‌ها در این منطقه سایه افکنده است. برخی گزارش‌ها از اعزام حدود ۱۱ هزار سرباز کره شمالی به روسیه حکایت دارند.

سرویس اطلاعات ملی کره جنوبی ۲۴ دی اعلام کرد تاکنون دست‌کم ۳۰۰ سرباز کره شمالی در جریان مناقشه اوکراین کشته و حدود دو هزار و ۷۰۰ تن دیگر زخمی شده‌اند.

جان کربی، سخنگوی پیشین شورای امنیت ملی کاخ سفید، هفتم دی با اشاره به تلفات بالای نظامیان کره شمالی در جنگ اوکراین هشدار داد روسیه این نیروها را در عملیاتی «بی‌نتیجه» علیه اوکراین فدا می‌کند.

اوکراین ۲۲ دی خبر داد دو سرباز کره شمالی در منطقه کورسک روسیه به اسارت نظامیان اوکراینی درآمده‌اند.

روزنامه تلگراف ۲۳ دی با استناد به طرح‌ها و دست‌نوشته‌های یکی از نظامیان کشته‌شده کره شمالی در جنگ اوکراین گزارش داد از این سربازان به‌عنوان «طعمه» برای جلب توجه پهپادهای اوکراینی و هدف قرار دادن آن‌ها در میدان نبرد استفاده می‌شود.

روسیه پنجم اسفند ۱۴۰۰ حمله نظامی وسیع خود به اوکراین را آغاز کرد و از آن زمان تاکنون، جنگ خونین میان دو کشور ادامه داشته است.

از زمان آغاز مناقشه کنونی، روسیه حدود یک پنجم از خاک اوکراین را به تصرف خود درآورده است. در سوی مقابل، اوکراین نیز کنترل صدها کیلومتر مربع از منطقه کورسک روسیه را به دست گرفته است.

Banner

پربازدیدترین‌ها

یکی از بستگان خامنه‌ای آشکارا در پی جذب نیرو برای گذر از جمهوری اسلامی به حکومت اسلامی است
۱

یکی از بستگان خامنه‌ای آشکارا در پی جذب نیرو برای گذر از جمهوری اسلامی به حکومت اسلامی است

۲

لیست ممنوعه کریستیانو؛ ۱۰ چهره‌ای که در مراسم عروسی رونالدو و جورجینا جایی ندارند

۳

روایت فداکاری‌های محمد صلاح؛ از سفرهای ۹ ساعته تا خوابیدن زیر آسمان قاهره

۴
روایت شما

شهروندان در واکنش به اظهارات پزشکیان درباره آمار جاویدنامان، او را از عاملان کشتار خواندند

۵

شاهزاده رضا پهلوی: حقوق ایران در دریای کاسپین قابل معامله نیست

انتخاب سردبیر

  • نسل معلق؛ ایرانیانی که میان رفتن، دیده شدن و بازگشت زندگی می‌کنند
    تحلیل

    نسل معلق؛ ایرانیانی که میان رفتن، دیده شدن و بازگشت زندگی می‌کنند

  • رییس‌جمهور تشریفات؛ پزشکیان در حاشیه روزهای جنگ
    تحلیل

    رییس‌جمهور تشریفات؛ پزشکیان در حاشیه روزهای جنگ

  • هجوم به سئوتا معامله مهاجرتی قذافی با اروپا را دوباره زنده کرد
    تحلیل

    هجوم به سئوتا معامله مهاجرتی قذافی با اروپا را دوباره زنده کرد

  • مقام عراقی: بغداد برای اقدام نهایی علیه شبه‌نظامیان آماده می‌شود
    اختصاصی

    مقام عراقی: بغداد برای اقدام نهایی علیه شبه‌نظامیان آماده می‌شود

  • یک منبع بانکی افزایش رقم قبوض را به جبران کسری بودجه دولت مرتبط دانست
    اختصاصی

    یک منبع بانکی افزایش رقم قبوض را به جبران کسری بودجه دولت مرتبط دانست