• العربية
  • English
Brand
  • برنامه‌ها
  • تلویزیون
  • شنیداری
  • ایران
  • جهان
  • حقوق بشر
  • جاویدنامان
  • گزارش ویژه
  • ورزش
  • بازار
  • برنامه‌ها
  • تلویزیون
  • شنیداری
  • ایران
  • جهان
  • حقوق بشر
  • جاویدنامان
  • گزارش ویژه
  • ورزش
  • بازار
  • پوسته
  • زبان
    • العربية
    • English
  • برنامه‌ها
  • تلویزیون
  • شنیداری
  • ایران
  • جهان
  • حقوق بشر
  • جاویدنامان
  • گزارش ویژه
  • ورزش
  • بازار
کلیه حقوق قانونی این سایت متعلق به ولانت‌مدیا است.
volant media logo

شروط پزشکیان و عراقچی برای مذاکره با آمریکا؛ کیهان «التماس مذاکره» را دیوانگی خواند

۲۶ دی ۱۴۰۳، ۱۰:۴۵ (‎+۰ گرینویچ)
مصاحبه پزشکیان با شبکه ان‌بی‌سی
مصاحبه پزشکیان با شبکه ان‌بی‌سی

هم‌زمان با تاکید مسعود پزشکیان بر آمادگی به منظور مذاکره با آمریکا و مطرح کردن شروطی در این باره، رسانه‌های اصول‌گرا از سخنان او در مصاحبه با ان‌بی‌سی نیوز انتقاد کردند. روزنامه کیهان نوشت که «التماس مذاکره»، دیوانگی است و این عمل را رفتاری غیر‌شرافتمندانه و غیراصولی خواند.

کیهان چهارشنبه ۲۶ دی نوشت که با وجود تاکید دونالد ترامپ بر فشار حداکثری و صدور دستور هدف قرار دادن و کشتن قاسم سلیمانی در دولت قبل، «برخی محافل منسوب به دولت، از لزوم مذاکره با ترامپ سخن می‌گویند».

این روزنامه که مدیرمسئول آن از سوی رهبر جمهوری اسلامی تعیین می‌شود، سخنان مقامات دولت درباره «مذاکره شرافتمندانه» یا «مذاکره با حفظ اصول» را «برچسب دروغین» خواند.

مهدی طباطبایی، معاون ارتباطات دفتر پزشکیان، سه‌شنبه در حساب ایکس خود نوشت که رییس دولت چهاردهم در مصاحبه با شبکه ان‌بی‌سی این پیام را اعلام کرده که جمهوری اسلامی «آماده مذاکره شرافتمندانه و برابر» است.

کیهان در شماره چهارشنبه خود در نوشته‌های مختلفی به سخنان مقامات دولت درباره مذاکره حمله کرد؛ از یک طرف خواستار لغو تحریم‌های آمریکا بر اساس برجام شد و از طرف دیگر این توافق را «خسارت محض» خواند.

این روزنامه در مطلبی به سخنان علی خامنه‌ای اشاره کرد که گفته بود جمهوری اسلامی هنگامی به تعهدات برجامی خود بازخواهد گشت که «آمریکا همه تحریم‌ها را در عمل و نه در حرف یا بر روی کاغذ، لغو کند و این لغو تحریم‌ها مورد راستی‌آزمایی ایران قرار گیرد».

کیهان در گزارش دیگری نوشت: «با وجود تمامی عبرت و خسارت برجام برای کشور، این روزها همچنان عده‌ای در داخل به دنبال ادامه مذاکرات و توافقات جدید هستند.»

حسین شریعتمداری، نماینده خامنه‌ای در روزنامه کیهان، پیش از این نیز در سرمقاله شنبه ۱۵ دی این روزنامه نوشت: «مطرح کنندگان موضوع مذاکره با آمریکا یا خواب هستند یا مست‌اند یا دیوانه‌‌.»

100%
مصاحبه پزشکیان با شبکه ان‌بی‌سی

هر وقت آمریکا به حرف‌هایش عمل کند، گفت‌وگو می‌کنیم

پزشکیان، چهارشنبه با تاکید بر سخنان خود درباره مذاکره با ترامپ گفت: «آمریکا اول باید ثابت کند که به گفته خود عمل می‌کند. هر وقت قبول کردند، گفت‌وگو می‌کنیم.»

هم‌زمان عباس عراقچی، وزیر امور خارجه جمهوری اسلامی نیز اعلام کرد تا زمانی که واشینگتن به برجام باز‌نگردد یا سیاست خود را در این زمینه اعلام نکند، تهران با دولت جدید آمریکا مذاکره نخواهد کرد.

با وجود استقبال مقامات دولت از مذاکره با ترامپ، علی خامنه‌ای، رهبر جمهوری اسلامی، ۱۹ دی ماه طرفداران مذاکره با آمریکا را «مرعوب دشمن» خواند و از مقامات حکومت خواست در تصمیم‌گیری درباره موضوعات مختلف از جمله حجاب، تورم و ارز، ملاحظه «توقع بی‌جای آمریکایی‌ها» را نکنند.

انتقاد از سخنان پزشکیان درباره عدم تلاش برای ترور ترامپ

پزشکیان در مصاحبه با ان‌بی‌سی نیوز گفته است که جمهوری اسلامی هرگز قصد ترور دونالد ترامپ را نداشته و در آینده نیز چنین کاری نخواهد کرد.

پس از انتشار این گفته رییس‌ دولت جمهوری اسلامی، خبرگزاری دانشجو، وابسته به بسیج دانشجویی، با اشاره به تاکید خامنه‌ای بر گرفتن انتقام کشته شدن سلیمانی، نوشت که سخنان پزشکیان «بی‌شک موضع ضعف را از سوی ایران به کشور‌های غربی و ایالات متحده آمریکا می‌رساند».

در این میان دیگر رسانه‌های ایران از جمله هم‌میهن با اشاره به مصاحبه پزشکیان، به سخت‌تر شدن شرایط پس از روی کار آمدن ترامپ اشاره کردند.

ترامپ از روز اول بهمن (۲۰ ژانویه)، پس از برگزاری مراسم تحلیف، رسما کار خود را به عنوان رییس جمهوری آمریکا آغاز خواهد کرد.

Banner

پربازدیدترین‌ها

گلایه شهروندان از آزار زنان در ایران به‌دست نیروهای حشد شعبی
۱
روایت شما

گلایه شهروندان از آزار زنان در ایران به‌دست نیروهای حشد شعبی

۲

عروسی دوناروما با حضور هالند و مانچینی در جنوب ایتالیا

۳

وال‌استریت ژورنال: جنگنده‌های بحرین و کویت به اهدافی در ایران حمله کرده‌اند

۴

تلگراف: جمهوری اسلامی عوامل مرتبط با نهادهای اطلاعاتی را مخفیانه به بریتانیا می‌فرستد

۵

آمریکا در سیزدهمین شب حملات، نقاطی را در چندین استان ایران هدف قرار داد

انتخاب سردبیر

  • گلایه شهروندان از آزار زنان در ایران به‌دست نیروهای حشد شعبی
    روایت شما

    گلایه شهروندان از آزار زنان در ایران به‌دست نیروهای حشد شعبی

  • شمارش معکوس برای دلار ۲۰۰ هزار تومانی؛ سنگری که در ۱۵ ماه فرو ریخت
    تحلیل

    شمارش معکوس برای دلار ۲۰۰ هزار تومانی؛ سنگری که در ۱۵ ماه فرو ریخت

  • برای مذاکره با جمهوری اسلامی، ابتدا باید خود حکومت را شناخت که لانه افعی‌هاست
    تحلیل

    برای مذاکره با جمهوری اسلامی، ابتدا باید خود حکومت را شناخت که لانه افعی‌هاست

  • استفاده از مساجد و آمبولانس‌ها برای سرکوب معترضان انقلاب ملی در کرج

    استفاده از مساجد و آمبولانس‌ها برای سرکوب معترضان انقلاب ملی در کرج

  • نورنیوز خبر داد جلسه مقامات حکومت که ۹ اسفند به آن حمله شد، برای سرکوب اعتراضات بود

    نورنیوز خبر داد جلسه مقامات حکومت که ۹ اسفند به آن حمله شد، برای سرکوب اعتراضات بود