• العربية
  • English
Brand
  • برنامه‌ها
  • تلویزیون
  • شنیداری
  • ایران
  • جهان
  • حقوق بشر
  • انقلاب ملی
  • جاویدنامان
  • گزارش ویژه
  • ورزش
  • بازار
  • برنامه‌ها
  • تلویزیون
  • شنیداری
  • ایران
  • جهان
  • حقوق بشر
  • انقلاب ملی
  • جاویدنامان
  • گزارش ویژه
  • ورزش
  • بازار
  • پوسته
  • زبان
    • العربية
    • English
  • برنامه‌ها
  • تلویزیون
  • شنیداری
  • ایران
  • جهان
  • حقوق بشر
  • انقلاب ملی
  • جاویدنامان
  • گزارش ویژه
  • ورزش
  • بازار
کلیه حقوق قانونی این سایت متعلق به ولانت‌مدیا است.
volant media logo

پیش‌بینی‌ها درباره نتایج سریع‌تر در دو ایالت کلیدی پنسیلوانیا و میشیگان

۱۵ آبان ۱۴۰۳، ۲۰:۴۰ (‎+۰ گرینویچ)

مقامات ایالت‌های کلیدی پنسیلوانیا و میشیگان اعلام کردند که انتظار می‌رود نتایج انتخابات روز سه‌شنبه سریعتر از زمان انتخابات ۲۰۲۰ محاسبه شود.

فرماندار پنسیلوانیا همچنین گفت امسال حدود یک میلیون برگه رای پستی در این ایالت کمتر از زمان همه‌گیری کووید-۱۹ درخواست شد.

100%

پیشتر کمیسر شهر فیلادلفیا گفت که شمارش آرا در انتخابات جاری نسبت به دوره گذشته بسیار سریع‌تر انجام خواهد شد.

او بهبود در تجهیزات و فرآیندهای شمارش آرا را از دلایل اصلی سرعت نتایج آرا در انتخابات ریاست‌جمهوری آمریکا خواند.

Banner
Banner

پربازدیدترین‌ها

خشم واشینگتن از روایت تهران از متن تفاهم؛ ترامپ رهبران جمهوری اسلامی را بی‌آبرو خواند
۱

خشم واشینگتن از روایت تهران از متن تفاهم؛ ترامپ رهبران جمهوری اسلامی را بی‌آبرو خواند

۲

افتتاحیه پرستاره جام جهانی در لس‌آنجلس

۳

فوتبال۳۶۰ گزارش داد؛ گروکشی ۱۳۶ میلیارد تومانی قلعه‌نویی برای هدایت تیم ملی برابر نیوزیلند

۴

ستاره غنا ویزا نگرفت؛ دولت کانادا اجازه ورود توماس پارتی به این کشور را صادر نکرد

۵

آمریکا ۴-۱ پاراگوئه؛ ایالات متحده با درخشش بالوگان پاراگوئه را شکست داد

انتخاب سردبیر

  • سایه سنگین بحران اقتصادی بر کودکان کار در ایران؛ خطر تشدید خشونت‌ها و بهره‌کشی جنسی

    سایه سنگین بحران اقتصادی بر کودکان کار در ایران؛ خطر تشدید خشونت‌ها و بهره‌کشی جنسی

  • اورشلیم‌پست درباره تکرار اشتباهات برجام در توافق احتمالی با تهران هشدار داد

    اورشلیم‌پست درباره تکرار اشتباهات برجام در توافق احتمالی با تهران هشدار داد

  • هه‌نگاو: دو زندانی سیاسی برای اجرای حکم اعدام به سلول‌های انفرادی زندان قزلحصار منتقل شدند

    هه‌نگاو: دو زندانی سیاسی برای اجرای حکم اعدام به سلول‌های انفرادی زندان قزلحصار منتقل شدند

  • مصادره ایران؛ چگونه جنگ ۱۲ روزه به سیاست حصارکشی تبدیل شد؟
    تحلیل

    مصادره ایران؛ چگونه جنگ ۱۲ روزه به سیاست حصارکشی تبدیل شد؟

  • از نفس افتاده؛ کارنامه صنعت پس از جنگ
    تحلیل

    از نفس افتاده؛ کارنامه صنعت پس از جنگ

بازی‌های جام جهانی ۲۰۲۶

•
•
•

مطالب بیشتر

وزیر جدید دفاع اسرائیل: مهار تجاوزگری جمهوری اسلامی از اهداف اصلی من است

۱۵ آبان ۱۴۰۳، ۲۰:۲۸ (‎+۰ گرینویچ)

یسرائیل کاتز، پس از انتصاب به عنوان وزیر دفاع اسرائیل، در پیامی نوشت: «ما با هم برای تقویت نظامی دفاعی و دستیابی به اهداف جنگ تلاش خواهیم کرد.»

او «بازگرداندن گروگان‌ها»، «نابودی حماس در غزه»، «شکست حزب‌الله در لبنان» و «مهار تجاوزگری جمهوری اسلامی» را از جمله اهداف خود دانست.

سی‌ان‌ان: نیروهای گارد ملی آمریکا در ۱۵ ایالت بسیج شده‌اند

۱۵ آبان ۱۴۰۳، ۲۰:۱۳ (‎+۰ گرینویچ)

سی‌ان‌ان به نقل از مقامات آمریکایی گزارش داد که بیش از ۲۵۰ نیروی گارد ملی آمریکا در ۱۵ ایالت برای روز انتخابات بسیج شده‌اند.

بر اساس این گزارش، این نیروها از جمله درایالت‌های آریزونا، دلاور، هاوایی نیومکزیکو و کارولینای شمالی حضور دارند.

100%

بخشی از این نیروها در ماموریت‌های امنیت سایبری و برخی دیگر بر اساس درخواست‌های محلی به ارائه پشتیبانی می‌پردازند.

لیبرمن با انتقاد از اخراج گالانت، خواستار کنار گذاشتن نتانیاهو از نخست‌وزیری شد

۱۵ آبان ۱۴۰۳، ۱۹:۴۶ (‎+۰ گرینویچ)

آویگدور لیبرمن، وزیر سابق دفاع اسرائیل، از اخراج یوآو گالانت، وزیر دفاع اسرائیل به‌تندی انتقاد کرد.

او گفت: «نخست‌وزیر به جای اینکه امنیت کشور و رفاه شهروندان و سربازان را در اولویت قرار دهد، تصمیم گرفت وزیر دفاع را برکنار کند و دور جدیدی از انتصابات سیاسی را در بحبوحه جنگ آغاز کند، همه اینها برای رفع نیازهای شرم آور سیاسی است.»

لیبرمن افزود: «اگر بتوان یک وزیر دفاع را در میانه جنگ جایگزین کرد، نخست‌وزیر نیز می‌تواند جایگزین شود.»

جمشید برزگر: انتظار مردم ایران از رییس‌جمهوری آینده آمریکا، تضعیف جمهوری اسلامی است

۱۵ آبان ۱۴۰۳، ۱۹:۲۷ (‎+۰ گرینویچ)

جمشید برزگر، روزنامه‌نگار و تحلیلگر سیاسی، به ایران‌اینترنشنال گفت که انتظار مردم ایران از رییس‌جمهوری آینده آمریکا این است که موجب تضعیف جمهوری اسلامی شود.
او گفت: مردم ایران، جمهوری اسلامی را بزرگ‌ترین و اصلی‌ترین دشمن خود می‌دانند و بنابراین از هر کسی که موجبات تضعیف این حکومت را فراهم آورد و به مردم ایران در گذار از حکومتی که آن را اشغالگر می‌دانند کمک کند، حمایت می‌کنند.

برزگر به اظهارات روز سه‌شنبه ترامپ پس از انداختن رای خود به صندوق اشاره کرد که گفته بود مترصد آسیب‌زدن به جمهوری اسلامی نیست و فقط می‌خواهد مانع دستیابی تهران به سلاح اتمی شود.

این تحلیلگر سیاسی افزود که انتظار مردم ایران از ترامپ یا رییس‌جمهوری بعدی آمریکا فراتر از مساله هسته‌ای است.

او همچنین گفت که منازعه میان جمهوری اسلامی و اسرائیل موقعیت دشواری را برای رییس‌جمهوری آینده آمریکا رقم خواهد زد.

اف‌بی‌آی تهدیدات جعلی مبنی بر بمب‌گذاری در مراکز رای‌گیری را مرتبط با روسیه دانست

۱۵ آبان ۱۴۰۳، ۱۹:۰۸ (‎+۰ گرینویچ)

اف‌بی‌آی روز سه‌شنبه اعلام کرد که بسیاری از تهدیدات جعلی مبنی بر بمب‌گذاری در مراکز رای‌گیری در چند ایالت آمریکا به نظر می‌رسد از ایمیل‌های روسی ناشی می‌شوند.

اف‌بی‌آی در بیانیه‌ای تاکید کرد: «تاکنون هیچ یک از تهدیدها معتبر نبوده است».

این نهاد هیچ کدام از ایالت‌هایی را که به این تهدیدهای جعلی مربوط می‌شدند، مشخص نکرد.