• العربية
  • English
Brand
  • برنامه‌ها
  • تلویزیون
  • شنیداری
  • ایران
  • جهان
  • حقوق بشر
  • جاویدنامان
  • گزارش ویژه
  • ورزش
  • بازار
  • برنامه‌ها
  • تلویزیون
  • شنیداری
  • ایران
  • جهان
  • حقوق بشر
  • جاویدنامان
  • گزارش ویژه
  • ورزش
  • بازار
  • پوسته
  • زبان
    • العربية
    • English
  • برنامه‌ها
  • تلویزیون
  • شنیداری
  • ایران
  • جهان
  • حقوق بشر
  • جاویدنامان
  • گزارش ویژه
  • ورزش
  • بازار
کلیه حقوق قانونی این سایت متعلق به ولانت‌مدیا است.
volant media logo

مقام آمریکایی: درباره حمله به اسرائیل، اجماعی در جمهوری اسلامی وجود ندارد

۱ شهریور ۱۴۰۳، ۱۱:۰۰ (‎+۱ گرینویچ)

واشینگتن‌پست در گزارشی تاکید کرد اظهارات مقام‌های حکومت ایران در هفته اخیر نشان می‌دهد حمله نظامی جمهوری اسلامی به اسرائیل ممکن است قریب‌الوقوع نباشد. این گزارش به نقل از مقامات آمریکایی نوشت درباره نوع این حمله، اجماعی در حکومت ایران وجود ندارد.

یک مقام آمریکایی که نخواست نامش فاش شود به واشینگتن‌پست گفت: «اجماعی در حکومت ایران درباره نوع انتقام‌جویی علیه اسرائیل وجود ندارد.»

او با اشاره به آغاز کار دولت چهاردهم، افزود که مسعود پزشکیان می‌تواند در این امر نقش داشته باشد.

واشینگتن‌پست نوشت مقام‌های آمریکایی که گمان می‌رود در تماس غیرمستقیم با تهران هستند، با روی کار آمدن پزشکیان نیز مراقب هر گونه تغییر و تحولات در این زمینه خواهند بود.

این روزنامه آمریکایی تاکید کرد جمهوری اسلامی معتقد است واکنش به قتل اسماعیل هنیه، رهبر سیاسی حماس، «باید به دقت تنظیم شود» تا به چشم‌انداز آتش‌بس غزه آسیبی نرسد.

واشینگتن‌پست به اظهارات اخیر علی‌محمد نائینی، سخنگوی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی درباره این موضوع اشاره کرد.

نائینی روز سه‌شنبه در یک نشست خبری گفت: «زمان به نفع ماست و ممکن است دوره انتظار این پاسخ طولانی شود.»

100%
علی‌محمد نائینی

از سوی دیگر نمایندگی جمهوری اسلامی در سازمان ملل اعلام کرد واکنش به کشته شدن هنیه در تهران ممکن است «شکل دیگری» داشته باشد.

این نمایندگی در بیانیه‌ای نوشت: «شاید وقتی چشمان آن‌ها به آسمان و صفحه رادارشان خیره شود، از زمین غافل‌گیر شوند - یا شاید ترکیبی از هر دو.»

در این بیانیه آمده است: «زمان‌بندی، شرایط و نحوه واکنش ایران به دقت تنظیم می‌شود تا اطمینان حاصل شود که در لحظه حداکثر غافل‌گیری رخ می‌دهد.»

به گفته گریگوری برو، تحلیل‌گر ایران در گروه اوراسیا، فشارها در داخل ایران، یکی از عوامل موثر در زمینه چگونگی واکنش جمهوری اسلامی به قتل هنیه است.

او به واشینگتن‌پست گفت: «معضل آن‌ها این است که نمی‌دانند چگونه بدون این که جنگی شروع شود، پاسخ دهند.»

این تحلیل‌گر افزود: «انجام کاری که همه آن را نمادین می‌دانند، مشکل بازدارندگی با اسرائیل را حل نمی‌کند.»

برو گفت که این بار ایران احتمالا باید کاری بزرگ‌تر یا متفاوت انجام دهد.

از زمانی که هنیه در تهران کشته شد، خاورمیانه در حالت آماده‌باش برای انتقام وعده‌ داده شده ایران بوده است.

اسرائيل نقش خود را در این قتل نه تایید و نه تکذیب کرده است.

اسرائیلی‌ها برای پاسخ دادن به هر گونه حمله - هم از سوی ایران و هم از سوی حزب‌الله لبنان - آماده شده‌اند و ایالات متحده، متحد اصلی اسرائیل، امکانات نظامی خود را در دریای سرخ، شرق مدیترانه و دریای عمان تقویت کرده است.

پزشکیان در جریان مبارزات انتخاباتی خود، خواستار تعامل بیشتر با غرب شده بود. با این حال رهبر جمهوری اسلامی در مورد مسائل سیاست خارجی و امنیت ملی در ایران حرف آخر را می‌زند.

واشینگتن‌پست نوشت که مشخص نیست آیا پزشکیان می‌تواند بر هر گونه تصمیم‌گیری در مورد حمله احتمالی به اسرائیل تاثیر بگذارد یا نه.

Banner

پربازدیدترین‌ها

اکسیوس به نقل از فرمانده سنتکام: حملات به جنوب ایران به اوج اثربخشی رسیده بود
۱

اکسیوس به نقل از فرمانده سنتکام: حملات به جنوب ایران به اوج اثربخشی رسیده بود

۲

اعتصاب غذای زندانیان محکوم به اعدام در زندان قزل‌حصار وارد سومین هفته شد

۳

ترامپ کمبود مهمات آمریکا را رد کرد و تهدیدهایش علیه ایران را ادامه داد

۴

ایرانیان ده‌ها شهر جهان در سالروز درگذشت شاهان پهلوی تجمع کردند

۵

صف آرژانتینی‌ها برای چاپ شعار جنجالی «مالویناس متعلق به آرژانتین است»

انتخاب سردبیر

  • فرمانده حشد شعبی: شبه‌نظامیان عراقی برای مقابله با حمله زمینی آمریکا در ایران حضور دارند
    اختصاصی

    فرمانده حشد شعبی: شبه‌نظامیان عراقی برای مقابله با حمله زمینی آمریکا در ایران حضور دارند

  • افزایش درخواست تقسیط خدمات درمانی به‌دنبال تشدید بحران اقتصادی

    افزایش درخواست تقسیط خدمات درمانی به‌دنبال تشدید بحران اقتصادی

  • بحران جدی کمبود دارو در ایران و اعلام آمادگی کامل برای تامین نیاز دارویی زائران اربعین

    بحران جدی کمبود دارو در ایران و اعلام آمادگی کامل برای تامین نیاز دارویی زائران اربعین

  • سازمان حقوق بشر ایران: عیسی چاری، زندانی سیاسی، در خطر اعدام قرار دارد

    سازمان حقوق بشر ایران: عیسی چاری، زندانی سیاسی، در خطر اعدام قرار دارد

  • گلایه شهروندان از آزار زنان در ایران به‌دست نیروهای حشد شعبی
    روایت شما

    گلایه شهروندان از آزار زنان در ایران به‌دست نیروهای حشد شعبی