• العربية
  • English
Brand
  • برنامه‌ها
  • تلویزیون
  • شنیداری
  • ایران
  • جهان
  • حقوق بشر
  • جاویدنامان
  • گزارش ویژه
  • ورزش
  • بازار
  • برنامه‌ها
  • تلویزیون
  • شنیداری
  • ایران
  • جهان
  • حقوق بشر
  • جاویدنامان
  • گزارش ویژه
  • ورزش
  • بازار
  • پوسته
  • زبان
    • العربية
    • English
  • برنامه‌ها
  • تلویزیون
  • شنیداری
  • ایران
  • جهان
  • حقوق بشر
  • جاویدنامان
  • گزارش ویژه
  • ورزش
  • بازار
کلیه حقوق قانونی این سایت متعلق به ولانت‌مدیا است.
volant media logo

وزیر دفاع اسرائیل: با مهاجمان تسویه حساب می‌کنیم

۲۹ تیر ۱۴۰۳، ۱۵:۴۰ (‎+۱ گرینویچ)

یوآو گالانت، وزیر دفاع اسرائیل، پس از ملاقات با فرماندهان نظامی در واکنش به حمله پهپادی حوثی‌های یمن به این کشور گفت که ارتش با تمام کسانی که به اسرائیل حمله کرده‌اند، تسویه حساب می‌کند. هم‌زمان محسن رضایی از فرماندهان سابق سپاه گفت این حمله آغاز ماجرا است.

گالانت صبح جمعه ۲۹ تیر و پس از حمله حوثی‌ها به اسرائیل از فرماندهان نظامی خواست که دفاع هوایی را بررسی کنند و برای همه سناریوهای تدافعی و تهاجمی آماده باشند.

شب گذشته در پی حمله پهپادی حوثی‌های مورد حمایت جمهوری اسلامی به آپارتمانی در شهر تل‌آویو اسرائیل، یک نفر کشته و چندین نفر دیگر مجروح شدند.

ارتش اسرائیل اعلام کرد بررسی‌های اولیه نشان می‌دهد پهپاد شناسایی شده اما به دلیل «خطای انسانی» منهدم نشده است.

دانیل هاگاری، سخنگوی ارتش اسرائیل اعلام کرد این پهپاد ساخت جمهوری اسلامی بوده و از یمن پرتاب شده است.

به ایران اجازه نمی‌دهیم

دانیل هاگاری، سخنگوی ارتش اسرائیل، روز جمعه ۲۹ تیر، با انتشار ویدیویی گفت که جمهوری اسلامی در حال تامین مالی، تسلیح و هدایت نیروهای نیابتی تروریسم خود در حملات آنها به اسرائیل و کل جهان است.

او با تاکید براینکه به اینکه ارتش هر کاری برای حفاظت از مردم و مرزهای اسرائیل انجام می‌دهد، گفت: «اجازه نمی‌دهیم ایران و نیروهای نیابتی آن غیرنظامیان ما را به وحشت بیندازند»

حامیان حمله

محسن رضایی، فرمانده، سابق سپاه در توییتی نوشت که این حمله آغاز ماجرا است.

کانال تگرامی سپاه هم در یادداشتی به فاصله محل شلیک تا محل اصابت موشک اشاره کرده و نوشته فصلی آغاز شده که در آن «خواب بر شهرک‌نشینان حرام می‌شود.»

گردان‌های المجاهدین فلسطینی از حمله پهپادی حوثی‌ها به تل‌آویو تمجید و از آن‌ به عنوان یک تحول کیفی در جنگ با اسرائیل یاد کردند.

در همین زمینه، حزام الاسد، یکی از اعضای دفتر سیاسی جنبش انصارالله به المیادین گفت که این عملیات «اولین عملیات تشدید تنش» است.

سیستم‌های دفاعی همیشه مسدود نیستند

کمال پنحاسی، سخنگوی فارسی زبان ارتش اسرائیل، در گفت‌و‌گوی اختصاصی با ایران اینترنشنال به این حملات واکنش نشان داد و گفت که هیچ سیستم دفاعی در هیچ ارتشی در دنیا، کاملا مسدود نیست و همیشه احتمال ورود هواگردهایی به این اندازه در خاک یک کشور وجود دارد.

او تاکید که ارتش اسرائیل در حال بررسی همه جوانب این حمله و چگونگی ورود این پهپاد به خاک اسرائیل است تا بتواند در آینده آماده پاسخگوی به این حملات را داشته باشد.

پنحاسی با اشاره به حمایت مقام‌های جمهوری اسلامی از این حملات گفت: «توقعی غیر از این نداشتیم.»

او گفت نیروهای نیابتی در یمن، عراق، سوریه، فلسطین و لبنان همگی از پشتیبانی مالی، عقیدتی، سیاسی و حتی تسلیحاتی جمهوری اسلامی برخوردارند.

سفیر آمریکا حمله را وقیحانه خواند

پهپاد حوثی‌ها به مکانی در نزدیکی یک دفتر دیپلماتیک آمریکا اصابت کرد.

جک لو، سفیر آمریکا در اسرائیل، در توییتی نوشت که از حمله وقیحانه هواپیماهای بدون سرنشین حوثی‌ها در تل آویو در صبح امروز شوکه شده است.

او با اشاره به اینکه پرسنل سفارت آمریکا همگی در سلامت‌اند، به به اعضای خانواده فرد کشته شده تسلیت گفت.

به گفته ارتش اسرائیل از هفتم اکتبر تا امروز بیش از ۲۰۰ پهپاد و موشک کروز از یمن به سمت اسرائیل شلیک شده است.

ارتش اسرائیل از رهگیری و انهدام اکثریت قریب به اتفاق تهدیدها از سوی نیروهای آمریکایی و در موارد معدودی توسط جت‌های جنگنده و سیستم‌های دفاع هوایی زمینی اسرائیل خبرداد.

Banner
Banner
Banner
Banner

پربازدیدترین‌ها

پزشکیان از آمادگی برای توافق گفت؛ مجری فاکس‌نیوز پرسید چه کسی حکومت ایران را اداره می‌کند
۱

پزشکیان از آمادگی برای توافق گفت؛ مجری فاکس‌نیوز پرسید چه کسی حکومت ایران را اداره می‌کند

۲
تحلیل

سفیر پیشین بریتانیا: برای سرنگونی حکومت ایران پنج عامل لازم است؛ پیام‌های ترامپ کافی نیست

۳

شهبانو فرح پهلوی: نسل جوان ایران با وجود سرکوب، آزادی و دموکراسی را برگزیده است

۴

وال‌استریت ژورنال: ترامپ پیشنهاد تهران را رد کرد؛ حملات به ایران ممکن است از سر گرفته شود

۵

نتانیاهو در سازمان ملل: رژیم شرور ایران سقوط خواهد کرد و مردم ایران آزاد خواهند شد

انتخاب سردبیر

  • تهران، با پس گرفتن تهدیدات قبلی، اقدام نظامی علیه فرودگاه‌های کشورهای منطقه را تکذیب کرد

    تهران، با پس گرفتن تهدیدات قبلی، اقدام نظامی علیه فرودگاه‌های کشورهای منطقه را تکذیب کرد

  • هیئت مذهبی در محور کشتار؛‌ ابعاد سرکوب انقلاب ملی در خراسان شمالی

    هیئت مذهبی در محور کشتار؛‌ ابعاد سرکوب انقلاب ملی در خراسان شمالی

  • قوه قضاییه به‌دلیل تماس فیزیکی دو بازیگر علیه عوامل یک تئاتر اعلام جرم کرد

    قوه قضاییه به‌دلیل تماس فیزیکی دو بازیگر علیه عوامل یک تئاتر اعلام جرم کرد

  • از گرانی مواد اولیه تا قطعی برق و گاز؛ بحران تولید در ایران عمیق‌تر شده است

    از گرانی مواد اولیه تا قطعی برق و گاز؛ بحران تولید در ایران عمیق‌تر شده است

  • پزشکیان در مقابل پرسش‌های سی‌بی‌اس؛ از دیدار با ترامپ تا سرکوب معترضان

    پزشکیان در مقابل پرسش‌های سی‌بی‌اس؛ از دیدار با ترامپ تا سرکوب معترضان