• العربية
  • English
Brand
  • برنامه‌ها
  • تلویزیون
  • شنیداری
  • ایران
  • جهان
  • حقوق بشر
  • جاویدنامان
  • گزارش ویژه
  • ورزش
  • بازار
  • برنامه‌ها
  • تلویزیون
  • شنیداری
  • ایران
  • جهان
  • حقوق بشر
  • جاویدنامان
  • گزارش ویژه
  • ورزش
  • بازار
  • پوسته
  • زبان
    • العربية
    • English
  • برنامه‌ها
  • تلویزیون
  • شنیداری
  • ایران
  • جهان
  • حقوق بشر
  • جاویدنامان
  • گزارش ویژه
  • ورزش
  • بازار
کلیه حقوق قانونی این سایت متعلق به ولانت‌مدیا است.
volant media logo

در آستانه مناظره‌های انتخاباتی، صداوسیما به نامزد‌ها هشدار داد

۲۸ خرداد ۱۴۰۳، ۰۹:۱۸ (‎+۱ گرینویچ)به‌روزرسانی: ۲۱:۳۲ (‎+۱ گرینویچ)

در آستانه برگزاری اولین مناظره تلویزیونی میان نامزدهای انتخابات ریاست‌جمهوری در ایران، پیمان جبلی، رییس سازمان صداوسیما به نامزد‌ها هشدار داد که اگر به تذکرات داده شده عمل نکنند، کمیسیون بررسی تبلیغات انتخابات با آنان برخورد خواهد کرد.

جبلی به رسانه‌ها گفت: «تذکراتی به ستادهای نامزدها داده شده و به آنها آیین‌نامه محتوای تبلیغات یادآوری شده است.»

او درباره چگونگی «کنترل و مدیریت فضای مناظره» از سوی کمیسیون بررسی تبلیغات انتخابات افزود که «در صورت مشاهده تخلف» از این کمیسیون خواسته شده تا با «ورود مستقیم»، در این مناظره‌ها مداخله کند.

رییس صداوسیما گفت: «خواستیم کمیسیون دخالت صریح‌تر و روشن‌تری در جریان برگزاری مناظره‌ها داشته باشد که شامل ورود مستقیم کمیسیون یا تذکر یا به عبارتی حتی ورود به روند برگزاری مناظره بود.»

قرار است ۶ کاندیدای چهاردهمین دوره انتخابات ریاست‌جمهوری ایران پنج مناظره چهار ساعته در شبکه یک سیما انجام دهند.

اولین مناظره روز دوشنبه ۲۸ خرداد از ساعت ۲۰ تا ۲۴به وقت ایران برگزار می‌شود.

جبلی گفت که به کمیسیون تبلیغات انتخابات پیشنهاد شده که «در ابتدای مناظره بعدی یا در پایان مناظره‌ای که شکل می‌گیرد، کمیسیون و سخنگوی کمیسیون به شکل کلی تذکراتی را به کاندیداها بدهند و یادآوری کنند که موادی از آیین‌نامه زیر پا گذاشته شده است.»

او از نامزدها خواست که «در همان موضوعی که از آنها سوال شده پاسخ بدهند و حواشی ناشی از کلی گویی اتفاق نیفتد.»

برگزاری مناظره‌های انتخاباتی در تلویزیون در دوره‌های گذشته انتقادهایی را برانگیخته بود.

در سال ۱۳۸۸، پس از اظهارات محمود احمدی‌نژاد علیه اکبر هاشمی رفسنجانی و خانواده‌اش در جریان مناظره با میرحسین موسوی، هاشمی رفسنجانی نامه‌ای خطاب به خامنه‌ای در واکنش به این سخنان احمدی‌نژاد ارسال کرد.

همچنین در انتخابات ریاست‌جمهوری سال ۱۴۰۰، غلامحسین کرباسچی، دبیرکل حزب کارگزاران سازندگی، گفت که نگاه صداوسیما به مناظره‌های انتخابات شبیه نگاه آنان به «کودک‌ شو» و «خندوانه»است.

او تاکید کرد که صداوسیما به دلیل گرایش سیاسی تمایل ندارد «عیار واقعی» برخی نامزدها در مناظره‌ها مشخص شود و به همین دلیل مناظره جدی برگزار نمی‌کند.

با این حال، صداوسیما محدودیت‌های خود در این مناظره‌ها را هر سال افزایش داده است.

در جریان انتخابات اخیر مجلس شورای اسلامی نیز صداوسیما اعلام کرد که مناظرات انتخاباتی نامزدها «به صورت ضبط شده است و میان نامزدهایی که در هر حوزه انتخابیه ثبت‌نام کرده‌اند، انجام خواهد شد.»

Banner
Banner
Banner
Banner

پربازدیدترین‌ها

آزار جنسی یک کودک در تبریز، مساله فقط چهار مامور نیست
۱
تحلیل

آزار جنسی یک کودک در تبریز، مساله فقط چهار مامور نیست

۲

جمهوری اسلامی حسین پدران را به اتهام «جاسوسی برای اسرائیل» اعدام کرد

۳

اعضای سپاه پاسداران از مواضع تازه حوثی‌ها در باب‌المندب بازدید کردند

۴

شاهزاده رضا پهلوی در تورنتو: «صبح آزادی» نزدیک است؛ از همیشه مصمم‌تر و سازمان‌یافته‌تریم

۵

ترکیه مجوز فعالیت شعبه مرکزی بانک ملت در استانبول را لغو کرد

انتخاب سردبیر

  • سایه تورم بر تغذیه دانش‌آموزان؛ گرسنگی پنهان و افت یادگیری در کمین است

    سایه تورم بر تغذیه دانش‌آموزان؛ گرسنگی پنهان و افت یادگیری در کمین است

  • شاهزاده رضا پهلوی در تورنتو: «صبح آزادی» نزدیک است؛ از همیشه مصمم‌تر و سازمان‌یافته‌تریم

    شاهزاده رضا پهلوی در تورنتو: «صبح آزادی» نزدیک است؛ از همیشه مصمم‌تر و سازمان‌یافته‌تریم

  • چاه نفت منتظر نمی‌ماند؛ هزینه پنهان توقف تولید چیست؟
    تحلیل

    چاه نفت منتظر نمی‌ماند؛ هزینه پنهان توقف تولید چیست؟

  • تشکیل شبکه خبرچین‌ها با هدف سرکوب انقلاب ملی در خراسان رضوی

    تشکیل شبکه خبرچین‌ها با هدف سرکوب انقلاب ملی در خراسان رضوی

  • جمهوری اسلامی حسین پدران را به اتهام «جاسوسی برای اسرائیل» اعدام کرد

    جمهوری اسلامی حسین پدران را به اتهام «جاسوسی برای اسرائیل» اعدام کرد