صنعت نفت ۱-۲ آلومینیوم؛ برد آلومینیوم زیر سایه VAR ابتکاری خداداد افشاریان

تیم فوتبال آلومینیوم اراک در یک مسابقه جنجالی در هفته دوازدهم لیگ برتر با نتیجه دو بر یک از سد نفت آبادان گذشت. در ابتدای نیمه دوم این مسابقه داور یک پنالتی برای آلومینیوم گرفت که پس از مداخله افشاریان به عنوان ناظر داوری مسابقه، نماینده فدراسیون از داور خواست تصمیمش را عوض کند.

پس از آن که داور روی بازیکن آلومینیوم اعلام خطای پنالتی کرد و بازیکنان ایرالکو آماده زدن ضربه بودند، ناگهان داوود رفعتی، نماینده فدراسیون، از کنار زمین داور مسابقه را فرا خواند و پس از مشورت و جنجالی سیزده دقیقه‌ای، در نهایت داور بازی تصمیم خود را برگرداند و بازی بدون زدن ضربه پنالتی از سر گرفته شد.

رسانه‌های ایران خبر داده‌اند خداداد افشاریان، رئیس کمیته داوران، که به عنوان ناظر داوری این مسابقه را از نزدیک می‌دید، در تماس با نماینده فدراسیون از او خواسته داور را برای برگرداندن نظرش، مجاب کند.