• العربية
  • English
Brand
  • برنامه‌ها
  • تلویزیون
  • شنیداری
  • ایران
  • جهان
  • حقوق بشر
  • جاویدنامان
  • گزارش ویژه
  • ورزش
  • بازار
  • برنامه‌ها
  • تلویزیون
  • شنیداری
  • ایران
  • جهان
  • حقوق بشر
  • جاویدنامان
  • گزارش ویژه
  • ورزش
  • بازار
  • پوسته
  • زبان
    • العربية
    • English
  • برنامه‌ها
  • تلویزیون
  • شنیداری
  • ایران
  • جهان
  • حقوق بشر
  • جاویدنامان
  • گزارش ویژه
  • ورزش
  • بازار
کلیه حقوق قانونی این سایت متعلق به ولانت‌مدیا است.
volant media logo

جاه‌طلبی یک وکیل و ماجرای عجیب ۹۹ضربه شلاق برای رونالدو در ایران

۲۲ مهر ۱۴۰۲، ۰۷:۱۵ (‎+۱ گرینویچ)

ویدئویی که حدود ۱۰ روز پیش از یک وکیل دادگستری درباره امکان محکومیت کریس رونالدو به دلیل در آغوش کشیدن فاطمه حمامی در حاشیه حضور تیم النصر عربستان سعودی در تهران منتشر شد، در ۲۴ ساعت گذشته، به بلوایی درباره مجازات ۹۹ ضربه شلاق برای رونالدو منجر شده است.

علی گندمی، وکیل پایه یک دادگستری در این ویدئو که به نظر می‌رسد برای تبلیغ دفتر وکالت او ساخته شده است، مدعی می‌شود براساس ماده‌ای از قانون مجازات اسلامی،‌ می‌توان رونالدو را محکوم کرد و ۹۹ ضربه شلاق در انتظار اوست.

100%

همین ویدئو که در فضای مجازی فارسی‌زبان پربازدید شده است، منبع خبری در روزنامه مارکا اسپانیا شده و که در دیگر رسانه‌های اروپایی هم بازتاب یافته است.

مارکا نوشته: وکلای ایرانی از کریستیانو رونالدو به دلیل در آغوش گرفتن فاطمه حمامی شکایت کردند. بغل کردن زن مجرد در ایران غیرقانونی است.

100%

مارکا به نقل از رسانه‌های ایرانی مانند رویداد ۲۴ و شرق، نوشته که «کریستیانو رونالدو ممکن است در ایران به دلیل رابطه نامشروع به ۹۹ ضربه شلاق محکوم شود.»

شبکه شرق، وابسته به روزنامه شرق نخستین بار این ویدئو را در فضای رسانه‌های رسمی ایران منتشر کرد.

همچنین روزنامه بیلد آلمان نوشته است: «بر اساس قوانین ایران اگر کریستیانو رونالدو به ایران سفر کند به علت لمس کردن و بوسیدن پیشانی فاطمه حمامی دختر هنرمند معلول، باید ۹۹ ضربه شلاق بخورد.»

اما سفارت جمهوری اسلامی در مادرید، صدور چنین حکمی برای رونالدو را تکذیب کرده است: «صدور هر گونه حکم دادگاه علیه ورزشکاران بین المللی در ایران را به شدت تکذیب می کنیم.»

سفارت ایران مدعی است که انتشار این خبر برای در حاشیه بردن خبرهای جنگ اسرائیل و حماس به تیتر رسانه‌های اروپایی بدل شده است.

همچنین فاطمه حمامی در واکنش به جنجال بغل شدن توسط کریستیانو رونالدو نوشت: «باید به عرضتان برسانم من و خانواده‌ام هیچ‌گونه ناراحتی و شکایتی نسبت به این موضوع نداشته و نداریم و رونالدو با حس انسان‌دوستانه و صمیمیت و بردارانه من را بغل کرده و این نشانه محبت و شرافت و انسانیت اوست.»

Banner

پربازدیدترین‌ها

جزییات تازه از قتل رجب‌زاده؛ جسد سوخته مداح حامی حکومت در اطراف تهران پیدا شده بود
۱

جزییات تازه از قتل رجب‌زاده؛ جسد سوخته مداح حامی حکومت در اطراف تهران پیدا شده بود

۲

مجتبی خامنه‌ای ۶ فرمانده ارشد نیروهای مسلح را منصوب کرد

۳

اتاق اصناف کردستان: ۹۵ درصد واحدهای صنفی استان در آستانه ورشکستگی‌اند

۴
روایت شما

کافه‌گردی زیر فشار تورم؛ از «هیچ» تا ۳۰ میلیون در ماه

۵

مجتبی خامنه‌ای دستور داد ادغام ستاد کل نیروهای مسلح و قرارگاه مرکزی خاتم‌الانبیا تکمیل شود

انتخاب سردبیر

  • بشار اسد همراه با برادرش ماهر اسد و ۷ تن دیگر به اعدام محکوم شدند

    بشار اسد همراه با برادرش ماهر اسد و ۷ تن دیگر به اعدام محکوم شدند

  • انجمن حمایت از حقوق کودکان از موارد پرتعداد آزار جنسی و اضطراب حاصل از جنگ در ۱۴۰۴ خبر داد

    انجمن حمایت از حقوق کودکان از موارد پرتعداد آزار جنسی و اضطراب حاصل از جنگ در ۱۴۰۴ خبر داد

  • گهواره‌های خالی، مرزهای شلوغ؛ آینده اروپا به کدام سمت می‌رود؟
    تحلیل

    گهواره‌های خالی، مرزهای شلوغ؛ آینده اروپا به کدام سمت می‌رود؟

  • از کربلای ۴ تا آمیا؛ محسن رضایی به راس ساختار امنیتی جمهوری اسلامی رسید

    از کربلای ۴ تا آمیا؛ محسن رضایی به راس ساختار امنیتی جمهوری اسلامی رسید

  • کارگران معادن و کارکنان شرکت‌ها ماه‌هاست حقوق نگرفته‌اند
    روایت شما

    کارگران معادن و کارکنان شرکت‌ها ماه‌هاست حقوق نگرفته‌اند