

جمعی از مردم شاهینشهر روز شنبه ۲۶ فروردین در اعتراض به حملات شیمیایی به مدارس، مقابل اداره آموزش و پرورش تجمع کردند و علیه حکومت شعار دادند. این تجمع با حمله نیروهای سرکوبگر جمهوری اسلامی و شلیک گاز اشکآور به سوی معترضان روبهرو شد.
روز شنبه دهها نفر از مردم شاهینشهر همراه با خانوادههای دانشآموزان در اعتراض به حملات شیمیایی گسترده به مدارس این شهر تجمع کردند.
بر اساس ویدیوهای رسیده به ایراناینترنشنال، تجمعکنندگان در واکنش به سخنان مقامات و حضور ماموران یگان ویژه، شعارهای «مرگ بر حکومت بچهکُش»، «بیشرف، بیشرف» و «مرگ بر دیکتاتور» سر دادند.
معترضان همچنین مقابل ساختمان آموزش و پرورش این شهر، شعار «هیز تویی هرزه تویی، زن آزاده منم» سر دادند.
آنها در تجمع اعتراضی خود علیه حملات شیمیایی به مدارس همچنین شعار دادند: «مرگ بر عامل مسمومیت».
بر اساس گزارشهای رسیده به ایراناینترنشنال، نیروهای سرکوبگر به مردم تجمعکننده مقابل آموزش و پرورش شاهینشهر حمله کردند.
ویدیوها و گزارشها حکایت از شلیک گاز اشکآور به سمت مردم و والدین دانشآموزان دارند.
روز سهشنبه ۲۲ فروردین گزارشهایی از حمله شیمیایی به دستکم ۲۸ مدرسه دهها شهر ایران منتشر شد که ۱۱ مورد آن در شاهینشهر بود.
هنرستانهای «آل یاسین»، «حضرت معصومه»، «حضرت مریم»، دبیرستانهای دولتی «احمد مسعودپور»، «طلوع»، «حکمت»، دبیرستانهای خیرساز «مسعود باقری»، «محمد نصری»، «منوچهر انصاری» و دبستانهای دخترانه و پسرانه «سعید انصاری» و «امیرکبیر» شماری از مدارس شاهینشهر بودند که در این روز هدف حمله قرار گرفتند.
همان روز گزارشهای متعددی به ایراناینترنشنال رسید که نشان میداد مسوولان برخی از این مدارس به دانشآموزان اجازه خروج از مدرسه و تماس با خانواده را نمیدهند.
از سوی دیگر در پی حمله شیمیایی به هنرستان دخترانه «حضرت معصومه» دانشآموزان فریاد «مرگ بر دیکتاتور» سر دادند.
همزمان با تجمع مردم شاهینشهر، هوشنگ رنجبری، مدیر دبیرستان معراج سقز هم در اعتراض به عدم شناسایی عاملان مسموم کردن دانشآموزان این مدرسه و چند مدرسه دیگر شهر سقز و «قضاوتهای ناعادلانه نسبت به کادر اجرایی و آموزشی و مظلومیت دانشآموزان» استعفا داد.
روز یکشنبه ۲۰ فروردین، گزارشهایی از حمله شیمیایی به دستکم شش مدرسه دخترانه سقز به نامهای طالقانی، سمیه، معراج، بنت الهدی صدر، استقلال و عصمت بخش زرینه و مسمومیت بیش از ۱۰۰ دانشآموز منتشر شد.
پس از این حملات، نیروهای امنیتی در اطراف مدارس با شهروندان درگیر شده و با شلیک گاز اشکآور و بازداشت چند تن از شهروندان، سعی در متفرق کردن خانوادههای معترض کردند.
از زمان این حملات شیمیایی بیشتر مدارس شهر سقز به مدت چند روز در اعتراض به این حملات سیستماتیک به دختران دانشآموز تعطیل شدند.
با گذشت حدود پنج ماه از آغاز حملات شیمیایی به مدارس و مسمومیت هزاران دانشآموز، نه تنها خبری از پیگیری قضایی برای بازداشت متهمان نیست بلکه رویکرد حکومت بر انکار این حملهها قرار گرفته.
این مساله در کنار ادامهدار شدن مسمومسازی دانشآموزان، خشم شهروندان و والدین را در پی داشته است.