• العربية
  • English
Brand
  • برنامه‌ها
  • تلویزیون
  • شنیداری
  • ایران
  • جهان
  • حقوق بشر
  • انقلاب ملی
  • جاویدنامان
  • گزارش ویژه
  • ورزش
  • بازار
  • برنامه‌ها
  • تلویزیون
  • شنیداری
  • ایران
  • جهان
  • حقوق بشر
  • انقلاب ملی
  • جاویدنامان
  • گزارش ویژه
  • ورزش
  • بازار
  • پوسته
  • زبان
    • العربية
    • English
  • برنامه‌ها
  • تلویزیون
  • شنیداری
  • ایران
  • جهان
  • حقوق بشر
  • انقلاب ملی
  • جاویدنامان
  • گزارش ویژه
  • ورزش
  • بازار
کلیه حقوق قانونی این سایت متعلق به ولانت‌مدیا است.
volant media logo

۶۵ بازی، فقط ۴ بار در ترکیب اصلی؛ جدایی سامان قدوس از برنتفورد، احتمالا در تابستان

۱۱ فروردین ۱۴۰۲، ۰۸:۱۷ (‎+۱ گرینویچ)

سامان قدوس که از شهریور ۹۹ تاکنون در برنتفورد به صورت قرضی و دائم بازی کرده است، در پایان فصل از این تیم جدا می‌شود. قدوس در ۶۵ بازی برنتفورد در لیگ برتر، فقط در ۴ بازی در ترکیب اصلی بوده است. این درحالی است که «زنبورها» ماه‌ها به دنبال به خدمت گرفتن هافبک ملی پوش ایرانی بودند.

بی‌بی‌سی نوشته که سامان قدوس به روزهای پایانی حضورش در برنتفورد نزدیک می شود و به نظر می رسد او به دنبال نشان دادن خود در هفته های باقی مانده است تا بتواند پیشنهاد خوبی برای فصل بعد داشته باشد.

برنتفورد ۱۶ ماه هافبک ملی پوش ایرانی را دنبال کردند تا اینکه در سپتامبر ۲۰۲۰ او را ابتدا به صورت قرضی به خدمت گرفتند. او در ژانویه بعد به طور دائم به این تیم پیوست و قراردادش در تابستان امسال به پایان می رسد، اگرچه یک گزینه تمدید برای یک سال دیگر در قرارداد او با برنتفورد وجود دارد.

با این حال سامان قدوس در برنتفورد نتوانسته است فرصت زیادی برای بازی داشته باشد. قدوس از ۶۵ بازی برنتفورد در لیگ برتر فقط در ۴ بازی از ابتدا در ترکیب تیمش بوده است که هیچ کدام در این فصل نبوده است.

او در سال ۲۰۲۳ تنها دو بار آن هم به صورت بازیکن تعویضی در ترکیب تیمش بوده و به نظر می‌رسد شانس کمی برای ماندن در برنتفورد و به نظر از تیم جدا شود.

سامان قدوس بعد از جدایی از اوسترشوندز سوئد، در اولین فصل حضور در آمیان در لیگ فرانسه خوش درخشید و یکی از بهترین بازیکنان تیمش لقب گرفت. قدوس که بازی های خوبی همراه آمیان در لیگ فرانسه داشت به دلیل مسائل انضباطی مربوط به بستن قرارداد با هوئسکا اسپانیا، چهار ماه از فعالیت های فوتبالی محروم شد. او در ادامه مصدوم شد تا با این شرایط سخت حضور در برنتفورد را شروع کند.

تیم‌های فولام و کوئینزپارک رنجرز نیز به دنبال جذب این بازیکن بودند ولی بازیکن ایرانی بعد از حضور در فرانسه راهی برنتفورد شد.

Banner
Banner
Banner
Banner

پربازدیدترین‌ها

رویترز: مذاکره‌کنندگان جمهوری اسلامی از بیم ترور، خواستار اقدامات حفاظتی پاکستان شدند
۱

رویترز: مذاکره‌کنندگان جمهوری اسلامی از بیم ترور، خواستار اقدامات حفاظتی پاکستان شدند

۲
روایت شما

حقوق ۷۵ دلاری و هزینه‌های ۳۰۰۰ دلاری در ایران

۳
اختصاصی

حمله به یک مرد ایرانی در مرکز لندن؛ نگرانی‌ها از تهدید مخالفان جمهوری اسلامی شدت گرفت

۴

ترامپ: اورانیوم ایران را می‌گیریم، پولی جابه‌جا نمی‌شود و تنگه هرمز دیگر بسته نخواهد شد

۵

ده‌ها هزار بازداشت‌شده اعتراضات خونین ۱۸ و ۱۹ دی در خطر صدور احکام حبس و اعدام‌اند

انتخاب سردبیر

  • حمله به یک مرد ایرانی در مرکز لندن؛ نگرانی‌ها از تهدید مخالفان جمهوری اسلامی شدت گرفت
    اختصاصی

    حمله به یک مرد ایرانی در مرکز لندن؛ نگرانی‌ها از تهدید مخالفان جمهوری اسلامی شدت گرفت

  • شکاف در حاکمیت و میان هواداران جمهوری اسلامی بر سر ادامه جنگ یا توافق

    شکاف در حاکمیت و میان هواداران جمهوری اسلامی بر سر ادامه جنگ یا توافق

  • ۱۰۰ روز پس از دی‌ماه خونین، دادخواهی خانواده‌های کشته‌شدگان در سایه سرکوب ادامه دارد

    ۱۰۰ روز پس از دی‌ماه خونین، دادخواهی خانواده‌های کشته‌شدگان در سایه سرکوب ادامه دارد

  • ترامپ در راه رسیدن به توافقی بهتر از برجام با چه موانعی روبه‌روست؟
    تحلیل

    ترامپ در راه رسیدن به توافقی بهتر از برجام با چه موانعی روبه‌روست؟

  • اعزام هزاران نیروی آمریکایی دیگر به منطقه برای تشدید فشار بر تهران

    اعزام هزاران نیروی آمریکایی دیگر به منطقه برای تشدید فشار بر تهران

  • وال‌استریت ژورنال: جمهوری اسلامی تندروتر شده است
    تحلیل

    وال‌استریت ژورنال: جمهوری اسلامی تندروتر شده است

•
•
•

مطالب بیشتر

رییس فدراسیون کوهنوردی: الناز رکابی ممنوع‌الخروج بود، خودش باید مشکلش را حل می‌کرد

۱۰ فروردین ۱۴۰۲، ۱۷:۲۱ (‎+۱ گرینویچ)

رضا زارعی، رئیس فدراسیون کوهنوردی در واکنش به خبر اختصاصی ایران اینترنشنال درباره ممنوع الخروجی الناز رکابی گفت: «خانم رکابی پس از پایان مسابقات کره جنوبی باید به اداره گذرنامه مراجعت می‌کرد و کارهای اداری اش را انجام می داد؛ اما نمی‌دانم چرا نرفت تا این مشکل خود را حل کند؟»

براساس اطلاعات رسیده به ایران اینترنشنال الناز رکابی ملی پوش سنگنوردی ایران ممنوع الخروج شده است. رکابی دیروز قصد سفر به اسپانیا برای تمرین و آمادگی جهت حضور در المپیک را داشته اما ماموران فرودگاه از خروج او ممانعت کرده و پاسپورت این ملی پوش را ضبط کرده‌اند.

رئیس فدراسیون کوهنوردی مسئولیت این اتفاق را از دوش خود برداشته و علاوه بر اینکه گفته الناز رکابی شخصا باید رفع ممنوع‌الخروجی پیگیری می‌کرده است، گفته: «یکی از اقوام او که در اداره پلیس ۱۰+ فعالیت می‌کند به وی گفته بود هیچ مشکلی وجود ندارد و می‌تواند بدون مشکل از کشور خارج شود.»

او درباره اتفاقی که برای الناز رکابی افتاده است، به خبرگزاری آنا گفته: هنگامی که او به همراه همسرش به فرودگاه مراجعت می‌کند، متوجه می‌شود ممنوع الخروج است و چون در تعطیلات نوروزی هستیم شرایط به شکلی پیش رفت تا او نتواند مشکل خود را حل کند و ان‌شاءالله پس از پایان تعطیلات به اسپانیا خواهد رفت.»

زارعی گفت: البته چون رکابی مسابقات انتخابی المپیک را در پیش دارد هم خود ما و هم مسئولان کمیته ملی المپیک پیگیر هستیم تا او بدون مشکلی به اردو‌ها و مسابقاتی که دارد، برود. برنامه ریزی ما برای حضور او در جام‌جهانی سوئیس و فرانسه به همراه بازی‌های آسیایی تدارک دیده شده است. او می‌خواست با حضور در اسپانیا هم در آنجا به تمرین بپردازد و هم در یک تورنمنت شرکت‌ کند که با این مشکل مواجه شد.

لهستان علیه کمیته بین‌المللی المپیک؛ ورزشکاران روس حق شرکت در بازی‌های اروپایی را ندارند

۱۰ فروردین ۱۴۰۲، ۱۵:۱۲ (‎+۱ گرینویچ)

لهستان،‌ میزبان بازی‌های اروپایی ۲۰۲۳ توصیه کمیته بین المللی المپیک برای پذیرش ورزشکاران روس و بلاروس را اجرا نمی‌کند. ماتئوش موراویتسکی، نخست وزیر لهستان تصمیم کمیته بین المللی المپیک در قبال ورزشکاران روس را «شرم آور» خواند. IOC خواستار پذیرش ورزشکاران روس در مسابقات شده است.

ماتئوش موراویتسکی، نخست وزیر لهستان دراین‌باره گفت: لهستان ائتلافی از کشورها ایجاد خواهد کرد تا از کمیته بین المللی المپیک بخواهند این تصمیم بد و اشتباه را لغو کند. تصمیم IOC برای بازگرداندن ورزشکاران روس به مسابقات، یک رسوایی و خیانت به روح واقعی ورزش است. من به وزیر ورزش دستور داده ام که اعتراض قاطع ما را به گوش توماس باخ، رئیس IOC برساند. ما تمام تلاش خود را می کنیم تا ورزش را از نفوذ روسیه دور نگه داریم.

پس از این برگزارکنندگان بازی های اروپایی ۲۰۲۳ که از ۲۱ ژوئن تا ۲ ژوئیه در کراکوف برگزار می شود اعلام کردند که به ورزشکاران روسیه و بلاروس اجازه رقابت نمی دهند.

مارسین نواک، رئیس کمیته برگزاری مسابقات هم به شبکه رادیوییRMF گفت: ورزشکاران روسیه و بلاروس تحت هیچ شرایطی در بازی‌های ما حضور نخواهند داشت.

کمیته بین المللی المپیک در اجلاس اخیر در فروردین ۱۴۰۲ این کمیته توصیه کرد که ورزشکاران روسیه تحت پرچم بی طرف در مسابقات بین المللی پذیرفته شوند. البته این شرایط در ورزش‌های تیمی و همچنین ورزشکارانی که فعالانه از جنگ در اوکراین حمایت می‌کنند اعمال نمی‌شود.

فیفا میزبانی اندونزی را در مسابقات جام جهانی جوانان به دلیل مخالفت با حضور اسرائیل پس گرفت

۱۰ فروردین ۱۴۰۲، ۱۴:۱۵ (‎+۱ گرینویچ)

تنها هشت هفته قبل از شروع مسابقات جام جهانی فوتبال جوانان، اندونزی به دلیل امتناع از پذیرش حضور اسرائیل، از میزبانی این مسابقات محروم شد. فیفا در اطلاعیه‌ای اعلام کرد حق میزبانی جام جهانی زیر ۲۰ سال از اندونزی سلب شده و میزبان جدید در اسرع وقت اعلام خواهد شد.

بر اساس اطلاعیه فدراسیون جهانی فوتبال، تاریخ برگزاری مسابقات در حال حاضر بدون تغییر باقی مانده است.

فیفا همچنین اعلام کرد که درباره تحریم احتمالی فدراسیون فوتبال اندونزی بعدا تصمیم‌گیری خواهد شد.

آرژانتین پیشنهاد داده‌ تا این رقابت‌ها در این کشور برگزار شود و از پرو نیز به‌ عنوان یکی از گزینه‌های احتمالی میزبانی نام برده می‌شود.

این تصمیم پس از نشستی در دوحه قطر گرفته شده است که میان اریک توهیر، رییس فدراسیون فوتبال اندونزی و جیانی اینفانتینو، رییس فیفا برگزار شد.

اسرائیل سال گذشته به اولین جام جهانی فوتبال زیر ۲۰ سال راه یافت اما موضوع شرکت این کشور در قرعه‌کشی رسمی مسابقات که قرار است روز جمعه در بالی برگزار شود، مخالفت‌های سیاسی را برانگیخت.

جوکو ویدودو، ریس‌جمهوری اندونزی، گفت که با حضور اسرائیل مخالف است و اندونزی قبل از این که اسرائیل به این مسابقات راه پیدا کند، میزبانی مسابقات را پذیرفته است.

اندونزی پرجمعیت‌ترین کشور با اکثریت مسلمان جهان است و روابط دیپلماتیک رسمی با اسرائیل ندارد.

چهار سال پیش نیز میزبانی مالزی در مسابقات قهرمانی شنای پارالمپیک به دلیل ممانعت از حضور ورزشکاران اسرائیل لغو شد.

اختصاصی؛ الناز رکابی ممنوع‌الخروج شد و از تمرینات آماده‌سازی المپیک جا ماند

۱۰ فروردین ۱۴۰۲، ۱۲:۰۶ (‎+۱ گرینویچ)

براساس اطلاعات رسیده به ایران اینترنشنال الناز رکابی ملی پوش سنگنوردی ایران ممنوع الخروج شده است. رکابی دیروز قصد سفر به اسپانیا برای تمرین و آمادگی جهت حضور در المپیک را داشته اما ماموران فرودگاه از خروج او ممانعت کرده و پاسپورت این ملی پوش را ضبط کرده‌اند.

همچنین به الناز رکابی گفته شده بعد از تعطیلات برای رفع ممنوع الخروجی و گرفتن پاسپورت به دادسرا مراجعه کند.

این ملی پوش سنگنوردی ایران که همزمان با خیزش انقلابی مردم در مسابقات قهرمانی آسیا در کره جنوبی بدون حجاب اجباری حاضر شد، از زمان بازگشت به ایران تحت فشارهای امنیتی قرار دارد.

او در آخرین پست اینستاگرامی‌اش به مناسبت سال نو بار دیگر تصویری بدون حجاب از خود منتشر کرده بود.

رکابی بار دیگر پس از انتشار این پست مورد تهدید و فشار از سوی دستگاه‌های امنیتی در ایران قرار گرفته است.

دستیار امیر قلعه‌نویی در تیم ملی؛ یک جوان ۲۳ ساله،‌ دانشجوی دامپزشکی و آنالیزور صداوسیما

۱۰ فروردین ۱۴۰۲، ۱۱:۴۰ (‎+۱ گرینویچ)

هرچقدر که انتقادها به لیست نخستین اردوی تیم ملی با هدایت امیر قلعه‌نویی، خفیف بود و اهالی فوتبال به دلیل تدارکاتی بودن این اردو، به آن چندان خرده نگرفتند،‌ اما ترکیب دستیاران سرمربی تیم ملی، پرحاشیه بوده است؛ رحمان رضایی را حذف کردند، علی کمانگری هم معلوم نیست چرا انتخاب شده است

سعید الهویی، رحمان رضایی، علی اصغر قربان‌علیپور، آلین دینکا و علی کمانگری (آنالیزور) ترکیب اولیه کادر فنی تیم ملی بودند. این ترکیب کم‌حاشیه نبوده است. سعید الهویی که همزمان سرمربی گل‌گهر سیرجان هم شده، دستیار اول قلعه‌نویی است. رحمان رضایی به دلیل حمایت چند ماه پیش خود از خیزش انقلابی مردم ایران، با حملات وحید یامین‌پور، معاون وزیر ورزش، جایش را به آندرانیک تیموریان داد.

اما یک نقطه ابهام دیگر هم جمع دستیاران قلعه‌نویی دیده می‌شود؛ علی کمانگری، آنالیزور تیم. جوانی ۲۳ ساله که سابقه فوتبالی مشخصی ندارد، او مدعی است که از باشگاه بارسلونا مدرک دارد و البته گفته شده، دانشجوی دامپزشکی است. پیش از این کمانگری در صفحه شخصی خود نوشته بود که در حال حاضر دانشجوی دامپزشکی است.

کمانگری که سابقه آنالیز مسابقات فوتبال در برخی رسانه‌های ایران را هم دارد، چند ماه قبل هم آنالیزور ویژه برنامه جام‌جهانی قطر در شبکه سه بود. او سابقه چندانی در تیم‌های باشگاهی هم ندارد. دستیار قلعه‌نویی که بیشتر فعالیتش تحلیل فنی برای رسانه‌های آنلاین و تلویزیونی بوده، مدت کوتاهی در مس رفسنجان به عنوان آنالیزور حضور داشته است.

انتقادها به این انتخاب قلعه‌نویی بسیار زیاد بوده است که چرا یک جوان ۲۳ ساله و بی‌تجربه و بدون سابقه بازی فوتبال، باید بتواند برای ستاره‌هایی مثل مهدی طارمی، سردار آزمون، علیرضا جهانبخش و دیگر بزرگان تیم، تعیین تکلیف کند.

در شبکه‌های اجتماعی، برخی کاربران هم معتقدند مدرک آنالیزور فنی که کمانگری،‌ دستیار سرمربی تیم ملی ایران مدعی است از باشگاه بارسلونا گرفته، با ۴۰۰ یورو قابل دریافت است.