• العربية
  • English
BrandBrand
  • برنامه‌ها
  • تلویزیون
  • شنیداری
  • ایران
  • جهان
  • حقوق بشر
  • جاویدنامان
  • گزارش ویژه
  • ورزش
  • بازار
  • برنامه‌ها
  • تلویزیون
  • شنیداری
  • ایران
  • جهان
  • حقوق بشر
  • جاویدنامان
  • گزارش ویژه
  • ورزش
  • بازار
  • پوسته
  • زبان
    • العربية
    • English
  • برنامه‌ها
  • تلویزیون
  • شنیداری
  • ایران
  • جهان
  • حقوق بشر
  • جاویدنامان
  • گزارش ویژه
  • ورزش
  • بازار
کلیه حقوق قانونی این سایت متعلق به ولانت‌مدیا است.
volant media logo

تایید اسناد ایران‌اینترنشنال: در دو ماه اخیر ارزی برای واردات نهاده‌های دامی اختصاص نیافته

۲ اسفند ۱۴۰۱، ۱۵:۱۶ (‎+۰ گرینویچ)

یک نامه اتحادیه واردکنندگان نهاده‌های دام و طیور ایران به رییس بانک مرکزی درباره «اختصاص داده نشدن هیچ ارزی برای واردات نهاده‌های دامی در دو ماه اخیر»، محتوای اسنادی را که از سوی ایران‌اینترنشنال منتشر شده است تایید می‌کند.

نامه اتحادیه واردکنندگان نهاده‌های دام و طیور ایران (اوندا) به محمدرضا فرزین، رییس بانک مرکزی که در رسانه‌های ایران منتشر شده، واکنشی به اظهارات اخیر فرزین مبنی بر «تخصیص بیش از ۶/۵ میلیارد دلار ارز نیمایی طی ۴۰ روز گذشته» است.

در این نامه آمده است: «علی‌رغم مکاتبات و پیگیری‌های متعدد طی نزدیک به دو ماه اخیر (تا تاریخ تنظیم این مکاتبه) هیچ‌گونه ارز نیمایی قابل انتقال جهت واردات نهاده‌های دامی توسط بخش خصوصی تخصیص نیافته است.»

این اتحادیه‌ از بانک مرکزی خواسته برای «مقابله با رانت و فساد در دولت و شفاف‌سازی فضای اقتصادی کشور» اسامی شرکت‌هایی که به گفته فرزین در این ۴۰ روز ۶/۵ میلیارد دلار به نرخ ۲۸ هزار و ۵۰۰ تومان گرفته‌اند، اعلام کند.

پیشتر ایران‌اینترنشنال به سندی دست یافت که بر اساس آن، بخش خصوصی ایران «برای ماه‌های پیش‌ رو قراردادی با فروشندگان خارجی منعقد نکرده است».

این سند، نامه‌ای از سوی علی شمخانی، دبیر شورای عالی امنیت ملی به تاریخ ۱۶ بهمن برای ابراهیم رئیسی، به عنوان رییس شورای عالی امنیت ملی است.

بر اساس این سند محرمانه رسیده به ایران‌اینترنشنال، شمخانی نوشته است: «دو مشکل بخش خصوصی، افزایش قیمت ارز نیمایی از ۲۴ هزار تومان به ۲۸ هزار و ۵۰۰ تومان و نیز عدم تغییر قیمت ریالی تعیین شده برای فروش این سه کالاست که آن‌ها را متضرر خواهد کرد.»

همچنین در نامه اتحادیه واردکنندگان نهاده‌های دام و طیور ایران آمده است: «علاوه بر توقف حدود ۲۵ فروند کشتی کالاهای اساسی متعلق به بخش خصوصی در انتظار تخصیص ارز (حدود ۶۰۰ میلیون یورو)، بیش از ۱/۵میلیارد دلار نهاده‌های دامی در گمرکات کشور کوتاژ شده و بیش از دو ماه است که منتظر تخصیص ارز نیمایی است.»

این در حالی است که در سند دیگری که به دست ایران‌اینترنشنال رسیده و مربوط به آذر ماه است، محمد کاظمی، معاون فرمانده کل سپاه و رییس سازمان اطلاعات سپاه در گزارش دیگری از سوی این سازمان درباره وضعیت اقتصادی کشور، از «وضعیت رسوب کالاهای اساسی در بنادر» خبر داده است.

در روزهای اخیر گزارش‌هایی از افزایش قیمت گوشت و مرغ در ایران منتشر شده و مقام‌های صنفی هشدار داده‌اند تقاضا برای خرید این محصولات پروتیینی به دلیل گرانی آن‌ها، شدیدا کاهش یافته است.

در آستانه عید نوروز، شمخانی به رئیسی پیشنهاد داده قیمت کالاها افزایش بیشتری یابد تا تولیدکنندگان یا واردکنندگان تمایل بیشتری به تولید یا عرضه کالا داشته باشند.

Banner
Banner
Banner

پربازدیدترین‌ها

رییس پیشین موساد جزئیات عملیات در ایران و انفجار پیجرهای حزب‌الله را شرح داد
۱

رییس پیشین موساد جزئیات عملیات در ایران و انفجار پیجرهای حزب‌الله را شرح داد

۲

همزمان با تکرار امکان توافق با جمهوری اسلامی، ترامپ از احتمال حمله به ایران گفت

۳

عراق به نقش اسرائیل در حمله به انبارهای تسلیحاتی نیروهای وابسته به جمهوری اسلامی مظنون است

۴

هشدار بایرن مونیخ به ستاره جوان؛ بیش‌ از اندازه با دوست دخترت در شبکه‌های اجتماعی هستی

۵

ترامپ از اسرائیلی‌ها خواست به نتانیاهو رای بدهند: باید کاری را که شروع کرده‌ایم، تمام کنیم

انتخاب سردبیر

  • کانون بازنشستگان هما: دو بازنشسته به‌دلیل ناتوانی مالی درمان را رها کردند و جان باختند

    کانون بازنشستگان هما: دو بازنشسته به‌دلیل ناتوانی مالی درمان را رها کردند و جان باختند

  • مردم ایران چشم‌انتظار سرنوشت «بی‌بی» در انتخابات اسرائیل

    مردم ایران چشم‌انتظار سرنوشت «بی‌بی» در انتخابات اسرائیل

  • فرانسه با مشارکت ۱۰ کشور اروپایی طرح بازدارندگی هسته‌ای را در برابر روسیه پیش می‌برد

    فرانسه با مشارکت ۱۰ کشور اروپایی طرح بازدارندگی هسته‌ای را در برابر روسیه پیش می‌برد

  • دادستانی تهران به بهانه رعایت نشدن «موازین شرعی» علیه برگزارکنندگان «آرت‌فر» اعلام جرم کرد

    دادستانی تهران به بهانه رعایت نشدن «موازین شرعی» علیه برگزارکنندگان «آرت‌فر» اعلام جرم کرد

  • میانمار چگونه خرید سوخت جت تحریم‌شده ایران را پنهان کرد؟

    میانمار چگونه خرید سوخت جت تحریم‌شده ایران را پنهان کرد؟