• العربية
  • English
Brand
  • برنامه‌ها
  • تلویزیون
  • شنیداری
  • ایران
  • جهان
  • حقوق بشر
  • جاویدنامان
  • گزارش ویژه
  • ورزش
  • بازار
  • برنامه‌ها
  • تلویزیون
  • شنیداری
  • ایران
  • جهان
  • حقوق بشر
  • جاویدنامان
  • گزارش ویژه
  • ورزش
  • بازار
  • پوسته
  • زبان
    • العربية
    • English
  • برنامه‌ها
  • تلویزیون
  • شنیداری
  • ایران
  • جهان
  • حقوق بشر
  • جاویدنامان
  • گزارش ویژه
  • ورزش
  • بازار
کلیه حقوق قانونی این سایت متعلق به ولانت‌مدیا است.
volant media logo

گروه بلک ریوارد وب‌سایت خبرگزاری فارس، وابسته به سپاه پاسداران را هک کرد

۵ آذر ۱۴۰۱، ۰۰:۲۰ (‎+۰ گرینویچ)به‌روزرسانی: ۰۷:۲۵ (‎+۰ گرینویچ)

گروه هکری «بلک ریوارد» وبسایت خبرگزاری فارس ‌نیوز، وابسته به سپاه پاسداران، را هک کرد. بلک ریوارد در پیامی که روی صفحه اول خبرگزاری فارس ظاهر شده، اعلام کرد نزدیک به ۲۵۰ ترابایت دیتا را از تمام سرورها و کامپیوترهای این مجموعه حذف کرده است.

در ۳۰ مر ماه نیز، گروه هکریِ بلک ریوارد، پس از ضرب الاجل ۲۴ ساعته به مقام‌های ایران برای آزادی زندانیان خیزش انقلابی، اسناد شرکت توسعه انرژی اتمی ایران را منتشر کرد. بر اساس این اسناد، تنها در یک مورد، شرکتی متعلق به سپاه‌ قرادادی به ارزش بیش از ۷۰۰ هزار دلار‌ با سازمان انرژی اتمی بسته است.

این گروه همچنین اطلاعات شامل «نسخه خام و بکاپ ۳۲۴ اینباکس مربوط به شرکت تولید و توسعه انرژی اتمی ایران» را در دسترس عموم قرارداد و از دولت‌ها، سازمان‌ها، محققان و خبرنگاران در سراسر دنیا خواست که آنها را بررسی و راستی‌آزمایی کنند.

در ادامه، بلک ریوارد خبر از انتشار «نسخه پاکسازی شده و قابل مشاهده در مرورگر به همراه حدود ۱۰۰ هزار پیام ایمیلی» و «نسخه اسناد و اطلاعات تفکیک و مرتب شده» در آینده نزدیک داد.

این گروه هکری پیش‌تر در روز ۲۳ مهر ماه نیز اعلام کرد ایمیل مدیران و کارمندان شبکه پرس تی‌وی متعلق به صدا و سیمای جمهوری اسلامی را هک کرده است.

این گروه با ارسال ایمیل جمعی با اشاره به مبارزه مردم ایران برای دستیابی به حقوق اولیه خود و سرکوب حاکمیت، از روزنامه‌نگاران این شبکه خواست «صدای مردم» باشند.

هکرهای بلک‌ریوارد همچنین با ارسال ایمیل به پزشکان شاغل در «سازمان پزشکی قانونی کشور» از آنها درخواست کرد تا «شرافت و اخلاق پزشکی را طریق همکاری با نهادهای امنیتی زیر سوال نبرند.»

پیش‌تر نیز، بلک ریوارد به همراه گروه هکری تپندگان با هک کردن سامانه های ارسال پیامک، به تعداد زیادی از مشترکان تلفن‌های همراه پیامهایی برای دعوت به شرکت در تجمع‌های شنبه ۱۶ مهر ارسال کردند. گروه هکری بلک ریوارد از ارسال حدود پنج میلیون پیامک دعوت به تظاهرات خبر داده بود.

از زمان آغاز خیزش سراسری مردم ایران، گروه‌های هکری مختلفی نهادهای وابسته به جمهوری اسلامی را هدف حمله‌های سایبری خود قرار داده‌اند.

در شب شنبه ۱۶ مهر ماه، گروه «عدالت علی» اخبار ساعت ۹ شب صدا و سیمای جمهوری اسلامی را هک کرد و بر صفحه تلویزیون سراسری تصویر چهار دختر کشته شده همراه با شعار زن زندگی آزادی به نمایش درآمد.

این حمله سایبری در یکی از پربیننده‌ترین بخش‌های خبری و در حالی که گزیده‌ای از سخنرانی علی خامنه‌ای پخش می‌شد، صورت گرفت.

گروه سایبری انانیموس نیز با فرستادن پارازیت روی شبکه‌های صدا و سیما، پخش کانال‌های سراسری را در برخی شهرستان‌ها و روستاهای کوچک ایران با قطع همراه کرد.

Banner
Banner
Banner
Banner

پربازدیدترین‌ها

حضور دیپلمات جمهوری اسلامی در سالن هنگام سخنرانی ترامپ خشم حکومتی‌ها را برانگیخت
۱

حضور دیپلمات جمهوری اسلامی در سالن هنگام سخنرانی ترامپ خشم حکومتی‌ها را برانگیخت

۲

عبور تنها ۳ شناور از تنگه هرمز در ۳۱ شهریور؛ تردد همچنان زیر میانگین ۱۰ روزه است

۳

پزشکیان در سازمان ملل: آماده گفت‌وگو هستیم، اما زبان زور را نخواهیم پذیرفت

۴

واکنش تند روبیو به سخنرانی پزشکیان: با کشتار مردم خود صلاحیت موعظه دیگران را ندارید

۵
روایت شما

شهروندان: شهردار نیویورک نمی‌خواهد درباره بازداشت قاتلان کت‌وشلواری ایران چیزی بگوید؟

انتخاب سردبیر

  • مرکز آمیا صدور قرار علیه محسن رضایی و احمد وحیدی را گامی برای «پایان دادن به مصونیت» خواند

    مرکز آمیا صدور قرار علیه محسن رضایی و احمد وحیدی را گامی برای «پایان دادن به مصونیت» خواند

  • وال‌استریت ژورنال: پل هوایی چین به مسیر مهم تامین تجهیزات نظامی ایران بدل شده است

    وال‌استریت ژورنال: پل هوایی چین به مسیر مهم تامین تجهیزات نظامی ایران بدل شده است

  • قوه قضاییه تعرض جنسی و ضرب‌وجرح نوجوان تبریزی را به «برخورد ناپسند» تقلیل داد

    قوه قضاییه تعرض جنسی و ضرب‌وجرح نوجوان تبریزی را به «برخورد ناپسند» تقلیل داد

  • دادگاهی در آمریکا ممنوعیت ورود خبرنگاران ۳ رسانه به کاخ سفید را تعلیق کرد

    دادگاهی در آمریکا ممنوعیت ورود خبرنگاران ۳ رسانه به کاخ سفید را تعلیق کرد

  • حضور نظامیان در مدارس و فشارهای ایدئولوژیک بر دانش‌آموزان در آغاز سال تحصیلی
    روایت شما

    حضور نظامیان در مدارس و فشارهای ایدئولوژیک بر دانش‌آموزان در آغاز سال تحصیلی