• العربية
  • English
Brand
  • برنامه‌ها
  • تلویزیون
  • شنیداری
  • ایران
  • جهان
  • حقوق بشر
  • جاویدنامان
  • گزارش ویژه
  • ورزش
  • بازار
  • برنامه‌ها
  • تلویزیون
  • شنیداری
  • ایران
  • جهان
  • حقوق بشر
  • جاویدنامان
  • گزارش ویژه
  • ورزش
  • بازار
  • پوسته
  • زبان
    • العربية
    • English
  • برنامه‌ها
  • تلویزیون
  • شنیداری
  • ایران
  • جهان
  • حقوق بشر
  • جاویدنامان
  • گزارش ویژه
  • ورزش
  • بازار
کلیه حقوق قانونی این سایت متعلق به ولانت‌مدیا است.
volant media logo

کانادا ۶ فرد و ۴ نهاد جمهوری اسلامی را در ارتباط با نقض حقوق بشر در ایران تحریم کرد

۲۷ مهر ۱۴۰۱، ۲۰:۲۱ (‎+۱ گرینویچ)به‌روزرسانی: ۰۳:۱۳ (‎+۱ گرینویچ)

وزارت خارجه کانادا روز چهارشنبه از سومین بسته تحریمی علیه جمهوری اسلامی در ارتباط با نقض حقوق بشر رونمایی کرد و نام چهار نهاد و شش فرد را در فهرست تحریم‌های جدید قرار داد.

نهادهای تحریم شده جدید جمهوری اسلامی شامل مجلس خبرگان، شورای نگهبان، مجمع تشخیص مصلحت نظام و خبرگزاری فارس است و نام‌ عزت‌الله ضرغامی، رییس پیشین صدا و سیما، مجید میراحمدی، معاون وزارت کشور، صغری خدادادی، رییس زندان قرچک و محمد کرمی، فرمانده قرارگاه قدس جنوب شرق سپاه نیز در این فهرست قرار گرفتند.

کانادا همچنین نام‌های عباس علی کدخدایی، سخنگوی پیشین شورای نگهبان و حشمت‌الله فلاحت‌پیشه، نماینده سابق مجلس را در این فهرست قرار داد.

وزارت خارجه کانادا اعلام کرد که تحریم‌ها علیه این نهادها و افراد به دلیل «نقض مداوم و سیستماتیک حقوق بشر و اقدامات مستمر برای بی‌ثبات کردن صلح و امنیت منطقه‌ای» اعمال کرده است.

این وزارتخانه نوشت: «این اشخاص بدترین مجرمانی‌اند که در نقض فاحش حقوق بشر، از جمله علیه زنان ایرانی، مشارکت داشته یا باعث شدند و پروپاگاندا را برای توجیه سرکوب و آزار و اذیت شهروندان رژیم ایران منتشر کردند.»

خبرگزاری فارس، وابسته به سپاه پاسداران، از ابتدای خیزش سراسری در ایران با انتشار گزارش‌هایی اتهامات زیادی را به معترضان و حامیان این خیزش وارد کرده است.

ملانی جولی، وزیر خارجه کانادا، در بیانیه‌ای نوشت این کشور از همه ابزارهایی که در اختیار دارد برای پاسخ به نقض حقوق بشر توسط رژیم ایران و تهدیدات آن علیه صلح و امنیت منطقه استفاده می‌کند و به حمایت از معترضان در ایران ادامه خواهد داد.

این تحریم‌ها معامله با افراد و نهادهای نام‌برده را ممنوع خواهد کرد و در واقع هرگونه دارایی را که ممکن است در کانادا داشته باشند، مسدود خواهد شد. افراد تحریم شده نیز تحت قانون مهاجرت و حفاظت از پناهندگان حق ورود به کانادا نخواهند داشت.

دولت کانادا پیشتر طی دو بسته تحریمی جداگانه ۴۲ فرد و ۱۲ نهاد جمهوری اسلامی را در فهرست تحریم‌های خود قرار داده بود.

روز ۱۵ مهر، نیز جاستین ترودو، نخست‌وزیر کانادا از اقدام این کشور برای جلوگیری از ورود ۱۰ هزار نفر از اعضای سپاه پاسداران و مقامات ارشد جمهوری اسلامی به این کشور خبر داد.

Banner

پربازدیدترین‌ها

بازخوانی پروازهای غیرمعمول فرودگاه عشق‌آباد پیش از حمله به پل آق‌تکه‌خان
۱
گزارش ویژه

بازخوانی پروازهای غیرمعمول فرودگاه عشق‌آباد پیش از حمله به پل آق‌تکه‌خان

۲
روایت شما

استقرار گسترده نیروهای سرکوبگر در شهرها هم‌زمان با افزایش قیمت بنزین

۳

جمهوری اسلامی، آمریکا را به «جنگ اقتصادی» و حملات موشکی تازه تهدید کرد

۴

نگرانی کارگران و بازنشستگان تامین اجتماعی در ایران از گرانی دارو و پرداخت نشدن معوقات

۵

حملات حوثی‌ها به عربستان سعودی ۷۳ زخمی بر جای گذاشت

Banner

انتخاب سردبیر

  • بازخوانی پروازهای غیرمعمول فرودگاه عشق‌آباد پیش از حمله به پل آق‌تکه‌خان
    گزارش ویژه

    بازخوانی پروازهای غیرمعمول فرودگاه عشق‌آباد پیش از حمله به پل آق‌تکه‌خان

  • حدادعادل: به‌دلیل شرایط جنگی، فعلا نمی‌توانیم وارد مساله حجاب شویم

    حدادعادل: به‌دلیل شرایط جنگی، فعلا نمی‌توانیم وارد مساله حجاب شویم

  • ۱۸ متهم در پرونده آتش‌سوزی زندان دستگرد با خطر اعدام روبه‌رو هستند
    اختصاصی

    ۱۸ متهم در پرونده آتش‌سوزی زندان دستگرد با خطر اعدام روبه‌رو هستند

  • کشتار دی ماه و مساله کیسه‌های حمل جسد
    تحلیل

    کشتار دی ماه و مساله کیسه‌های حمل جسد

  • ۲ سند محرمانه از فساد در فروش نفت؛ محمدجواد باوند و شبکه تازه تراستی‌ها در فروش نفت تحریمی
    اختصاصی

    ۲ سند محرمانه از فساد در فروش نفت؛ محمدجواد باوند و شبکه تازه تراستی‌ها در فروش نفت تحریمی