• العربية
  • English
Brand
  • برنامه‌ها
  • تلویزیون
  • شنیداری
  • ایران
  • جهان
  • حقوق بشر
  • جاویدنامان
  • گزارش ویژه
  • ورزش
  • بازار
  • برنامه‌ها
  • تلویزیون
  • شنیداری
  • ایران
  • جهان
  • حقوق بشر
  • جاویدنامان
  • گزارش ویژه
  • ورزش
  • بازار
  • پوسته
  • زبان
    • العربية
    • English
  • برنامه‌ها
  • تلویزیون
  • شنیداری
  • ایران
  • جهان
  • حقوق بشر
  • جاویدنامان
  • گزارش ویژه
  • ورزش
  • بازار
کلیه حقوق قانونی این سایت متعلق به ولانت‌مدیا است.
volant media logo

مولوی عبدالحمید درباره «تجاوز» فرمانده انتظامی چابهار به دختر ۱۵ ساله: سکوت ما معنادار است

۲ مهر ۱۴۰۱، ۱۱:۳۰ (‎+۱ گرینویچ)

مولوی عبدالحمید، امام جمعه اهل سنت زاهدان، در حالی سکوت خود و دیگر علمای منطقه در مورد تجاوز فرمانده نیروی انتظامی چابهار به یک دختر ۱۵ ساله را «معنادار» خواند که اشاره‌ای به موضوع «تجاوز» نکرد. او که در نماز جمعه به این موضوع اشاره کرد، ماجرا را به «اتفاق پیش آمده» تقلیل داد.

خبرگزاری «حال‌وش» از سیستان و بلوچستان خبر داد که امام جمعه زاهدان در خطبه خود تجاوز به این دختر نوجوان را مساله‌ای خواند که در چابهار پیش آمده.

او در عین حال با حمایت تلویحی از اعتراضات سراسری مردم در روزهای اخیر از مسوولان خواست کشور را «پلیسی و امنیتی» اداره نکنند.

حال‌وش پیشتر درباره ماجرای تجاوز فرمانده انتظامی شهرستان چابهار، «سرهنگ ابراهیم کوچک‌زایی»، به یک دختر نوجوان روستایی در حین بازجویی از او برای بررسی یک پرونده قتل، اطلاع‌رسانی کرده بود.

عبدالحمید روز جمعه در واکنش به این اتفاق گفت: «از ما و علمای منطقه انتقاد شده که چرا سکوت اختیار کرده‌اید! این سکوت ما معنادار است. ما می‌خواهیم روشن شود که چه پیش آمده است. ما نمی‌توانیم بلافاصله موضع‌گیری کنیم. باید بررسی کنیم تا واقعیت روشن شود و دچار اشتباه نشویم.»

او با توصیه به حضور «یک دستیار زن در کنار بازجو یا قاضی در مسائل قضایی مربوط به زنان» از مسوولان امر خواست با حساسیت این موضوع را بررسی، پیگیری و شفاف‌سازی کنند.

امام جمعه اهل سنت زاهدان در بخش دیگری از خطبه خود، به اعتراضات سراسری مردم در پی قتل مهسا امینی اشاره کرد و خطاب به مسوولان جمهوری اسلامی گفت: «نگذارید مطالبات مردم انباشته شود. به این مطالبات رسیدگی کنید. در غیر این صورت با یک جرقه مردم به خیابان‌ها می‌ریزند.»

او به مسوولان توصیه کرد کشور را به دست صاحبان اندیشه و نظر بسپارند: «وظیفه پلیس و نیروهای امنیتی چیز دیگری است و هرکس باید در میدان خود قرار بگیرد.»

مولوی عبدالحمید در ادامه از «ظلم بزرگی» گفت که به مهسا امینی و خانواده‌اش شده و تاکید کرد: «شایسته بود در این مساله همه مقصران بلافاصله محاکمه شوند. اگر مقصران علنا مجازات می‌شدند مردم تسلی پیدا می‌کردند.»

او همچنین جامعه را دچار التهاب خواند و گفت: «مردم آزادی می‌خواهند و نیاز دارند حرفشان شنیده شود. با سلاح و قدرت نمی‌توان حکومتی را نگه داشت.»

اعتراضات سراسری مردم ایران با وجود سرکوب خونین نیروهای امنیتی و قطع اینترنت در حال گسترش به شهرهای مختلف است.

این اعتراض‌های گسترده در واکنش به قتل مهسا امینی به دست نیروهای گشت ارشاد آغاز و به سرعت به مبارزه با کلیت جمهوری اسلامی تبدیل شد.

Banner
Banner
Banner
Banner

پربازدیدترین‌ها

نیک واکر آمریکایی قهرمان مستر المپیا ۲۰۲۶ شد
۱

نیک واکر آمریکایی قهرمان مستر المپیا ۲۰۲۶ شد

۲

کارشناسان صداوسیما: امارات متحده عربی راهبرد جمهوری اسلامی را در تنگه هرمز خنثی کرده است

۳

رییس منچسترسیتی پس از اتهامات گسترده مالی: بی‌گناهی باشگاه را اثبات می‌کنیم، مطمئنیم

۴

جمهوری اسلامی در انتظار پاسخ رسمی آمریکا ماند؛ ترامپ می‌گوید طرح پیشنهادی را رد کرده است

۵

بحران مسکن در اسپانیا؛ تخلیه اجباری خانه زن ۸۷ ساله جرقه اعتراضات گسترده شد

انتخاب سردبیر

  • ادامه رکوردشکنی نرخ ارز در ایران؛ دلار از ۲۴۱ هزار تومان فراتر رفت

    ادامه رکوردشکنی نرخ ارز در ایران؛ دلار از ۲۴۱ هزار تومان فراتر رفت

  • کارشناسان صداوسیما: امارات متحده عربی راهبرد جمهوری اسلامی را در تنگه هرمز خنثی کرده است

    کارشناسان صداوسیما: امارات متحده عربی راهبرد جمهوری اسلامی را در تنگه هرمز خنثی کرده است

  • موج استعفای معلمان در ایران به نگرانی‌ها درباره تشدید بحران آموزش دامن زد

    موج استعفای معلمان در ایران به نگرانی‌ها درباره تشدید بحران آموزش دامن زد

  • ایران‌اینترنشنال «بورسیه تحصیلی فرحناز اسپد» را راه‌اندازی می‌کند

    ایران‌اینترنشنال «بورسیه تحصیلی فرحناز اسپد» را راه‌اندازی می‌کند

  • وزیر انرژی آمریکا: میانگین انتقال نفت از تنگه هرمز به ۱۳ میلیون بشکه در روز رسید

    وزیر انرژی آمریکا: میانگین انتقال نفت از تنگه هرمز به ۱۳ میلیون بشکه در روز رسید