• العربية
  • English
Brand
  • برنامه‌ها
  • تلویزیون
  • شنیداری
  • ایران
  • جهان
  • حقوق بشر
  • جاویدنامان
  • گزارش ویژه
  • ورزش
  • بازار
  • برنامه‌ها
  • تلویزیون
  • شنیداری
  • ایران
  • جهان
  • حقوق بشر
  • جاویدنامان
  • گزارش ویژه
  • ورزش
  • بازار
  • پوسته
  • زبان
    • العربية
    • English
  • برنامه‌ها
  • تلویزیون
  • شنیداری
  • ایران
  • جهان
  • حقوق بشر
  • جاویدنامان
  • گزارش ویژه
  • ورزش
  • بازار
کلیه حقوق قانونی این سایت متعلق به ولانت‌مدیا است.
volant media logo

هشدار درباره وقوع سیل در ۲۱ استان ایران؛ افزایش تعداد کشته‌شدگان و مفقودها

۶ مرداد ۱۴۰۱، ۱۴:۴۳ (‎+۱ گرینویچ)به‌روزرسانی: ۰۰:۵۹ (‎+۱ گرینویچ)

در حالی که آمار قربانیان و خسارات مالی سیل در مناطق مختلف ایران در حال افزایش است، مهدی ولیپور، رییس سازمان امداد و نجات جمعیت هلال احمر از آماده‌باش کامل این سازمان برای وقوع سیل و آبگرفتگی احتمالی در ۲۱ استان کشور خبر داد.

ولیپور روز پنجشنبه ششم مرداد اعلام کرد: «برابر پیش‌بینی هواشناسی تا روز دوشنبه هفته آینده وقوع بارش‌های شدید و رگبار باران در استان‌های سیستان و بلوچستان، اصفهان، کهگیلویه و بویراحمد، چهارمحال و بختیاری، کرمان، یزد، فارس، بوشهر، سمنان، البرز، قزوین، قم، تهران، زنجان، گیلان، مازندران، گلستان، هرمزگان، خوزستان، مرکزی و خراسان شمالی پیش‌بینی شده که در پی آن نیز احتمال جاری شدن سیل و سیلاب وجود دارد.»

او همچنین گفت تاکنون کشته‌شده‌های سیل در ایران دو روز اخیر به ۱۲ نفر افزایش یافته و ۱۴ نفر نیز مفقود شده‌اند.

بر اساس تازه‌ترین گزارش‌ها، وقوع رانش زمین و سیلاب در منطقه امامزاده داوود تهران دست‌کم شش نفر کشته و ۱۰ نفر مصدوم به جا گذاشته است. در رودهن هم یک نفر و در زاهدان دو کودک بر اثر سیل کشته شدند.

همچنین وقوع سیل در استان تهران موجب شد، جاده دماوند-فیروزکوه مسدود شود.

مدیر کل مدیریت بحران استانداری تهران نیز از تداوم شرایط نارنجی سامانه بارشی به ویژه در ارتفاعات و نیمه شمالی استان خبر داد و گفت مردم از توقف در حاشیه رودخانه‌ها و بستر مسیل‌ها به ویژه در شهرستان‌های دماوند، شمیرانات و پردیس اجتناب کنند.

همچنین سخنگوی سازمان آتش نشانی تهران از احتمال وقوع سیل دوباره در تهران خبر داد.

پیرحسین کولیوند، رییس جمعیت هلال احمر روز پنجشنبه ششم مرداد به ایرنا همچنین گفت تاکنون ۵۰۰ نفر بر اثر سیل در منطقه امامزاده داوود «به مناطق امن» منتقل شده‌اند.

او افزود: «۱۰ تیم سگ‌های زنده یاب در حال جستجو برای یافتن مفقودین احتمالی هستند.»

معاون عملیات سازمان امداد و نجات جمعیت هلال احمر بعد از ظهر پنجشنبه اعلام کرد شمار کشته‌شدگان سیلاب و رانش زمین در امامزاده داوود به شش نفر رسیده است. او همچنین افزود عملیات جست‌وجوی ۱۴ فرد مفقودشده ادامه دارد.

وقوع سیل و رانش زمین در امامزاده داوود تهران از ساعت ۱:۳۰ دقیقه بامداد پنجشنبه آغاز شد که به روستاهای اطرف نیز آسیب زد.

رییس سازمان مدیریت بحران شهر تهران درباره این حادثه گفت سیل در مسیر خود هر چه وجود داشته، اعم از ساخت‌وساز در مسیر رودخانه همچون قهوه‌خانه‌ها، خودروها و حجم زیادی از گل، لای و آب را وارد صحن امام‌زاده داوود کرد.

مدیرکل دفتر مخاطرات زیست‌محیطی سازمان زمین‌شناسی هم هشدار داد با ادامه‌دار بودن بارش‌ها، ممکن است رویدادی که در امامزاده داوود رخ داد، در همه آبراهه‌های شمالی تهران تا کن، تجریش، گلاب‌دره، دربند و دارآباد تکرار شود.

به گفته رییس سازمان امداد و نجات هلال احمر، این سازمان برای وقوع سیل و آب‌گرفتگی احتمالی در ۲۱ استان کشور در حالت آماده‌باش قرار گرفته است.

همچنین رضا طاهرخانی، فرماندار شهرستان دماوند، گفت در سیل بامداد پنجشنبه در یکی از روستاهای رودهن، جسد یک فرد میانسال مفقود شده کشف شد.

در پی وقوع سیل در استان تهران، ابراهیم رئیسی به استاندار تهران دستور داد که همه امکانات امدادی را برای عملیات امداد و نجات به کار بگیرد.

علاوه بر این منطقه، مناطق دیگری از غرب و‌ جنوب استان تهران نیز دچار آب‌گرفتگی و سیلاب شده‌اند و ورود به پارک جنگی کوهسار و جوانمردان ممنوع شد.

همزمان پلیس راهور تهران بزرگ اعلام کرد که زمین در مسیر جنوب به شمال خیابان سپاه فرونشست کرد.

در استان سیستان و بلوچستان نیز، ابراهیم شهریاری سرپرست آتش‌نشانی زاهدان اعلام کرد روز چهارشنبه در پی بارش شدید باران و ریزش سقف یک خانه در این شهر، دو کودک کشته شدند و پدرشان هم مصدوم و به بیمارستان منتقل شد.

در استان کرمان، معاون امداد و نجات هلال احمر این استان گفت: تیم امداد و نجات روز چهارشنبه جسد یک زن جوان را از رودخانه دارسینوییه منطقه کوهپایه بیرون کشیدند.

در استان فارس، معاون امداد و نجات جمعیت هلال احمر این استان، گفت: ۱۷ نفر در سیل روستاهای داراب مجروح شدند.

روز پنجشنبه نیز در پی بارندگی شدید و وقوع سیلاب در استان‌های کرمان و سیستان و بلوچستان دست‌کم سه نفر جان باختند و یک دختر هشت ساله مفقود شد.

سیل‌های اخیر در ایران از هفته گذشته و با وقوع سیل در استان فارس آغاز شد که بیش از بیست کشته در استهبان برجای گذاشت.

Banner
Banner
Banner
Banner

پربازدیدترین‌ها

پزشکیان از آمادگی برای توافق گفت؛ مجری فاکس‌نیوز پرسید چه کسی حکومت ایران را اداره می‌کند
۱

پزشکیان از آمادگی برای توافق گفت؛ مجری فاکس‌نیوز پرسید چه کسی حکومت ایران را اداره می‌کند

۲

چین و پاکستان خواستار بازگشت تهران و واشینگتن به میز مذاکره شدند

۳

قوه قضاییه تعرض جنسی و ضرب‌وجرح نوجوان تبریزی را به «برخورد ناپسند» تقلیل داد

۴

نتانیاهو در سازمان ملل: رژیم شرور ایران سقوط خواهد کرد و مردم ایران آزاد خواهند شد

۵
تحلیل

سفیر پیشین بریتانیا: برای سرنگونی حکومت ایران پنج عامل لازم است؛ پیام‌های ترامپ کافی نیست

انتخاب سردبیر

  • شهبانو فرح پهلوی: نسل جوان ایران با وجود سرکوب، آزادی و دموکراسی را برگزیده است

    شهبانو فرح پهلوی: نسل جوان ایران با وجود سرکوب، آزادی و دموکراسی را برگزیده است

  • تهدید تازه جمهوری اسلامی: پرواز در منطقه یا برای همه آزاد است، یا برای هیچ‌کس

    تهدید تازه جمهوری اسلامی: پرواز در منطقه یا برای همه آزاد است، یا برای هیچ‌کس

  • سی‌ان‌ان: داده‌های شرکت‌های چینی دقت حملات جمهوری اسلامی را افزایش داده‌اند

    سی‌ان‌ان: داده‌های شرکت‌های چینی دقت حملات جمهوری اسلامی را افزایش داده‌اند

  • مرکز آمیا صدور قرار علیه محسن رضایی و احمد وحیدی را گامی برای «پایان دادن به مصونیت» خواند

    مرکز آمیا صدور قرار علیه محسن رضایی و احمد وحیدی را گامی برای «پایان دادن به مصونیت» خواند

  • قوه قضاییه تعرض جنسی و ضرب‌وجرح نوجوان تبریزی را به «برخورد ناپسند» تقلیل داد

    قوه قضاییه تعرض جنسی و ضرب‌وجرح نوجوان تبریزی را به «برخورد ناپسند» تقلیل داد