این نماینده مجلس شورای اسلامی گفت که سازمان مجاهدین خلق با شناسایى «نقطه ضعف» پسرش «سعى کردند از او اطلاعاتی بدست بیاورند» اما «او فاقد هرگونه اطلاعات طبقهبندى شده» بوده است.
این عضو شورای مرکزی حزب موتلفه درباره «نقطه ضعف» پسرش نیز توضیحات مبهمی داد و گفت: «این مساله هم جسمی است و هم روحی» و «موجب ناتوانی در تامین وضعیت معیشتی او شده» است.
برای اولین بار موضوع بازداشت و زندانی شدن فرزند میرسلیم در روزهای اخیر در شبکههای اجتماعی منتشر شد.
عبدالله عبدی صاحب عبدیمدیا اعلام کرد مهدی میرسلیم به اتهام امنیتی در همان بند عمومی که اخیرا جعفر پناهی فیلمساز معترض در آن نگهداری میشود، به سر میبرد اما دستگاه قضایی درباره او اطلاعرسانی نکرد.
عبدی همچنین نوشت که فرزند میرسلیم پس از مرخصی، «بیشتر از ۲۰۰ روز غیبت» داشته، اما مامورین امنیتی یا انتظامی او را دستگیر نکردند.
میرسلیم درباره چگونگی اعطای مرخصی به فرزندش گفت که او در زندان مورد «بیگارى»، «اخاذى» و «اهانت» قرار داشته و به همین دلیل در اعتراض به وضعیت پسرش در زندان به رییس قوه قضاییه نامه نوشت.
در حالی که دستگاه قضایی جمهوری اسلامی به سادگی با اعطای مرخصی به زندانیان سیاسی موافقت نمیکند، میرسلیم از اعطای مرخصی و حتی عفو به فرزندش خبر داد و گفت: «با توجه به گزارش دادیاران مقیم و وضع جسمى و روحى فرزندم، او را مستحق مرخصى تشخیص دادند.»
او افزود: «در این فاصله، مهدى درخواست عفو کرده بود که با ملاحظه رفتار و شرائط او نیمى از مدت حبس او مشمول عفو شد.»
این عضو پرنفوذ حزب موتلفه با اشاره به شرایط زندانهای جمهوری اسلامی و این که «مجازات مناسبی» برای فرزندش نیست، با این حال، تاکید کرد قصد ندارد به نفع وضعیت فرزندش «اعمال نفوذ در دستگاه قضایی» کند.