• العربية
  • English
BrandBrand
  • برنامه‌ها
  • تلویزیون
  • شنیداری
  • ایران
  • جهان
  • حقوق بشر
  • جاویدنامان
  • گزارش ویژه
  • ورزش
  • بازار
  • برنامه‌ها
  • تلویزیون
  • شنیداری
  • ایران
  • جهان
  • حقوق بشر
  • جاویدنامان
  • گزارش ویژه
  • ورزش
  • بازار
  • پوسته
  • زبان
    • العربية
    • English
  • برنامه‌ها
  • تلویزیون
  • شنیداری
  • ایران
  • جهان
  • حقوق بشر
  • جاویدنامان
  • گزارش ویژه
  • ورزش
  • بازار
کلیه حقوق قانونی این سایت متعلق به ولانت‌مدیا است.
volant media logo

گزارش کانال ۱۳ از خروج مخفیانه و فوری چند شهروند اسرائیل از ترکیه

۲۴ خرداد ۱۴۰۱، ۰۴:۱۹ (‎+۱ گرینویچ)

کانال ۱۳ اسرائیل گزارش داده که هفته گذشته ماموران امنیتی اسرائیل به دلیل تهدیدهای جمهوری اسلامی، شماری از شهروندان این کشور را به طور مخفیانه از ترکیه خارج کردند.

بر اساس گزارشی که روز دوشنبه ۲۳ خرداد از کانال ۱۳ اسرائیل پخش شد، هفته گذشته دست‌کم دو شهروند اسرائیلی به طور اضطراری و در همراهی ماموران امنیتی این کشور ترکیه را ترک کردند.

بنابر این گزارش، یک زن اسرائیلی که در حال بازدید از یک بازار در استانبول بود تماسی از یک مقام ارشد اسرائیل دریافت کرد که از او می‌خواست به هتلش برنگردد زیرا ماموران ایرانی در انتظار بازگشت او و همسرش به هتل هستند.

این زوج را حدود ۱۰ مامور اسرائیلی به فرودگاه منتقل کردند و آنها ناچار شدند بدون وسایل شخصی‌شان که در هتل مانده بود از ترکیه به اسرائیل بازگردند.

درباره هویت این زوج جزییاتی منتشر نشده و روشن نیست که آیا آنها مشخصا هدف حمله‌ای خاص بوده‌اند یا فقط به دلیل اسرائیلی بودن‌شان در معرض خطر قرار داشته‌اند.

همچنین به گفته کانال ۱۳، مشخص نیست که با چند شهروند اسرائیلی تماس مشابهی گرفته شده و از آنها خواسته شد فورا ترکیه را ترک کنند.

روز یکشنبه یائیر لاپید، وزیر خارجه اسرائیل، با اشاره به تلاش جمهوری اسلامی برای حمله به گردشگران اسرائیلی، به شهروندان این کشور توصیه کرد فعلا از سفر به ترکیه اجتناب کنند زیرا «این یک خطر واقعی و فوری است».

به گزارش کانال ۱۳، هشدار عمومی به درخواست مقام‌های ترکیه با تاخیر صورت گرفت زیرا آنها خواستار زمان لازم برای رویارویی با این شرایط شده بودند.

وزیر خارجه اسرائیل در سخنان روز یکشنبه‌اش از تلاش‌های ترکیه برای حفاظت از شهروندان اسرائیلی تشکر کرد.

او اشاره‌ای به جزییات نکرد اما یک مقام امنیتی اسرائیل به رویترز گفت که ماموران امنیتی ترکیه چندین مظنون عملیات سپاه پاسداران را دستگیر کرده‌اند.

در هفته‌های قبل نیز گزارش‌هایی درباره خروج فوری شهروندان اسرائیلی منتشر شده بود.

از جمله دو هفته پیش کانال ۱۲ اسرائیل گزارش داد که ماموران امنیتی این کشور با بیش از ۱۰۰ شهروند اسرائیلی در ترکیه مستقیما تماس گرفته و از آنها خواسته بودند ترکیه را ترک کنند.

اسرائیل از حدود ده روز پیش سطح هشدار درباره سفر شهروندانش به ترکیه را افزایش داده است.

نگرانی اسرائیل از حمله به اهدافش در خاک ترکیه به ویژه پس از کشته شدن حسن صیاد خدایی، از فرماندهان واحد ۸۴۰ نیروی قدس سپاه پاسداران، افزایش یافته است.

حسن صیاد خدایی اول خرداد در خیابانی در نزدیکی خانه‌اش در تهران به ضرب گلوله کشته شد و مقام‌های ارشد جمهوری اسلامی، از جمله ابراهیم رئیسی و فرمانده کل سپاه پاسداران، اسرائیل را مسئول کشته شدن او معرفی کردند و وعده دادند انتقام خواهند گرفت.

چندی پیش، روزنامه هاآرتص در گزارشی تحلیلی نوشت برخلاف تیم‌های قبلی ایران که در تلاش برای هدف قرار دادن دیپلمات‌ها و بازرگانان اسرائیلی در ترکیه بودند، این بار آنها به دنبال حمله به گردشگران و شهروندان عادی اسرائیل هستند

Banner
Banner
Banner

پربازدیدترین‌ها

نشست چهارجانبه تهران با تاکید بر ضرورت ادامه گفت‌وگوها پایان یافت
۱

نشست چهارجانبه تهران با تاکید بر ضرورت ادامه گفت‌وگوها پایان یافت

۲

ترامپ از اسرائیلی‌ها خواست به نتانیاهو رای بدهند: باید کاری را که شروع کرده‌ایم، تمام کنیم

۳
اختصاصی

اسکات بسنت: اقتصاد ایران امسال ۲۵ درصد کوچک می‌شود

۴

مورینیو پس از پیروزی در ال‌کلاسیکو: رئال مادرید برای قهرمانی بازی می‌کند

۵

روایت آسوشیتدپرس از ذخیره غذا تا بستن چمدان؛ ایرانیان از بازگشت جنگ تمام‌عیار می‌ترسند

انتخاب سردبیر

  • رویترز: حزب‌الله با کمک مالی ایران برای جنگ احتمالی تازه با اسرائیل آماده می‌شود

    رویترز: حزب‌الله با کمک مالی ایران برای جنگ احتمالی تازه با اسرائیل آماده می‌شود

  • اسکات بسنت: اقتصاد ایران امسال ۲۵ درصد کوچک می‌شود
    اختصاصی

    اسکات بسنت: اقتصاد ایران امسال ۲۵ درصد کوچک می‌شود

  • حکم بازداشت یک مقام عراقی به‌دلیل مخالفت با بسته ماندن مرز چذابه صادر شد

    حکم بازداشت یک مقام عراقی به‌دلیل مخالفت با بسته ماندن مرز چذابه صادر شد

  • کانون بازنشستگان هما: دو بازنشسته به‌دلیل ناتوانی مالی درمان را رها کردند و جان باختند

    کانون بازنشستگان هما: دو بازنشسته به‌دلیل ناتوانی مالی درمان را رها کردند و جان باختند

  • مردم در ایران چشم‌انتظار سرنوشت «بی‌بی» در انتخابات اسرائیل

    مردم در ایران چشم‌انتظار سرنوشت «بی‌بی» در انتخابات اسرائیل