مجلس عوام بریتانیا درباره رسیدگی لندن به آزادی نازنین زاغری و انوشه آشوری تحقیق می‌کند

نمایندگان مجلس عوام بریتانیا قصد دارند درباره چگونگی رسیدگی مقام‌های این کشور به روند دستگیری و آزادی نازنین زاغری و انوشه آشوری از زندان ایران تحقیق و تفحص انجام دهند.

این اقدام بخشی از یک تحقیق گسترده‌تر درباره چگونگی رسیدگی مقام‌های بریتانیا به وضعیت گروگان‌گیری اتباع این کشور است.

تام توگندات، رییس این کمیته تحقیق و تفحص پارلمانی، گفت: در این تحقیق علاوه بر بررسی حمایت‌های دولت بریتانیا از گروگان‌ها، چگونگی برخورد لندن با گروگان‌گیری در عرصه بین‌المللی مورد توجه قرار خواهد گرفت.

توگندات افزود که آزادی این دو شهروند دو تابعیتی بیش از حد طول کشیده و آنها حق دارند دلیل این تاخیر را بفهمند.

او خاطرنشان کرد که علاوه بر ایران، حکومت‌های خودکامه دیگر نیز به صورت فزاینده‌ای به گروگان‌گیری به عنوان یک ابزار روی‌آورده‌اند.

نازنین زاغری و انوشه آشوری ماه گذشته پس از آنکه دولت بریتانیا بدهی قدیمی ۵۲۵ میلیون دلاری خود به ایران را پرداخت، از زندان ایران آزاد شدند و به بریتانیا بازگشتند.