• العربية
  • English
Brand
  • برنامه‌ها
  • تلویزیون
  • شنیداری
  • ایران
  • جهان
  • حقوق بشر
  • جاویدنامان
  • گزارش ویژه
  • ورزش
  • بازار
  • برنامه‌ها
  • تلویزیون
  • شنیداری
  • ایران
  • جهان
  • حقوق بشر
  • جاویدنامان
  • گزارش ویژه
  • ورزش
  • بازار
  • پوسته
  • زبان
    • العربية
    • English
  • برنامه‌ها
  • تلویزیون
  • شنیداری
  • ایران
  • جهان
  • حقوق بشر
  • جاویدنامان
  • گزارش ویژه
  • ورزش
  • بازار
کلیه حقوق قانونی این سایت متعلق به ولانت‌مدیا است.
volant media logo

حمایت نماینده خامنه‌ای در کیهان و نمایندگان مجلس از حمله روسیه به اوکراین

۷ اسفند ۱۴۰۰، ۱۴:۰۲ (‎+۰ گرینویچ)به‌روزرسانی: ۱۵:۳۶ (‎+۰ گرینویچ)

نماینده رهبر جمهوری اسلامی در روزنامه کیهان و تعدادی از نمایندگان مجلس ضمن حمایت از حمله روسیه و همچنین تلاش این کشور برای تغییر دولت اوکراین، شرایط امروز این کشور را ناشی از اعتماد به آمریکا دانستند.

روزنامه کیهان در تیتر یک خود نوشت که «اوکراین ۴۸ ساعت هم دوام نیاورد» این روزنامه تاکید کرد که «آمریکا باز هم پشت متحدش را خالی کرد، غرب گراها عبرت بگیرند.»

حسین شریعتمداری، نماینده رهبر جمهوری اسلامی در روزنامه کیهان ضمن حمایت از سخنان وزیر خارجه ایران که حمله به اوکراین را ناشی از اقدامات «تحریک آمیز» ناتو و آمریکا دانسته بود، وضعیت امروز اوکراین را ناشی از اعتماد به آمریکا دانست.

او نوشت: «آیا می‌توان در میان این طیف از غربگراها (و نه همه آنها) افرادی را یافت که از درک نتیجه فاجعه‌بار پیشنهاد اعتماد به آمریکا بی‌خبر باشند؟! افرادی از این دست، اگر خواب‌آلود نباشند، باید آنها را در شمار جماعتی از پادوهای دشمن شماره کرد که شناسنامه ایرانی و شناسه آمریکایی دارند.»

روزنامه وطن امروز نیز عکس اکبر هاشمی رفسنجانی را منتشر کرد و در کنار آن نوشت: «کاش بودی و می دیدی.» اشاره این روزنامه به سخنان اکبر هاشمی رفسنجانی بود که گفته بود «دنیای فردا، دنیای گفتمان‌هاست، نه موشک‌ها».

این روزنامه همچنین در مطلبی نوشت: «عملیات تسخیر اوکراین حتی اگر به اشغال و ضمیمه‌سازی خاک آن به فدراسیون روسیه منتهی نشود و مسکو فقط به تغییر نظام سیاسی کی‌یف بسنده کند و نیروهایش را عقب بکشد هم، زمینه‌ها و پیامدهایی غیرقابل اجتناب داشته و دارد.»

تعدادی از نمایندگان مجلس از جمله علی موسوی نماینده ملکان و حسن محمدیاری نماینده تالش نیز وضعیت اوکراین را ناشی از اعتماد به آمریکا ذکر کردند.

محمدتقی نقدعلی، نماینده خمینی شهر در مجلس، نیز گفت: «کسانی که بحث برجام ۲ و ۲ را‌‌‌‌‌‌‌‌ در کشور مطرح می‌کردند باید متوجه شوند که آمریکا و غرب از برجام‌های ۲ و ۲ به دنبال تبدیل ایران به اوکراین دیگر بوده است.»

ابوالفضل عمویی، رییس گروه دوستی پارلمانی ایران و بلاروس، نیز در دیدار با سفیر بلاروس گفت که  ریشه درگیری‌ها در اوکراین تحریکات ناتو است.

غلامرضا شریعتی، عضو کمیسیون امنیت ملی مجلس، نیز در توییتر نوشت که معمار امنیت جهان در حال تغییر است اما در مناسبات جدید هم، مبنا بر اقتدار ملی است نه «اظهارات بشردوستانه» و «نمایش حقوق بشری»

محمدرضا پورابراهیمی، رییس کمیسیون اقتصادی مجلس، خواستار برگزاری جلسه غیرعلنی درباره اوکراین شده است.

جمهوری اسلامی در روایت خود از بحران اوکراین، اقدامات «تحریک آمیز» ناتو و آمریکا را دلیل حمله روسیه به اوکراین دانسته است.

در اولین روز حمله روسیه به اوکراین، ابراهیم رئیسی در تماس تلفنی با ولادیمیر پوتین عملا از این حمله حمایت کرد و گفت: «گسترش ناتو تهدیدی جدی علیه ثبات و امنیت کشورهای مستقل در مناطق مختلف است.»  او افزود: «امیدوارم آنچه اتفاق می‌افتد به نفع ملت‌ها و منطقه تمام شود.»

تلویزیون و برخی دیگر رسانه‌های دولتی در ایران حمله روسیه را «عملیات ویژه» در پاسخ به درخواست رهبران جدایی‌طلب «دونباس» خواندند.

این اقدامات اعتراضاتی را به دنبال داشته و علی مطهری، نماینده سابق مجلس، در واکنش به این گزارش‌ها نوشت که صداوسیما اخبار حمله به اوکراین را مانند «یکی از مستعمرات روسیه» گزارش می‌کند.

Banner

پربازدیدترین‌ها

سنتکام: در پی حمله موشکی به دو ناو جنگی آمریکا، ۳ نفتکش متعلق به سپاه را منهدم کردیم
۱

سنتکام: در پی حمله موشکی به دو ناو جنگی آمریکا، ۳ نفتکش متعلق به سپاه را منهدم کردیم

۲

وال‌استریت ژورنال: زمان در رویارویی بر سر تنگه هرمز به ضرر تهران می‌گذرد

۳

نیلوفر مجاور پس از ۱۰ روز ناپدید شدن با مرگ مغزی به بیمارستان رسید؛ مظنون متواری است

۴

وزیر دفاع اسرائیل: تونل‌های زیرزمینی علی الطاهر از نیروهای حزب‌الله پاک‌سازی شدند

۵

ترامپ از احتمال حمله قریب‌الوقوع آمریکا به کوه کلنگ گزلا خبر داد

انتخاب سردبیر

  • چالش واشینگتن در اجرای تحریم‌ها؛ رخنه شبکه بانکداری سایه ایران به نظام مالی آمریکا

    چالش واشینگتن در اجرای تحریم‌ها؛ رخنه شبکه بانکداری سایه ایران به نظام مالی آمریکا

  • نگرانی از افزایش موارد ابتلا به آنفلوآنزا و کرونا در ایران در پی کمبود واکسن

    نگرانی از افزایش موارد ابتلا به آنفلوآنزا و کرونا در ایران در پی کمبود واکسن

  • دو آپارتمان لوکس مرتبط با مجتبی خامنه‌ای در لندن به فروش گذاشته شدند

    دو آپارتمان لوکس مرتبط با مجتبی خامنه‌ای در لندن به فروش گذاشته شدند

  • از محدودیت زنان تا محرومیت مردان؛ تبعیض جنسیتی روی سکوهای ورزشگاه‌های ایران
    تحلیل

    از محدودیت زنان تا محرومیت مردان؛ تبعیض جنسیتی روی سکوهای ورزشگاه‌های ایران

  • استارلینک؛ خیلی دور، خیلی نزدیک!
    تحلیل

    استارلینک؛ خیلی دور، خیلی نزدیک!