• العربية
  • English
Brand
  • برنامه‌ها
  • تلویزیون
  • شنیداری
  • ایران
  • جهان
  • حقوق بشر
  • جاویدنامان
  • گزارش ویژه
  • ورزش
  • بازار
  • برنامه‌ها
  • تلویزیون
  • شنیداری
  • ایران
  • جهان
  • حقوق بشر
  • جاویدنامان
  • گزارش ویژه
  • ورزش
  • بازار
  • پوسته
  • زبان
    • العربية
    • English
  • برنامه‌ها
  • تلویزیون
  • شنیداری
  • ایران
  • جهان
  • حقوق بشر
  • جاویدنامان
  • گزارش ویژه
  • ورزش
  • بازار
کلیه حقوق قانونی این سایت متعلق به ولانت‌مدیا است.
volant media logo

با گسترش اومیکرون وضعیت هفت شهر قرمز شد، وزیر بهداشت ورود به پیک ششم را تایید کرد

۸ بهمن ۱۴۰۰، ۰۴:۱۵ (‎+۰ گرینویچ)به‌روزرسانی: ۱۲:۱۴ (‎+۰ گرینویچ)

بنابر اعلام وزارت بهداشت، با افزایش مبتلایان به سویه اومیکرون، تعداد شهرهای قرمز کرونا در ۲۴ ساعت از یک شهر به هفت شهر افزایش یافت و هم‌اکنون شهرهای قم، کاشان، فردوس، ابرکوه، اردکان، خاتم و مهریز در وضعیت قرمز قرار دارند.در همین حال وزیر بهداشت گفت: عملا وارد پیک ششم شده‌ایم.

تعداد شهرهای نارنجی نیز هشت شهر در روز چهارشنبه به ۴۳ شهر از جمله ۹ مرکز استان در پایان روز پنج‌شنبه رسید و شهرهای تهران، اصفهان، بندرعباس، بوشهر، شیراز، کرمان، اراک، یزد و مشهد در وضعیت نارنجی قرار گرفتند.

شهرهای زرد نیز به ۲۱۷ شهر رسید و تعداد شهرهای آبی که که در روز گذشته در اپلیکیشن ماسک ۳۲۵ شهر اعلام شده بود به ۱۸۱ شهر کاهش یافت.

در همین حال بهرام عین‌اللهی، وزیر بهداشت، در توییتی آغاز پیک ششم کرونا را تایید کرد و نوشت: «متاسفانه با افزایش موارد بستری و سرپایی باید اعلام کنیم که عملا وارد پیک ششم شده‌ایم.»

وزیر بهداشت به اقدامات این وزارتخانه یا ستاد ملی مقابله با کرونا برای مقابله با پیک ششم کرونا اشاره‌ای نکرد اما گفت که توصیه اکید ما به مردم استفاده صحیح از ماسک، رعایت شیوه نامه‌های بهداشتی و تزریق واکسن به ویژه دز سوم است.

از سوی دیگر اپلیکیشن ماسک، وابسته به وزارت بهداشت، گزارش داد که روند بستری بیماران مبتلا به کرونا در کل کشور باردیگر افزایشی شد و افزود که بر اساس تجربه سایر کشورها و به خاطر سرعت شیوع اومیکرون، در صورت عدم تعطیلی شهرهای قرمز، احتمال افزایش انفجاری بستری‌شدگان بسیار جدی است.

سعید کریمی، معاون درمان وزارت بهداشت، نیز هشدار داد که اگر شرایط به شکل فعلی ادامه یابد در هفته‌های آتی شاهد افزایش آمار بستری و مرگ و میرها خواهیم بود.

کریمی افزود که پیک سویه اومیکرون در حال افزایش است و سرایت آن شدید بوده و بیمارستان‌های کشور باید ضمن آمادگی کامل، دستگاه‌های اکسیژن، ونتیلاتور و همچنین دارو به میزان کافی در دسترس داشته باشند.

معاون درمان وزارت بهداشت گفت: با توجه به گسترش سویه اومیکرون، نگرانی از افزایش موارد بستری و ایجاد پیک جدید در هفته‌های آینده وجود دارد.

این مقام وزارت بهداشت از مردم خواست تا دوز سوم واکسن کرونا را تزریق کنند و خاطرنشان کرد که مقاومت در برابر اومیکرون با تزریق دوز اول و دوم فقط ۱۰ درصد است، اما دوز سوم سبب می‌شود تا مقاومت در برابر این سویه به ۸۰ درصد برسد.

با افزایش مبتلایان به سویه اومیکرون، تعداد بیماران شناسایی شده در سه روز دو برابر شد و از هفت هزار و ۶۰۰ نفر در روز دوشنبه به ۱۴ هزار و ۲۰۰ نفر در روز پنج‌شنبه رسید.

به گفته علی اکبری ساری، رییس موسسه ملی تحقیقات سلامت وابسته به دانشگاه علوم پزشکی تهران، در دو هفته آینده آمار مبتلایان سویه اومیکرون در ایران به بالای ۳۰ هزار نفر در روز می‌رسد و تعداد بیماران بستری‌ به همین نسبت افزایش خواهد داشت.

تعداد فوتی‌های کرونا روز پنج‌شنبه در آمار رسمی وزارت بهداشت ۳۰ نفر اعلام شد و این در حالی است که به گفته رییس موسسه ملی تحقیقات سلامت، با افزایش موج اومیکرون تعداد فوتی‌ها در دو هفته آینده احتمالا به بالای ۱۰۰ الی ۱۵۰ نفر در روز خواهد رسید.

Banner
Banner
Banner
Banner

پربازدیدترین‌ها

میترا حجازی‌پور قهرمان بلیتس زنان فرانسه شد
۱

میترا حجازی‌پور قهرمان بلیتس زنان فرانسه شد

۲

نیویورک‌تایمز: ترامپ در آخرین لحظات حمله آمریکا به مواضع حوثی‌ها را متوقف کرد

۳
اختصاصی

هواپیمایی ترکیش همه پروازهای خود به ایران را دست‌کم تا مارس ۲۰۲۷ تعلیق کرد

۴
اختصاصی

مقام عراقی: در پی فشارهای آمریکا، عراق تنها مسیر ایران برای دسترسی به دلار شده است

۵

سازمان ملل: حکومت در سرکوب اعتراضات دی‌ماه مرتکب جنایات علیه بشریت شد

انتخاب سردبیر

  • چرا تایوان برای چین مساله‌ای راهبردی و حیاتی است؟

    چرا تایوان برای چین مساله‌ای راهبردی و حیاتی است؟

  • با اضافه شدن ۲ زندان دیگر، «سه‌شنبه‌های نه به اعدام» به ۶۴ زندان گسترش یافت

    با اضافه شدن ۲ زندان دیگر، «سه‌شنبه‌های نه به اعدام» به ۶۴ زندان گسترش یافت

  • جاسوسی با مشکل جنسی؛ روایتی از تصفیه خونین جمهوری اسلامی با نیروهای چپ

    جاسوسی با مشکل جنسی؛ روایتی از تصفیه خونین جمهوری اسلامی با نیروهای چپ

  • علی زارعی، آسیب‌دیده چشمی و زندانی سیاسی محکوم به اعدام، به سلول انفرادی منتقل شد

    علی زارعی، آسیب‌دیده چشمی و زندانی سیاسی محکوم به اعدام، به سلول انفرادی منتقل شد

  • صدای خیابان، سایه زندان؛ نظارت بر رپرها در ایران

    صدای خیابان، سایه زندان؛ نظارت بر رپرها در ایران