خانوادهها روز شنبه ۱۸ دی ماه پلاکاردهایی در دست داشتند که از جمله روی آنها نوشته بود «هرگز دادخواهی با غرامت قابل مبادله نیست» و «۱۷۷ انسان بی گناه عمدا سپر انسانی و قربانی شدند».
خانواده این جانباختگان همچنین خواستار احضار امیرعلی حاجی زاده، رییس هوافضای سپاه پاسداران، به عنوان متهم و محاکمه علنی عاملان و آمران این اتفاق با حضور خانواده جانباختگان و وکلای آنها شدند.
خانواده جانباختگان در شاهدشهر، محل سقوط این هواپیما هک تجمع کردند. در یکی از فیلم های منتشر شده یک بالگرد از فاصله نزدیک بر سر خانواده جان باختگان حضور دارد.
خانوادهها ۱۸ دی ۹۹ و در اولین سالگرد سقوط این هواپیما نیز در فرودگاه «امام خمینی» تجمع کرده بودند.
گروهی از خانوادههای قربانیان سرنگونی هواپیمای اوکراینی همچنین شامگاه جمعه در کانادا در منزل خانواده آراد زارعی، از قربانیان این پرواز، در شهر تورنتوی کانادا گرد هم آمدند.
انجمن خانوادههای جانباختگان پرواز پیاس-۷۵۲ پیشتر به عدم همکاری جمهوری اسلامی درباره روشن شدن ابعاد ساقط کردن این هواپیما با موشکهای سپاه پاسداران و اقدامات قوه قضاییه برای تبرئه «مقصران و عاملان اصلی» اعتراض کرده بود.
در همین حال دولت کانادا در بیانیهای با اشاره به پیگیری تلاشهای بینالمللی برای پاسخگو کردن جمهوری اسلامی در قبال سرنگونی هواپیمای مسافربری اوکراینی با موشکهای سپاه پاسداران، تاکید کرد که اطمینان حاصل خواهد کرد ایران غرامت این فاجعه را به طور کامل خواهد پرداخت.
سخنگوی وزارت خارجه آمریکا هم روز شنبه در توییتی نوشت کشورش در ۱۸ دی ماه یاد ۱۷۶ مسافر کشتهشده هواپیمای اوکراینی با شلیک سپاه را گرامی میدارد. او افزود خانوادهها که همچنان عزادارند سزاوار عدالت و پاسخگوییاند.
سفارت آمریکا در کانادا ضمن ابراز همبستگی با خانوادههای جانباختگان هواپیمای اوکراینی، در توییتی نوشت: «از تلاشهای کانادا برای تحقق عدالت و پاسخگو کردن [مسئولان ایران] در قبال کسانی که از اقدامات بیمعنای ایران آسیب دیدهاند، حمایت میکنیم.»
کلودیا تنی، عضو جمهوریخواه مجلس نمایندگان آمریکا، با اشاره به جلوگیری ایران از تحقیقات درباره سرنگونی هواپیمای اوکراینی و اجرا نکردن عدالت در حق خانواده جانباختگان، از رابرت مالی، نماینده آمریکا در امور ایران خواست پرونده هواپیمای اوکراینی را در دستور کار خود قرار دهد.
کانادا، سوئد، اوکراین و بریتانیا، چهار کشور عضو «گروه هماهنگی و واکنش بینالمللی برای قربانیان پرواز پیاس ۷۵۲»، روز پنجشنبه در بیانیهای اعلام کردند جمهوری اسلامی به صراحت گفته است حاضر به مذاکره با آنها نیست و از این رو، این پرونده بر اساس قوانین بینالمللی پیگیری خواهد شد.
یک روز پس از بیانیه چهار کشور پیگیر انهدام هواپیمای اوکراینی، وزارت خارجه ایران در اطلاعیهای چهار کشور پیگیر انهدام هواپیمای اوکراینی را به «سوء استفاده از این واقعه» متهم کرد و گفت آمادگی دارد تا با هر یک از این کشورها به صورت دوجانبه و با «احترام به حاکمیت کشورها و قوانین داخلی و تعهدات بینالمللی دولتها» مذاکره کند.
پرواز ۷۵۲ هواپیمایی اوکراین بامداد چهارشنبه ۱۸ دی ۹۸ دقایقی پس از برخاستن از فرودگاه تهران هدف موشکهای سپاه پاسداران قرار گرفت و تمامی ۱۷۶ سرنشین آن کشته شدند.