• العربية
  • English
Brand
  • برنامه‌ها
  • تلویزیون
  • شنیداری
  • ایران
  • جهان
  • حقوق بشر
  • جاویدنامان
  • گزارش ویژه
  • ورزش
  • بازار
  • برنامه‌ها
  • تلویزیون
  • شنیداری
  • ایران
  • جهان
  • حقوق بشر
  • جاویدنامان
  • گزارش ویژه
  • ورزش
  • بازار
  • پوسته
  • زبان
    • العربية
    • English
  • برنامه‌ها
  • تلویزیون
  • شنیداری
  • ایران
  • جهان
  • حقوق بشر
  • جاویدنامان
  • گزارش ویژه
  • ورزش
  • بازار
کلیه حقوق قانونی این سایت متعلق به ولانت‌مدیا است.
volant media logo

نخست وزیر اسرائیل به پوتین: ما شما را دوست واقعی ملت یهود می‌دانیم

۳۰ مهر ۱۴۰۰، ۱۰:۳۴ (‎+۱ گرینویچ)به‌روزرسانی: ۱۶:۵۵ (‎+۱ گرینویچ)

نخست وزیر اسرائیل که برای گفت‌وگو درباره ایران و برخی موضوعات دیگر به روسیه رفته است، در ابتدای ورود به سوچی خطاب به رییس جمهوری روسیه گفت: ما در شما یک دوست واقعی یهود را می‌بینیم.

نفتالی بنت، نخست وزیر اسرائیل، روز جمعه ۳۰ مهرماه در یک سفر یک روزه وارد شهر ساحلی سوچی شد و برای اولین بار در این مقام با ولادیمیر پوتین، رییس جمهوری روسیه دیدار کرد.

دو طرف پیش از آغاز گفت‌وگوهای خصوصی خود، در برابر خبرنگاران حاضر شدند و بنت گفت که در مذاکراتش با پوتین از جمله درباره وضعیت سوریه و همچنین «تلاش‌ها برای توقف برنامه اتمی نظامی ایران» تبادل نظر خواهد کرد.

گفت‌وگوی رهبران روسیه و اسرائیل در حالی برگزار می‌شود که همزمان با عدم تمایل جمهوری اسلامی به بازگشت به مذاکرات وین، رفت‌وآمدهای دیپلماتیک در روزهای اخیر شتاب گرفته است.

قرار است روز جمعه رابرت مالی، نماینده ویژه رییس جمهوری آمریکا در امور ایران، در پاریس با نمایندگان سه کشور اروپایی عضو برجام دیدار و گفت‌وگو کند.

یک روز پیشتر نیز انریکه مورا، معاون مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا و مسئول پیگیری مذاکرات، در ریاض با فیصل بن فرحان، وزیر خارجه عربستان سعودی دیدار کرد.

به گفته وزارت خارجه عربستان سعودی، دو طرف در این دیدار درباره برنامه هسته‌ای ایران و تلاش‌های جهانی برای جلوگیری از تخلف تهران از تعهدات بین‌المللی هسته‌ای گفت‌وگو کردند.

در دیدار روز جمعه پوتین و بنت، رییس جمهوری روسیه گفت که دو کشور در زمینه مبارزه با تروریسم در سوریه زمینه‌های مشترکی دارند.

پوتین همچنین بدون اشاره به نام کشوری خاص گفت مایل است با بنت درباره وضعیت منطقه خاورمیانه گفت‌وگو کند.

در چند سال اخیر حملات منسوب به اسرائیل علیه مواضع ایران در سوریه شدت یافته است. با این در هفته‌های گذشته مقام‌های اسرائیلی از طرح‌های جایگزین دیگری نیز سخن گفته‌اند.

از جمله آویگدور لیبرمن، وزیر دارایی اسرائیل، روز پنجشنبه گفت در موضوع رویارویی مستقیم بین ایران اسرائیل فقط مساله زمان مطرح است و این زمان هم دور نیست.

ولادیمیر پوتین روابطی نزدیک با رهبران اسرائیل، از جمله بنیامین نتانیاهو، نخست وزیر پیشین این کشور، داشته است.

او روز جمعه نیز ابراز امیدواری کرد که با وجود تغییر دولت در اسرائیل و اختلافات سیاسی در آن کشور، روابط روسیه و اسرائیل مستحکم بماند.

Tweet unavailable

Banner
Banner
Banner
Banner

پربازدیدترین‌ها

پزشکیان از آمادگی برای توافق گفت؛ مجری فاکس‌نیوز پرسید چه کسی حکومت ایران را اداره می‌کند
۱

پزشکیان از آمادگی برای توافق گفت؛ مجری فاکس‌نیوز پرسید چه کسی حکومت ایران را اداره می‌کند

۲

پزشکیان در سازمان ملل: آماده گفت‌وگو هستیم، اما زبان زور را نخواهیم پذیرفت

۳

واکنش تند روبیو به سخنرانی پزشکیان: با کشتار مردم خود صلاحیت موعظه دیگران را ندارید

۴
روایت شما

شهروندان: شهردار نیویورک نمی‌خواهد درباره بازداشت قاتلان کت‌وشلواری ایران چیزی بگوید؟

۵

چین و پاکستان خواستار بازگشت تهران و واشینگتن به میز مذاکره شدند

انتخاب سردبیر

  • فرودگاه نجف تمام پروازها از مبدا و به مقصد ایران را متوقف کرد

    فرودگاه نجف تمام پروازها از مبدا و به مقصد ایران را متوقف کرد

  • سی‌ان‌ان: داده‌های شرکت‌های چینی دقت حملات جمهوری اسلامی را افزایش داده‌اند

    سی‌ان‌ان: داده‌های شرکت‌های چینی دقت حملات جمهوری اسلامی را افزایش داده‌اند

  • مرکز آمیا صدور قرار علیه محسن رضایی و احمد وحیدی را گامی برای «پایان دادن به مصونیت» خواند

    مرکز آمیا صدور قرار علیه محسن رضایی و احمد وحیدی را گامی برای «پایان دادن به مصونیت» خواند

  • وال‌استریت ژورنال: پل هوایی چین به مسیر مهم تامین تجهیزات نظامی ایران بدل شده است

    وال‌استریت ژورنال: پل هوایی چین به مسیر مهم تامین تجهیزات نظامی ایران بدل شده است

  • قوه قضاییه تعرض جنسی و ضرب‌وجرح نوجوان تبریزی را به «برخورد ناپسند» تقلیل داد

    قوه قضاییه تعرض جنسی و ضرب‌وجرح نوجوان تبریزی را به «برخورد ناپسند» تقلیل داد