• العربية
  • English
Brand
  • برنامه‌ها
  • تلویزیون
  • شنیداری
  • ایران
  • جهان
  • حقوق بشر
  • جاویدنامان
  • گزارش ویژه
  • ورزش
  • بازار
  • برنامه‌ها
  • تلویزیون
  • شنیداری
  • ایران
  • جهان
  • حقوق بشر
  • جاویدنامان
  • گزارش ویژه
  • ورزش
  • بازار
  • پوسته
  • زبان
    • العربية
    • English
  • برنامه‌ها
  • تلویزیون
  • شنیداری
  • ایران
  • جهان
  • حقوق بشر
  • جاویدنامان
  • گزارش ویژه
  • ورزش
  • بازار
کلیه حقوق قانونی این سایت متعلق به ولانت‌مدیا است.
volant media logo

اینتر ۵-۳ اودینزه؛ کامبک سریع و پرگل اینتر در سن‌سیرو

۲۳ شهریور ۱۴۰۵، ۲۱:۴۶ (‎+۱ گرینویچ)

تیم فوتبال اینتر در هفته چهارم سری آ، اودینزه را با نتیجه پر گل ۵ بر ۳ شکست داد. اینتر در این بازی ابتدا با دو گل عقب افتاد، اما در ادامه ۵ گل زد. تیم کیوو با این برد، ۱۲ امتیازی شد، اما به دلیل به دلیل تفاضل گل کمتر نسبت به رم، در رده دوم جدول قرار گرفت.

اودینزه خیلی زود با گل‌های آبنکوا و اکلنکامپ پیش افتاد، اما اینتر با گل‌های کارلوس آگوستو و بارلا بازی را به تساوی کشاند و سپس در نیمه دوم با گل‌های تورام، پیو اسپوزیتو و بونی نتیجه را به سود خود برگرداند.

اینتر شنبه در ورزشگاه المپیکو در دیداری مستقیم به مصاف رم می‌رود.

Banner

پربازدیدترین‌ها

پس از اصابت یک پرتابه به شناور ایرانی، ترامپ احتمال ماندن در ایران و کنترل نفت را مطرح کرد
۱

پس از اصابت یک پرتابه به شناور ایرانی، ترامپ احتمال ماندن در ایران و کنترل نفت را مطرح کرد

۲

میانجی‌ها با هزینه ۱۸ میلیارد دلاری از جیب ایرانیان، جای تنگه هرمز را گرفتند

۳

گزارش تازه از حمله به یک کشتی در تنگه هرمز، نگرانی درباره عرضه نفت را افزایش داد

۴

سی‌بی‌اس جزییات تازه‌ای از سرنگونی اف‌۱۵ آمریکا در ایران و نجات دو خدمه آن منتشر کرد

۵

النا ریباکینا با شکست سابالنکا برای نخستین بار قهرمان تنیس اوپن آمریکا شد

Banner

انتخاب سردبیر

  • دی‌ماه و عشق‌های ناتمام؛ روایت همسران و نامزدهای جان‌باختگان

    دی‌ماه و عشق‌های ناتمام؛ روایت همسران و نامزدهای جان‌باختگان

  • بازگشت گشت ارشاد به خیابان‌ها در آستانه سالگرد قتل حکومتی مهسا امینی
    روایت شما

    بازگشت گشت ارشاد به خیابان‌ها در آستانه سالگرد قتل حکومتی مهسا امینی

  • سی‌بی‌اس جزییات تازه‌ای از سرنگونی اف‌۱۵ آمریکا در ایران و نجات دو خدمه آن منتشر کرد

    سی‌بی‌اس جزییات تازه‌ای از سرنگونی اف‌۱۵ آمریکا در ایران و نجات دو خدمه آن منتشر کرد

  • گرانی لوازم‌التحریر و هزینه‌های کمرشکن مدرسه به ترک تحصیل کودکان دامن می‌زند

    گرانی لوازم‌التحریر و هزینه‌های کمرشکن مدرسه به ترک تحصیل کودکان دامن می‌زند

  • از نان نسیه تا صف ضایعات مرغ؛ روایت فقر در جنوب تهران

    از نان نسیه تا صف ضایعات مرغ؛ روایت فقر در جنوب تهران

•
•
•

مطالب بیشتر

استقلال ۳-۰ السد؛ برد جذاب، شیرین و مهم استقلال در هفته نخست لیگ نخبگان

۲۳ شهریور ۱۴۰۵، ۲۱:۰۵ (‎+۱ گرینویچ)
100%

تیم فوتبال استقلال در نخستین دیدار خود در لیگ نخبگان آسیا،‌ السد قطر را با نتیجه سه بر صفر شکست داد. گل‌های استقلال را یاسر آسانی در دقیقه ۹، سعید سحرخیزان در دقیقه ۴۷ روی پاس یاسر آسانی و اسماعیل قلی‌زاده در دقیقه ۵+۹۰ روی پاس محمدحسین اسلامی به ثمر رساندند.

تیم سهراب بختیاری‌زاده با این برد و تفاضل گل مثبت ۳، صدرنشین جدول غرب لیگ نخبگان آسیا شد.

استقلال در حالی در برابر السد کلین‌شیت کرد که تیم قطری، در ۲۲ بازی رسمی گذشته خود، حداقل یک گل به ثمر رسانده بود.

بعد از گل دوم استقلال، تیم السد توسط فرمینیو در دقیقه ۵۷ به گل رسید اما پس از بازبینی صحنه توسط VAR این گل به دلیل خطای هند عبدالرزاق مردود اعلام شد.

در بازی چه گذشت؟

در مسابقه‌ای که بخش عمده آن در اختیار السد، قهرمان ۱۹ دوره لیگ ستارگان قطر، بود، شاگردان رازوان لوچسکو از ضعف در ضربات نهایی ضربه خوردند. السد تنها یک شوت در چارچوب داشت و یک گل این تیم نیز پس از بازبینی VAR مردود اعلام شد.

السد بازی را بهتر آغاز کرد، اما استقلال در دقیقه نهم به گل رسید. پاس اشتباه کلودینیو توپ را در اختیار آسانی قرار داد و او پس از عبور از بوعلام خوخی، توپ را با ضربه‌ای محکم از مشعل برشم عبور داد و وارد دروازه کرد.

السد، قهرمان سال ۲۰۱۱ آسیا، به‌تدریج آرامش خود را بازیافت. روبرتو فیرمینو در دقیقه ۱۹ روی ارسال هاشم علی ضربه سر زد که توپ از بالای دروازه به بیرون رفت. این مهاجم برزیلی ۱۰ دقیقه بعد برای کلودینیو موقعیت ساخت، اما کلودینیو پس از عبور از مدافعان، توپ را با فاصله‌ای کم از کنار تیر سمت راست به بیرون زد.

فیرمینو که همواره خطرناک ظاهر می‌شد، در دقیقه ۳۵ از پشت محوطه جریمه شوت زد و حبیب عباسی، دروازه‌بان استقلال، با شیرجه توپ را مهار کرد. السد در جست‌وجوی گل تساوی فشار حملاتش را افزایش داد، اما به نتیجه نرسید.

استقلال، قهرمان ۹ دوره لیگ ایران، در دقیقه ۴۲ روی یک ضدحمله صاحب موقعیت شد و مشعل برشم با واکنشی تماشایی ضربه قدرتمند امیرمحمد رزاقی‌نیا از پشت محوطه جریمه را دفع کرد. در آخرین موقعیت نیمه نخست نیز ضربه سر فیرمینو از کنار تیر سمت چپ به بیرون رفت.

سحرخیزان در دقیقه ۴۷ شروعی ایده‌آل برای استقلال در نیمه دوم رقم زد. او به پاس عمقی آسانی رسید، از تکل پائولو اوتاویو عبور کرد و با ضربه‌ای زمینی توپ را از میان پاهای برشم به گوشه چپ دروازه فرستاد.

السد در دقیقه ۵۷ تصور کرد یکی از گل‌های خورده را جبران کرده است؛ فیرمینو از فاصله‌ای نزدیک دروازه استقلال را باز کرد، اما پس از بازبینی VAR، گل به دلیل برخورد توپ به دست یوسف عبدالرزاق مردود اعلام شد.

قلی‌زاده در دقیقه پنجم وقت‌های تلف‌شده کار السد را تمام کرد. او ارسال محمدحسین اسلامی را دریافت کرد، از میان دو مدافع عبور کرد و توپ را از برشم گذراند تا سومین گل استقلال به ثمر برسد.

معاون نظام وظیفه: بیرانوند از یکم مهر باید در تیم نظامی بازی کند، از سال گذشته گفته بودیم

۲۳ شهریور ۱۴۰۵، ۱۷:۲۴ (‎+۱ گرینویچ)
100%

حسین زاهدی، معاون سازمان نظام وظیفه در گفتگویی با صدا و سیمای جمهوری اسلامی درباره سربازی علیرضا بیرانوند گفت: «بیرانوند از حداکثر مهلت استفاده کرده و این مهلت تا ۳۱ شهریور به پایان می‌رسد. از سال گذشته به او اطلاع دادیم، باید پیش از این درباره حضور در تیم نظامی تصمیم می‌گرفت.»

او گفت: «تمامی مشمولان چه ورزشکار، چه غیر ورزشکار از نظر قانون با هم برابرند. اما به سابقه افراد توجه می‌شود، مخصوصا درباره بیرانوند که عضو تیم ملی است، به این سابقه توجه شده. اما بر اساس مقررات و ابلاغ ستاد کل، بیرانوند در یکم مهرماه باید در اختیار یکی از تیم‌های نظامی باشد. پرونده او درحال رسیدگی است. بیرانوند مراجعه کرده و پرونده‌ را به جریان انداخته است.»

پیش‌تر گفته شده بود بیرانوند قصد دارد با استناد به دفاع از پایان‌نامه ارشد خود در دانشگاه آزاد خرم‌آباد (۳۰ بهمن ۱۴۰۴)، از معافیت یک‌ساله فارغ‌التحصیلان بهره ببرد.

معاون سازمان نظام وظیفه دراین‌باره گفت: «بر اساس مقررات خدمت وظیفه عمومی، هر فردی یک سال پس از فارغ‌التحصیلی مهلت معرفی دارند. مهلت معرفی بیرانوند، ۳۱ شهریور ۱۴۰۵ است و او با تکلیف سازمان وظیفه عمومی باید از مهرماه در یکی از تیم‌های ورزشی نیروهای مسلح بازی کند.»

او درباره درخواست‌های بیرانوند برای معافیت و مهلت بیشتر گفت: «در زمان معرفی به نظام وظیفه، افراد ممکن است درخواست‌هایی را مطرح کنند.»

زاهدی گفت: «پرونده مشمولیت بیرانوند در حال رسیدگی است، اما در نزدیکترین دوره اعزام، او را به تیم نظامی واگذار می کنیم. امیدوارم همکاری لازم را بیرانوند و باشگاه‌شان داشته باشند. ما تلاش می‌کنیم حداکثر مساعدت را به دلیل زحمات او داشته باشیم. اما در برابر قانون همه برابرند.»

پیش‌تر گفته شده بود که بیرانوند می‌تواند تا نیم‌فصل فوتبال ایران، بازشدن پنجره نقل و انتقالاتی، برای حضور در تیم نظامی لیگ برتری، اعزام خود را به تاخیر بیندازد، اما معاون نظام وظیفه درباره مهلت به بیرانوند گفت: «همه مشمولان در مهلت معرفی، حتی می‌توانند تاریخ اعزام انتخابی داشته باشند، اما بیرانوند از حداکثر این مهلت استفاده کرده و این مهلت تا ۳۱ شهریور به پایان می‌رسد. به همین دلیل ستاد کل طرح تقسیم او به یکی از تیم‌های ورزشی نیروهای مسلح را به ما ابلاغ کرده است.»

او درباره امکان ناپذیر بودن جابجایی بیرانوند در تیم‌های لیگ برتری تا نیم‌فصل فوتبال ایران گفت: «مقررات سازمان لیگ مربوط به خود سازمان هاست، ما مقررات خودمان را داریم، چون درباره وضعیت بیرانوند پیش بینی انجام شده و از سال گذشته ابلاغ و اطلاع‌رسانی کردیم، تکلیف خود بیرانوند بوده که با باشگاهش دراین‌باره برنامه‌ریزی کند.»

بیرانوند: با سربازی مشکلی ندارم، زندگی من به رانت گره نخورده، اما اجازه بدهید به عشقم برسم

۲۳ شهریور ۱۴۰۵، ۱۰:۴۷ (‎+۱ گرینویچ)
100%

علیرضا بیرانوند، دروازه‌بان تیم ملی ایران و تراکتور، با انتشار مجموعه‌ای از استوری‌ها به خبرهای مطرح‌شده درباره اعزام خود به خدمت سربازی واکنش نشان داد و تاکید کرد که مخالفتی با انجام خدمت سربازی ندارد.

در روزهای اخیر، بحث اعزام بیرانوند به خدمت سربازی بار دیگر مطرح شده و صحبت‌هایی نیز درباره احتمال جدایی او از تراکتور و حضورش در یک تیم نظامی مطرح شده است. در همین رابطه، احمدرضا رادان، فرمانده کل انتظامی جمهوری اسلامی، نیز درباره وضعیت سربازی این دروازه‌بان اظهارنظر کرده بود.

بیرانوند در واکنش به این موضوع، با تاکید بر اینکه خود را سرباز می‌داند، نوشت: «وقتی لباس مقدس تیم ملی کشورت را بر تن داری، هیچ لحظه‌ای نیست که احساس کنی "سرباز نیستی" و این حسی است که همیشه در قلبت حکم‌فرماست. اینکه پرچم ایران عزیزمان روی قلب و لباست منقش شده، از خودت و رویاهای شخصی خیلی مهم‌تر می‌باشد. در این مسیر سخت، گاه ترس به وجودت غلبه می‌کند، ولی همان لحظات به حرمت پرچم مقدس کشورت، شجاعت و استقامت قدم‌هایت را استوار و محکم‌تر می‌کند؛ چرا که به جنگیدن ایمان داری و با تمام وجود پذیرفته‌ای که اسم وطن در میان است و چه چیزی مهمتر از نام وطن و ایران ...»

دروازه‌بان تیم ملی ایران در ادامه تاکید کرد که قصد فرار از قانون را ندارد و نوشت: «من حتی برای لحظه‌ای به این فکر نکردم که از قانون گریزان باشم. با احترام به صحبت‌های سردار رادان عزیز، خودم را مثل همیشه قوانین کشورم می‌دانم و سعی کردم به سهم خودم مراقب دروازه‌های کشورم در عرصه ورزش باشم. هر اتفاقی که ربط به قانون‌مداری دارد را بدون هیچ واسطه‌ای می‌پذیرم؛ چرا که هیچ جای قصه زندگی من نه به "رانت" گره خورده و نه در ادامه هم این مدل خواهد بود.»

بیرانوند همچنین درباره موضع خود نسبت به خدمت سربازی گفت: «من نه مخالف سربازی‌ام و نه دنبال راهی برای فرار از سربازی ... فقط خواسته من این است که تا وقتی قانون به من اجازه می‌دهد، در مسیری قدم بردارم که همیشه عاشقش بوده‌ام. عشقی که باعث شده من در عرصه ورزش ملی، علیرضا بیرانوند باشم .... من به همه مردم ایران عزیزم و به خصوص هواداران پرشور تراکتور مدیونم؛ چرا که آنها با اعتباری که به من دادند باعث شدند من الان در این موقعیت باشم و با تمام وجودم اطمینان می‌دهم تا توان در وجودم هست، برای سربلندی کشورم بجنگم. ولی امیدوارم نه فقط برای من که سال‌ها تلاش و زحمت بی‌وقفه را تحمل کرده‌ام، بلکه برای تمامی ورزشکاران شرایط به گونه‌ای باشد که تلاش‌هایشان برای جاودانه ماندن نام وطن همیشه ماندگار بماند و دیده شود.»

ساسولو ۳-۲ یوونتوس؛ بیانکونری در ۱۰ دقیقه همه چیز را باخت

۲۲ شهریور ۱۴۰۵، ۲۲:۲۹ (‎+۱ گرینویچ)
100%

تیم فوتبال یوونتوس در دیداری پرنوسان در هفته چهارم سری آ، با دریافت دو گل در ۱۰ دقیقه پایانی، ۳ - ۲ مقابل ساسولو شکست خورد و نخستین باخت فصل خود را تجربه کرد. ژگرووا دو بار بیانکونری را به بازی برگرداند، اما آجیچ، بازیکن سابق یوونتوس، در دقیقه ۹۴ گل پیروزی ساسولو را به ثمر رساند.

گل‌های ساسولو را اسپوزیتو در دقیقه ۶۵، بویی در دقیقه ۸۹ و آجیچ در دقیقه ۹۴ زدند و ژگرووا در دقایق ۸۲ و ۹۱ گل‌های یوونتوس را به ثمر رساند.

این شکستی باورنکردنی برای یوونتوس بود؛ تیمی که دو بار گل‌های اسپوزیتو در دقیقه ۶۵ و بویی در دقیقه ۸۹ را با دبل غیرمنتظره ژگرووا در دقایق ۸۲ و ۹۱ پاسخ داد.

یوونتوس برای نخستین بار در تاریخ بیش از صد ساله خود با ۱۰ بازیکن خارجی در پست‌های غیر دروازه‌بان به میدان رفت و ویکاریو تنها بازیکن ایتالیایی ترکیب اصلی بود.

فصل گذشته نخستین شکست یوونتوس در هفته هفتم رقم خورد و پس از آن سه شکست پیاپی به اخراج تودور منجر شد. فصل پیش از آن نیز نخستین شکست بانوی پیر پس از گذشت بیش از نیمی از فصل اتفاق افتاد.

پس از تنها چهار هفته نمی‌توان از بحران حرف زد، اما اسپالتی و بازیکنانش دیگر جایی برای اشتباه ندارند.

گازتا دلو اسپورت می‌نویسد که این شکست نتیجه بازگشت تیم به نسخه کند و کم‌ثمر دوران تیاگو موتا بود، با این تفاوت که حالا دیوار دفاعی تیم نیز دیگر دوام نمی‌آورد.

گردش توپ بسیار کند بود، یوونتوس ۵۵ درصد مالکیت داشت، تنها ۲۹ بار در محوطه جریمه حریف صاحب توپ شد که فقط شش مورد آن در نیمه نخست بود و هشت شوت به چارچوب داشت که تا دقیقه ۴۵ فقط دو مورد ثبت شده بود. بیشتر موقعیت‌های این تیم نیز با شوت‌های راه دور ایجاد شدند.

از سوی دیگر، بحران کولو موانی ادامه دارد و او ۱۷۹ روز است گل نزده است. آزمایش استفاده همزمان از او و نیک وولتماده در نیم ساعت پایانی نیز جواب نداد. وولتماده بیشتر شبیه «اسب فریزی در حال قدم زدن» بود تا تاختن؛ برای استفاده از همان استعاره‌ای که اسپالتی به کار برده بود. او همچنین یک موقعیت بزرگ ضربه سر را از نزدیکی محوطه شش قدم از دست داد.

یوونتوس حالا باید در لیگ اروپا مقابل نایخمن و سپس در دیداری حساس در سری آ برابر آتالانتا قرار بگیرد؛ آن هم در فضایی که هواداران ورزشگاه یوونتوس در هفته‌های اخیر چندان در برابر عملکرد تیم صبور نبوده‌اند.

در سوی دیگر، این پیروزی رضایت‌بخش بزرگی برای ساسولو و آکویلانی بود. سرمربی ساسولو نشان داد ایده‌های جالبی دارد و حریفان را به‌خوبی مطالعه می‌کند. برای نمونه، هنگام کرنرهای یوونتوس همواره چهار بازیکن را روی خط میانی نگه داشت تا مانع استفاده یوونتوس از یکی از مهم‌ترین سلاح‌هایش در این فصل، یعنی ضربات ایستگاهی، شود.

النا ریباکینا با شکست سابالنکا برای نخستین بار قهرمان تنیس اوپن آمریکا شد

۲۱ شهریور ۱۴۰۵، ۲۳:۵۰ (‎+۱ گرینویچ)
100%

النا ریباکینا روز شنبه در فینال اوپن آمریکا با نمایشی قدرتمند آرینا سابالنکا، قهرمان دو دوره اخیر مسابقات، را با نتایج ۶-۴، ۵-۷ و ۶-۲ شکست داد و سومین قهرمانی گرند اسلم خود را همزمان با صعود به رتبه نخست جهان به دست آورد.

آرامش ریباکینا، تنیس‌باز قزاقستانی متولد روسیه، در بزرگ‌ترین صحنه مسابقات به او کمک کرد به روند ۲۰ پیروزی پیاپی سابالنکا در فلاشینگ مدوز پایان دهد و مانع از آن شود که تنیس‌باز بلاروسی با کسب سومین قهرمانی پیاپی در نیویورک، به رکورد سرنا ویلیامز و کریس اورت برسد.

آسیب‌دیدگی مچ پا حتی پیش از آغاز مسابقات، حضور ریباکینا را با خطر روبه‌رو کرده بود، اما این تنیس‌باز ۲۷ ساله بر نگرانی‌ها غلبه کرد و پس از قهرمانی اوپن استرالیا در سال جاری و ویمبلدون ۲۰۲۲، جام اوپن آمریکا را نیز به افتخارات خود افزود.

فینال شنبه در ورزشگاه آرتور اش میان دو تنیس‌باز نخست رده‌بندی جهانی، همه عناصر لازم برای تبدیل شدن به یک مسابقه کلاسیک را داشت. سابالنکا در ادامه بر شدت حملاتش افزود، اما ریباکینا آرامش همیشگی خود را حفظ کرد و با پیروزی در مسابقه، جایزه ۵.۵ میلیون دلاری قهرمانی را به دست آورد.

100%

ریباکینا که لباسی زرد و مشکی بر تن داشت، ضربات قدرتمندی از انتهای زمین زد، اما در ابتدا نتوانست فشار خود را به نتیجه تبدیل کند و سابالنکا با سرویس‌های قدرتمند مقاومت کرد. این سومین رویارویی این دو تنیس‌باز در فینال یک گرند اسلم بود.

ریباکینا پس از خطای دوگانه سابالنکا، نخستین بریک مسابقه را به دست آورد و ۳ بر ۲ پیش افتاد. سابالنکای خشمگین بلافاصله پس از آن به‌دلیل پرتاب توپ به ارتفاع زیاد و به سمت سکوهای ورزشگاه با اخطار داور روبه‌رو شد.

با هر ضربه از دست رفته و فرصت هدررفته، عصبانیت سابالنکا بیشتر نمایان می‌شد؛ در مقابل، آرامش همیشگی در چهره ریباکینا دیده می‌شد. تنیس‌باز قزاقستانی کنترل ست نخست را در دست گرفت و آن را ۶ بر ۴ به سود خود تمام کرد.

افت ناگهانی سطح بازی ریباکینا در میانه ست دوم به سابالنکای ۲۸ ساله امید داد. او با یک دراپ‌شات ظریف و یک ضربه بک‌هند تماشایی در امتداد عرض زمین، مسیر بازگشت را طی کرد و با پیروزی ۷ بر ۵ در ست دوم، مسابقه را به ست تعیین‌کننده کشاند.

سابالنکا پس از زدن یک بک‌هند برنده دیگر و حفظ سرویس خود در گیم دشوار نخست ست سوم، فریاد بلندی کشید.

با این حال، کیفیت بازی ریباکینا بار دیگر تعیین‌کننده شد. او ۵ بر ۲ پیش افتاد و سپس پیروزی بزرگ خود را قطعی کرد تا سابالنکا در سال ۲۰۲۶ بدون قهرمانی در هیچ یک از گرند اسلم‌ها باقی بماند.

100%

آرینا سابالنکا پس از شکست مقابل النا ریباکینا در فینال اوپن آمریکا هنگام مراسم اهدای جوایز احساساتی شد: «آخرین کاری که الان می‌خواهم انجام دهم سخنرانی است، اما تمام تلاشم را می‌کنم.»