امیر قلعهنویی: ما سیاستمدار نیستیم، فوتبال از سیاست جداست

امیر قلعهنویی، سرمربی تیم ملی فوتبال، در نشست خبری پیش از بازی با نیوزیلند گفت: «ما اینجا هستیم که به نمایندگی ملت بزرگ ایران بازی کنیم. فقط به فوتبال فکر میکنیم. ما سیاستمدار نیستیم و فوتبال از سیاست جداست ولی همه ملت بزرگ ایران برای ما قابل احترام هستند.»
قلعهنویی درباره مشکلات ورود به آمریکا هم گفت: «بهخاطر مشکلات سفر به آمریکا کمپ ما دو بار جا به جا شد اما جا دارد از مردم و دولت مکزیک تشکر کنیم. ما ایرانیان از سختیها فرصت میسازیم. به غیر از شادی مردم کشورمان به چیز دیگری فکر نمیکنیم.»
مهدی طارمی، کاپیتان تیم ملی فوتبال نیز در این نشست گفت: «ما برای همه مردم ایران چه کسانی که داخل هستند و چه کسانی خارج حضور دارند بازی میکنیم و فوتبال میتواند همه را متحد کند. دنبال شاد کردن همه مردم ایران هستیم. با فوتبال کشور متمدن ایران را متحدتر میکنیم.»









