• العربية
  • English
Brand
  • برنامه‌ها
  • تلویزیون
  • شنیداری
  • ایران
  • جهان
  • حقوق بشر
  • انقلاب ملی
  • جاویدنامان
  • گزارش ویژه
  • ورزش
  • بازار
  • برنامه‌ها
  • تلویزیون
  • شنیداری
  • ایران
  • جهان
  • حقوق بشر
  • انقلاب ملی
  • جاویدنامان
  • گزارش ویژه
  • ورزش
  • بازار
  • پوسته
  • زبان
    • العربية
    • English
  • برنامه‌ها
  • تلویزیون
  • شنیداری
  • ایران
  • جهان
  • حقوق بشر
  • انقلاب ملی
  • جاویدنامان
  • گزارش ویژه
  • ورزش
  • بازار
کلیه حقوق قانونی این سایت متعلق به ولانت‌مدیا است.
volant media logo

سپاه: ۳۵ کشتی پس از کسب مجوز از تنگه هرمز عبور کردند

۱ خرداد ۱۴۰۵، ۱۰:۰۰ (‎+۱ گرینویچ)به‌روزرسانی: ۱۱:۰۲ (‎+۱ گرینویچ)

نیروی دریایی سپاه پاسداران جمعه یکم خرداد اعلام کرد: «در شبانه‌روز گذشته ۳۵ کشتی شامل نفتکش، کانتینربر و سایر کشتی‌های تجاری پس از کسب مجوز با هماهنگی و تامین امنیت نیروی دریایی سپاه از تنگه هرمز عبور کردند.»

پربازدیدترین‌ها

آکسیوس: ترامپ در گفت‌وگوی تلفنی خطاب به نتانیاهو فریاد زد «تو دیوانه‌ای لعنتی»
۱

آکسیوس: ترامپ در گفت‌وگوی تلفنی خطاب به نتانیاهو فریاد زد «تو دیوانه‌ای لعنتی»

۲

فرمانده بازداشت‌شده کتائب حزب‌الله در دادگاه نیویورک با رد اتهامات خود: ما در جنگ هستیم

۳
اختصاصی

چین چگونه در تامین مواد سوخت موشک‌های بالستیک به سپاه کمک می‌کند

۴

بی‌بی‌سی: حملات جمهوری اسلامی به ۲۰ سایت نظامی آمریکا در منطقه آسیب زده است

۵

فهرست پرابهام قلعه‌نویی؛ دو نفر از سه بازیکن ارزشمند فوتبال ایران به تیم ملی دعوت نشدند

انتخاب سردبیر

  • فرهنگستان ایران؛ یک قرن پالایش زبان فارسی
    تحلیل

    فرهنگستان ایران؛ یک قرن پالایش زبان فارسی

  • جنگ ایران موجب افزایش پروازهای عبوری و رشد درآمد حریم هوایی سوریه شد

    جنگ ایران موجب افزایش پروازهای عبوری و رشد درآمد حریم هوایی سوریه شد

  • لوازم برقی و الکترونیکی در ۵ ماه دست‌کم ۱۵۰ درصد گران‌تر شده‌اند
    روایت شما

    لوازم برقی و الکترونیکی در ۵ ماه دست‌کم ۱۵۰ درصد گران‌تر شده‌اند

  • وقتی طبقه متوسط فرو می‌ریزد
    تحلیل

    وقتی طبقه متوسط فرو می‌ریزد

  • کارخانه واژه‌سازی؛ بن‌بست زبانِ مشترکِ مردم و حاکمیت
    تحلیل

    کارخانه واژه‌سازی؛ بن‌بست زبانِ مشترکِ مردم و حاکمیت

  • جمهوری اسلامی مهرداد محمدی‌نیا و  اشکان مالکی، از معترضان دی‌ماه، را اعدام کرد

    جمهوری اسلامی مهرداد محمدی‌نیا و اشکان مالکی، از معترضان دی‌ماه، را اعدام کرد

•
•
•

مطالب بیشتر

سهمیه آسیایی فوتبال ایران کمتر از عربستان سعودی و امارات و به‌اندازه تایلند

۱ خرداد ۱۴۰۵، ۰۹:۴۹ (‎+۱ گرینویچ)
سهمیه آسیایی فوتبال ایران کمتر از عربستان سعودی و امارات و به‌اندازه تایلند
100%

کنفدراسیون فوتبال آسیا سهمیه کشورهای حاضر در رقابت‌های آسیایی فصل ۲۰۲۸-۲۰۲۷ را اعلام کرد که بر اساس آن، ایران سه سهمیه مستقیم در لیگ نخبگان آسیا و یک سهمیه در لیگ قهرمانان آسیا خواهد داشت.

این در حالی است که عربستان سعودی ۲+۳ و امارات متحده عربی ۱+۳ سهمیه برای لیگ نخبگان آسیا و هر کدام یک سهمیه برای لیگ قهرمانان آسیا توانستند کسب کنند.

در شرق آسیا نیز ژاپن و کره جنوبی به ترتیب سهمیه‌هایی مشابه عربستان سعودی و امارات متحده عربی به دست آوردند و تایلند هم مانند ایران سه سهمیه لیگ نخبگان و یک سهمیه لیگ قهرمانان آسیا کسب کرد.

فوتبال ایران در سال‌های اخیر، به دلیل نتایج ضعیف نمایندگانش و ناکامی در صعود به مراحل پایانی رقابت‌های آسیایی، نتوانسته سهمیه بیشتری به دست آورد. همچنین بیش از ۳۰ سال از آخرین قهرمانی یک تیم ایرانی در رقابت‌های باشگاهی آسیا می‌گذرد.

وزیر خارجه آمریکا: طرح جمهوری اسلامی برای اخذ عوارض در تنگه هرمز قابل قبول نیست

۱ خرداد ۱۴۰۵، ۰۹:۴۵ (‎+۱ گرینویچ)
وزیر خارجه آمریکا: طرح جمهوری اسلامی برای اخذ عوارض در تنگه هرمز قابل قبول نیست
100%

مارکو روبیو، وزیر خارجه آمریکا، جمعه یکم خرداد در حاشیه نشست ناتو گفت جمهوری اسلامی در پی ایجاد نظامی اختصاصی برای اخذ عوارض در یک آبراه بین‌المللی است و تلاش می‌کند عمان را نیز به پیوستن به این سازوکار متقاعد کند. روبیو تاکید کرد که این اقدام «غیرقابل قبول» است.

او افزود: «هیچ کشوری در جهان نباید چنین چیزی را بپذیرد. من کشوری را نمی‌شناسم که جز ایران از آن حمایت کند.»

روبیو با اشاره به تحرکات دیپلماتیک در سازمان ملل متحد گفت قطعنامه‌ای با پیشنهاد بحرین در شورای امنیت مطرح شده که آمریکا در آن نقش فعالی داشته و به گفته او، بیشترین تعداد هم‌پیشنهاددهنده را در تاریخ شورای امنیت دارد. او هشدار داد چند کشور در حال بررسی وتوی این قطعنامه هستند و افزود: «این مایه تاسف خواهد بود.»

وزیر خارجه آمریکا تاکید کرد واشینگتن برای دستیابی به اجماع جهانی جهت جلوگیری از اجرای چنین طرحی تلاش می‌کند و گفت: «باید دید آیا سازمان ملل همچنان کارآمد است یا نه. ما می‌کوشیم از این مسیر به نتیجه برسیم.»

او تصریح کرد اگر اخذ عوارض در تنگه هرمز اجرایی شود، ممکن است در دیگر آبراه‌های مهم جهان نیز تکرار شود و افزود: «این قابل قبول نیست و نمی‌تواند رخ دهد.»

روبیو با اشاره به اهمیت تنگه هرمز گفت این آبراه برای کشورهای حاضر در نشست و نیز برای دیگر کشورها، به‌ویژه در منطقه هند-آرام، حیاتی است.

او در پایان با ابراز امیدواری نسبت به نتایج نشست ناتو گفت این دیدار زمینه را برای نشست رهبران در حدود شش هفته آینده فراهم خواهد کرد و افزود که تا آن زمان کارهای زیادی پیش رو است.

وزیر خارجه آمریکا: نشانه‌هایی از پیشرفت در مذاکرات با حکومت ایران دیده می‌شود

۱ خرداد ۱۴۰۵، ۰۹:۳۸ (‎+۱ گرینویچ)
وزیر خارجه آمریکا: نشانه‌هایی از پیشرفت در مذاکرات با حکومت ایران دیده می‌شود
100%

مارکو روبیو، وزیر خارجه آمریکا، در حاشیه نشست ناتو درباره مذاکرات جاری با جمهوری اسلامی گفت که واشینگتن در انتظار نتایج گفت‌وگوهای در حال انجام است؛ گفت‌وگوهایی که به گفته او نشانه‌هایی از پیشرفت داشته‌اند.

او افزود: «ما در انتظار نتایج این گفت‌وگوها هستیم که نشانه‌هایی از پیشرفت دارد. نمی‌خواهم در این باره اغراق کنم؛ تحرک محدودی صورت گرفته و این مثبت است، اما اصول اساسی تغییری نکرده است.»

وزیر خارجه آمریکا تاکید کرد که حکومت ایران هرگز نباید به سلاح هسته‌ای دست یابد و گفت: «برای تحقق این هدف، باید به مسئله غنی‌سازی و نیز موضوع اورانیوم با غنای بالا رسیدگی کنیم و افزون بر آن، موضوع تنگه هرمز را نیز مد نظر قرار دهیم.»

منوچهر نیکفر: عدم صدور مجوز حرفه‌ای برای سپاهان جوک سال آسیاست؛ اعتراض می‌کنیم

۱ خرداد ۱۴۰۵، ۰۹:۳۳ (‎+۱ گرینویچ)
منوچهر نیکفر: عدم صدور مجوز حرفه‌ای برای سپاهان جوک سال آسیاست؛ اعتراض می‌کنیم
100%

منوچهر نیکفر، مدیرعامل باشگاه سپاهان در واکنش به صادر نشدن مجوز حرفه‌ای برای این باشگاه از سوی فدراسیون فوتبال در یادداشتی نوشت: «عدم صدور مجوز حرفه‌ای برای سپاهان می‌تواند جوک سال فوتبال ایران و حتی آسیا باشد و ما به این رای اعتراض خواهیم کرد.»

نیکفر در ادامه نوشت: «سپاهان در رنکینگ آسیایی رتبه بهتری نسبت به سایر باشگاه‌های رقیب دارد و در جدول لیگ برتر، در صورت ادامه مسابقات، شانس ما برای قهرمانی با توجه به یک بازی کمتر و مسابقات پیش‌ رو که نسبت به سایر رقبا آسان‌تر است، بیشتر خواهد بود.»

مدیرعامل سپاهان ادامه داد: «در حال حاضر نیز زیباترین ورزشگاه ایران، که با توجه به الزامات آسیایی می‌تواند آبروی کشور را در برگزاری مسابقات بین‌المللی حفظ کند، ورزشگاه نقش جهان سپاهان است.»

باشگاه‌های لیگ برتری پرسپولیس، استقلال، تراکتور، گل‌گهر و آلومینیوم اراک، مجوز حرفه‌ای را دریافت کردند.

مخالفت بغداد با استفاده نظامی از خاک عراق علیه کشورهای همسایه

۱ خرداد ۱۴۰۵، ۰۹:۱۱ (‎+۱ گرینویچ)

علی فالح الزیدی، نخست‌وزیر عراق، اعلام کرد بغداد اجازه نخواهد داد از خاک و حریم هوایی این کشور برای حمله به کشورهای همسایه استفاده شود.

او همچنین حملات اخیر به عربستان سعودی و امارات متحده عربی را «جنایتکارانه» توصیف و محکوم کرد.

گفت‌وگو با محمدجواد اکبرین، عضو تحریریه ایران‌اینترنشنال