• العربية
  • English
Brand
  • برنامه‌ها
  • تلویزیون
  • شنیداری
  • ایران
  • جهان
  • حقوق بشر
  • انقلاب ملی
  • جاویدنامان
  • گزارش ویژه
  • ورزش
  • بازار
  • برنامه‌ها
  • تلویزیون
  • شنیداری
  • ایران
  • جهان
  • حقوق بشر
  • انقلاب ملی
  • جاویدنامان
  • گزارش ویژه
  • ورزش
  • بازار
  • پوسته
  • زبان
    • العربية
    • English
  • برنامه‌ها
  • تلویزیون
  • شنیداری
  • ایران
  • جهان
  • حقوق بشر
  • انقلاب ملی
  • جاویدنامان
  • گزارش ویژه
  • ورزش
  • بازار
کلیه حقوق قانونی این سایت متعلق به ولانت‌مدیا است.
volant media logo

ادامه سفر منطقه‌ای نخست‌وزیر پاکستان؛ شریف با امیر قطر دیدار کرد

۲۷ فروردین ۱۴۰۵، ۱۲:۱۳ (‎+۱ گرینویچ)

شهباز شریف، نخست‌وزیر پاکستان، در جریان سفر خود به قطر با تمیم بن حمد بن خلیفه آل ثانی، امیر این کشور، دیدار و گفت‌وگو کرد.

نخست‌وزیر پاکستان گفت: «در این دیدار، تحولات منطقه‌ای، به‌ویژه در منطقه خلیج فارس، مورد بررسی قرار گرفت و ما بر اهمیت کاهش تنش‌ها، تقویت گفت‌وگو و گسترش هماهنگی بین‌المللی برای تضمین امنیت و ثبات تاکید کردیم.»

شریف بار دیگر حملات جمهوری اسلامی به قطر و سایر کشورهای منطقه را محکوم و بر «همبستگی کامل» اسلام‌آباد با دوحه تاکید کرد.

به گفته او، در این دیدار همچنین بر گسترش همکاری‌ها میان قطر و پاکستان در «حوزه‌های کلیدی از جمله امنیت، دفاع و انرژی» تاکید شد.

شریف ۲۶ فروردین در سفر به عربستان سعودی با مقام‌های این کشور دیدار کرده بود.

100%

پربازدیدترین‌ها

حملات جمهوری اسلامی به کویت یک کشته و دست‌کم ۶۳ زخمی بر جای گذاشت
۱

حملات جمهوری اسلامی به کویت یک کشته و دست‌کم ۶۳ زخمی بر جای گذاشت

۲

کشته شدن یک زن ترنس در سنندج تکذیب شد

۳

های ساید ساب‌استک: یک خلبان اف-۱۵ای آمریکا هواپیمایش دو بار در جنگ ایران سرنگون شد

۴

حمله سپاه به کویت و بحرین؛ حزب‌الله و اسرائیل با وجود تاکید ترامپ بر آتش‌بس درگیر شدند

۵

نتانیاهو: باید به مردم ایران برای سرنگونی جمهوری اسلامی کمک کرد

انتخاب سردبیر

  • محاصره تنگه هرمز و راه‌های فرعی تجارت ایران؛ خَصَب شلوغ شد، ام‌القصر فعال

    محاصره تنگه هرمز و راه‌های فرعی تجارت ایران؛ خَصَب شلوغ شد، ام‌القصر فعال

  • هواداران «جبهه پایداری» از حضور در تجمع‌های حامیان حکومت منع شده‌اند
    اختصاصی

    هواداران «جبهه پایداری» از حضور در تجمع‌های حامیان حکومت منع شده‌اند

  • مرجان ساتراپی، هنرمند پرآوازه ایرانی-فرانسوی، درگذشت

    مرجان ساتراپی، هنرمند پرآوازه ایرانی-فرانسوی، درگذشت

  • یک مقام سومالی‌لند آموزش ده‌ها نیروی ویژه این منطقه در اسرائیل را رد نکرد

    یک مقام سومالی‌لند آموزش ده‌ها نیروی ویژه این منطقه در اسرائیل را رد نکرد

  • اولین ۱۴ خرداد بدون خامنه‌ای؛ سوگواری، جشن و جانشینی
    تحلیل

    اولین ۱۴ خرداد بدون خامنه‌ای؛ سوگواری، جشن و جانشینی

  • کارزار ایران‌اینترنشنال؛ شهروندان ابعاد تازه‌ای از جنایت رشت را برملا کردند
    گزارش ویژه

    کارزار ایران‌اینترنشنال؛ شهروندان ابعاد تازه‌ای از جنایت رشت را برملا کردند

•
•
•

مطالب بیشتر

ادامه گمانه‌زنی‌ها درباره گفت‌وگوی سران لبنان و اسرائیل و احتمال برقراری آتش‌بس

۲۷ فروردین ۱۴۰۵، ۱۱:۵۲ (‎+۱ گرینویچ)

جوزف عون، رییس‌جمهوری لبنان، در بیانیه‌ای اعلام کرد برقراری آتش‌بس «نقطه آغاز طبیعی» برای مذاکرات مستقیم با اسرائیل است.

پیش‌تر ترامپ اعلام کرده بود سران اسرائیل و لبنان ۲۷ فروردین با یکدیگر گفت‌وگو خواهند کرد.

لبنان هنوز به‌صورت رسمی تایید نکرده است گفت‌وگوی عون با بنیامین نتانیاهو انجام خواهد شد یا خیر.

با این حال، برخی رسانه‌های لبنان گزارش دادند احتمال می‌رود پس از تماس تلفنی نتانیاهو و عون، آتش‌بس اعلام شود.

کشته شدن یک نفر در حمله اسرائیل به خودرویی در لبنان

۲۷ فروردین ۱۴۰۵، ۱۱:۳۷ (‎+۱ گرینویچ)

خبرگزاری دولتی لبنان گزارش داد یک نفر در حمله اسرائیل به خودرویی در جاده ضهر البیدر در لبنان کشته شد.

این جاده لبنان را به سوریه متصل می‌کند.

در تحولی دیگر، فرانسه اعلام کرد گفت‌وگو میان اسرائیل و لبنان تنها مسیر برای تثبیت آتش‌بس و آغاز روند خلع سلاح حزب‌الله است.

انتقاد سناتور استرالیایی از بحران تنگه هرمز و ابراز نگرانی درباره آینده مردم ایران

۲۷ فروردین ۱۴۰۵، ۱۱:۳۶ (‎+۱ گرینویچ)

جیمز پترسون، عضو مجلس سنای استرالیا و وزیر دفاع در دولت سایه این کشور، در مصاحبه با ایران‌اینترنشنال، از اقدام جمهوری اسلامی در بستن تنگه هرمز انتقاد کرد.

پترسون گفت: «این اقدام جمهوری اسلامی که یک آبراه بین‌المللی را که قبلا برای همه کشتی‌ها آزاد بوده، ببندد و عملا از آن مثل یک عوارضی برای تامین مالی اقدامات تروریستی خود علیه مردم ایران، منطقه و در نهایت جهان استفاده کند، کاملا کار نامناسبی است.»

او افزود استرالیا در «عملیات تهاجمی» علیه جمهوری اسلامی مشارکت ندارد و تنها احتمالا می‌تواند پس از پایان درگیری‌ها، به ائتلافی از شرکای بین‌المللی بپیوندد تا آبراه‌ها باز و امن باقی بمانند.

پترسون نسبت به وضعیت مردم ایران ابراز نگرانی کرد و ادامه داد: «بیم آن دارم که مذاکرات و توافق‌ها نتوانند این وضعیت را تغییر دهند و نگرانم که اگر بعد از پایان مذاکرات، این رژیم همچنان پابرجا بماند، چه بر سر مردم ایران خواهد آمد؟»

او در عین حال یادآور شد: «استرالیا نمی‌تواند تصمیم بگیرد که ایران کشوری آزاد باشد یا نه. ما به چنین چیزی امید داریم. ما از نظر اخلاقی در کنار مردم ایران ایستاده‌ایم، اما خودمان نمی‌توانیم این کار را انجام دهیم.»

رسانه اسرائیلی: آمریکا پیشنهاد صندوق کمک ۲۵۰ میلیارد دلاری به ایران را مطرح کرده است

۲۷ فروردین ۱۴۰۵، ۱۱:۲۲ (‎+۱ گرینویچ)

کانال ۱۲ اسرائیل از «پیشرفت» در مذاکرات تهران و واشینگتن خبر داد و اعلام کرد ایالات متحده برای ایجاد صندوق کمک اقتصادی به ارزش ۲۵۰ میلیارد دلار آمادگی دارد، اما جمهوری اسلامی خواهان مبلغ بیشتری است.

بر اساس این گزارش، آمریکا «به‌طور اصولی حق ایران برای داشتن برنامه هسته‌ای غیرنظامی» را پذیرفته است.

در مقابل، واشینگتن خواستار آن است که حدود ۴۴۰ کیلوگرم اورانیوم غنی‌شده ۶۰ درصدی از ایران خارج شود و به آمریکا یا یک کشور اروپایی انتقال یابد.

جمهوری اسلامی در واکنش، فرآیند رقیق‌سازی در داخل ایران را پیشنهاد کرده است.

پس از آتش‌بس موقت، اقلیم کردستان عراق هدف ۱۶ حمله پهپادی و موشکی قرار گرفت

۲۷ فروردین ۱۴۰۵، ۱۱:۰۶ (‎+۱ گرینویچ)

شبکه روداو گزارش داد پس از برقراری آتش‌بس موقت در جنگ ایران، اقلیم کردستان عراق ۱۶ بار هدف حملات موشکی و پهپادی قرار گرفته است.

بر اساس این گزارش، در ۴۸ ساعت گذشته، هشت حمله به اربیل و چهار حمله به سلیمانیه رخ داده است.

روداو افزود از زمان آغاز جنگ ایران، اقلیم کردستان عراق در مجموع با ۷۱۹ پهپاد و موشک هدف قرار گرفته که در نتیجه آن، ۱۸ نفر کشته و ۹۴ تن دیگر زخمی شده‌اند.