• العربية
  • English
Brand
  • برنامه‌ها
  • تلویزیون
  • شنیداری
  • ایران
  • جهان
  • حقوق بشر
  • انقلاب ملی
  • جاویدنامان
  • گزارش ویژه
  • ورزش
  • بازار
  • برنامه‌ها
  • تلویزیون
  • شنیداری
  • ایران
  • جهان
  • حقوق بشر
  • انقلاب ملی
  • جاویدنامان
  • گزارش ویژه
  • ورزش
  • بازار
  • پوسته
  • زبان
    • العربية
    • English
  • برنامه‌ها
  • تلویزیون
  • شنیداری
  • ایران
  • جهان
  • حقوق بشر
  • انقلاب ملی
  • جاویدنامان
  • گزارش ویژه
  • ورزش
  • بازار
کلیه حقوق قانونی این سایت متعلق به ولانت‌مدیا است.
volant media logo

فرمانده پیشین «یگان امنیتی-نظامی سپاه قدس گیلان» کشته شد

۲۸ اسفند ۱۴۰۴، ۱۲:۴۱ (‎+۰ گرینویچ)

کمیل مطیع‌دوست، فرمانده پیشین «یگان امنیتی-نظامی سپاه قدس گیلان» در حملات مشترک اسرائیل و آمریکا کشته شده است.

پربازدیدترین‌ها

اتحادیه اروپا شبکه تبلیغاتی سپاه پاسداران را در یک عملیات گسترده آنلاین هدف قرار داد
۱

اتحادیه اروپا شبکه تبلیغاتی سپاه پاسداران را در یک عملیات گسترده آنلاین هدف قرار داد

۲

اکسیوس: آمریکا پیشنهاد تازه ایران برای پایان جنگ را کافی نمی‌داند

۳
تحلیل

شاهین در برابر لاشخور؛ تحلیل آتلانتیک از نبرد میان دو مدل حکمرانی در خلیج فارس

۴

تلگراف: شرکت مرتبط با جمهوری اسلامی از طریق ویزای کار، افراد را به بریتانیا منتقل کرده است

۵

اعتراف پزشکیان به فروپاشی زیرساخت‌های انرژی و بن‌بست اقتصادی: گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟

انتخاب سردبیر

  • نیویورک‌تایمز: جمهوری اسلامی از فرصت آتش‌بس برای احیای توان موشکی خود استفاده کرد

    نیویورک‌تایمز: جمهوری اسلامی از فرصت آتش‌بس برای احیای توان موشکی خود استفاده کرد

  • اتحادیه اروپا شبکه تبلیغاتی سپاه پاسداران را در یک عملیات گسترده آنلاین هدف قرار داد

    اتحادیه اروپا شبکه تبلیغاتی سپاه پاسداران را در یک عملیات گسترده آنلاین هدف قرار داد

  • عفو بین‌الملل: جمهوری اسلامی عامل اصلی جهش اعدام‌ها در جهان در سال ۲۰۲۵ بود

    عفو بین‌الملل: جمهوری اسلامی عامل اصلی جهش اعدام‌ها در جهان در سال ۲۰۲۵ بود

  •     اسرائیل بیش از یک سال از دو پایگاه مخفی در عراق برای عملیات علیه ایران استفاده کرد

    اسرائیل بیش از یک سال از دو پایگاه مخفی در عراق برای عملیات علیه ایران استفاده کرد

  • کارشناسان: تنگه هرمز به جمهوری اسلامی آسیب‌دیده فرصت می‌دهد تا ترامپ را منتظر نگه دارد

    کارشناسان: تنگه هرمز به جمهوری اسلامی آسیب‌دیده فرصت می‌دهد تا ترامپ را منتظر نگه دارد

•
•
•

مطالب بیشتر

رییس ستاد مشترک آمریکا: حملات ادامه دارد؛ توان موشکی ایران را شکار می‌کنیم

۲۸ اسفند ۱۴۰۴، ۱۲:۳۸ (‎+۰ گرینویچ)

دن کین، رییس ستاد مشترک ارتش آمریکا، اعلام کرد با استفاده از بمب‌های سنگرشکن، حمله به دپوها و انبارهای نظامی جمهوری اسلامی ادامه خواهد یافت تا توان موشکی این کشور از بین برود.

او همچنین گفت تهدید گروه‌های شبه‌نظامی در عراق علیه نیروهای آمریکایی از میان برداشته خواهد شد و افزود بالگردهای ای‌اچ-۶۴ مواضع این گروه‌های وابسته به جمهوری اسلامی را هدف قرار داده‌اند.

به گفته او، جمهوری اسلامی همچنان بخشی از توان موشک‌های بالستیک خود را حفظ کرده، اما آمریکا به «شکار» این توان ادامه خواهد داد.

پلیس اشتوتگارت از ایرانیان برای برگزاری تجمع مسالمت‌آمیز قدردانی کرد

۲۸ اسفند ۱۴۰۴، ۱۲:۳۵ (‎+۰ گرینویچ)

پلیس اشتوتگارت پس از برگزاری یک تجمع مرتبط با ایران، از شرکت‌کنندگان ایرانی به‌دلیل رفتار مسالمت‌آمیز و قدردانی از نیروهای پلیس تشکر کرد.

در بیانیه این نهاد آمده است که پلیس همواره موظف به حفاظت از آزادی تجمع برای همه گروه‌هاست، اما آنچه این رویداد را متمایز کرد، رفتار محترمانه حاضران بود.

شرکت‌کنندگان با اهدای گل‌های رز و تزئین خودروی گشت پلیس از نیروهای حاضر قدردانی کردند؛ اقدامی که پلیس آن را نشانه‌ای از احترام و تعامل مثبت میان شهروندان و نیروهای انتظامی دانست.

پلیس اشتوتگارت تاکید کرد چنین رفتارهایی می‌تواند به تقویت اعتماد متقابل و گسترش همزیستی مسالمت‌آمیز کمک کند.

شاهزاده رضا پهلوی: برای پاسداری از میراث فرهنگی و محیط‌زیست به «یگان میراث ایران» بپیوندید

۲۸ اسفند ۱۴۰۴، ۱۲:۳۰ (‎+۰ گرینویچ)

شاهزاده رضا پهلوی در پیامی ویدیویی خطاب به مردم ایران گفت حفاظت از میراث فرهنگی و طبیعی کشور وظیفه‌ای ملی و همیشگی است و در شرایط کنونی اهمیت بیشتری دارد، چرا که ممکن است فرصت‌طلبان از وضعیت ناپایدار برای غارت یا تخریب این میراث سوءاستفاده کنند.

او افزود: «این وظیفه در شرایط کنونی بیش از هر زمان دیگری اهمیت یافته است، چرا که این نگرانی وجود دارد فرصت‌طلبان از وضعیت انقلابی کشور یا برخی آشفتگی‌های احتمالی تا زمان تثبیت دولت ملی در فردای براندازی سوءاستفاده کنند و در پی غارت، تخریب یا تصرف میراث ملی ایران برآیند.»

او از مردم خواست به «یگان میراث ایران» بپیوندند و برای حفاظت از آثار در معرض تهدید، گروه‌های محلی و کوچک تشکیل دهند: «از شما تقاضا دارم برای پاسداری از میراث فرهنگی و محیط‌زیست کشور، به یگان میراث ایران در گارد جاویدان بپیوندید.»

او همچنین از ایرانیان خارج از کشور خواست با حمایت مالی یا اطلاع‌رسانی مشارکت کنند و افزود: «من نیز، به‌عنوان یک ایرانی، به "یگان میراث ایران" خواهم پیوست.»

شاهزاده رضا پهلوی خواستار تشکیل «یگان میراث ایران» شد

۲۸ اسفند ۱۴۰۴، ۱۲:۱۵ (‎+۰ گرینویچ)

شاهزاده رضا پهلوی در پیامی از هم‌میهنان خود خواست برای حفاظت از میراث فرهنگی و طبیعی ایران به «یگان میراث ایران» در گارد جاویدان بپیوندند.

او افزود: «دستور کار این یگان بسیار ساده است: هر یک از شما، در هر کجای ایران که هستید، با دوستان و آشنایان خود تشکلی محلی، حتی کوچک،‌ برای حفاظت از یک اثر ملی که گمان می‌کنید ممکن است در معرض تهدید قرار گیرد، تشکیل دهید.»

او با اشاره به نگرانی از سوءاستفاده احتمالی «فرصت‌طلبان» در شرایط کنونی، تاکید کرد که پاسداری از آثار تاریخی و محیط‌زیست کشور وظیفه‌ای ملی است و از ایرانیان داخل کشور خواست در قالب تشکل‌های محلی برای حفاظت از آثار در معرض تهدید اقدام کنند.

شاهزاده رضا پهلوی همچنین از ایرانیان خارج از کشور خواست از طریق تامین هزینه‌ها یا اطلاع‌رسانی در این اقدام مشارکت کنند.

وزیر جنگ آمریکا: توصیف جنگ ایران به‌عنوان «باتلاق» نادرست است

۲۸ اسفند ۱۴۰۴، ۱۲:۱۰ (‎+۰ گرینویچ)

پیت هگست، وزیر جنگ آمریکا، در نشست خبری گفت برخی رسانه‌ها جنگ ایران را «باتلاق» توصیف کرده‌اند، «اما این سخنان اصلا درست نیست».

وزیر جنگ آمریکا اعلام کرد اهداف واشینگتن در جنگ ایران تغییری نکرده و همچنان نابودی برنامه اتمی، توان موشکی و نیروی دریایی جمهوری اسلامی در دستور کار است.

او افزود آمریکا تاکنون بیش از هفت هزار هدف در ایران را نابود کرده و امروز نیز «بزرگ‌ترین بسته هدف» اجرا خواهد شد.

به گفته هگست، توان موشکی جمهوری اسلامی ۹۰ درصد کاهش یافته است.

وزیر جنگ آمریکا گفت جمهوری اسلامی به دنبال «پایان آخرالزمانی» است و افزود فرماندهی ارشد سپاه پاسداران به دلیل کشته شدن فرماندهانش به «شغلی موقت» تبدیل شده است.

او همچنین اعلام کرد که تاکنون ۱۱ زیردریایی ایران از بین رفته‌اند.