وزارت خارجه آمریکا: امیرحسین قادرزاده و شروین باقریان جبلی با خطر اعدام روبرو هستند

صفحه فارسی وزارت خارجه ایالات متحده آمریکا در ایکس، درباره خطر اعدام امیرحسین قادرزاده، فوتبالیست ۱۹ ساله تیم سپاهان، که در جریان انقلاب ملی ایرانیان در شهر رشت دستگیر شده بود، و شروین باقریان جبلی، جوان هجده ساله از اصفهان، ابراز نگرانی کرد.
این صفحه نوشت: «وحشیگری رژیم جمهوری اسلامی بیوقفه است. شروین باقریان جبلی، هجده ساله از اصفهان، مجبور شد به جنایتی اعتراف کند که مرتکب نشده بود و اکنون با خطر اعدام روبهرو است. امیرحسین قادرزاده ۱۹ ساله، همراه با خواهرانش که یکی از آنها کودک ۱۴ ساله است، در رشت توسط ماموران جمهوری اسلامی برهنه و مورد تحقیر و تفتیش قرار گرفتند. امیرحسین از آن زمان «ناپدید» شده و او نیز با حکم اعدام مواجه است.»
در ادامه آمده: «این همان روش کاری رژیم جمهوری اسلامی است: تیراندازی بیرویه، گرفتن اعتراف اجباری، وحشت و رعب ایجاد کردن در خانوادهها و غیرقابل تحمل کردن زندگی برای بازماندگان. ما اجازه نخواهیم داد نام شروین، امیرحسین یا هزاران جوان ایرانی دیگر در معرض خطر، فراموش شود. ایالات متحده در حال نظارت است.»
حساب فارسی وزارت خارجه آمریکا در پایان با اشاره به هشدار دونالد ترامپ، رییسجمهور آمریکا، به سران جمهوری اسلامی، درباره اینکه «اگر چنین کاری [ اعدام ] انجام دهند، ما اقدام بسیار قاطعی خواهیم کرد.»، نوشت: «ایالات متحده در کنار مردم ایران ایستاده و به ایستادن ادامه خواهد داد.»








