• العربية
  • English
BrandBrand
  • برنامه‌ها
  • تلویزیون
  • شنیداری
  • ایران
  • جهان
  • حقوق بشر
  • جاویدنامان
  • گزارش ویژه
  • ورزش
  • بازار
  • برنامه‌ها
  • تلویزیون
  • شنیداری
  • ایران
  • جهان
  • حقوق بشر
  • جاویدنامان
  • گزارش ویژه
  • ورزش
  • بازار
  • پوسته
  • زبان
    • العربية
    • English
  • برنامه‌ها
  • تلویزیون
  • شنیداری
  • ایران
  • جهان
  • حقوق بشر
  • جاویدنامان
  • گزارش ویژه
  • ورزش
  • بازار
کلیه حقوق قانونی این سایت متعلق به ولانت‌مدیا است.
volant media logo

پولیتیکو: نظرسنجی تازه حکایت از حمایت «ماگا» از حمله ایالات متحده به ایران دارد

۸ بهمن ۱۴۰۴، ۲۱:۱۰ (‎+۰ گرینویچ)

نشریه پولیتیکو با انتشار نتایج یک نظرسنجی نوشت پایگاه طرفداران «ماگا»ی دونالد ترامپ که به خاطر بیزاری از دخالت آمریکا در جنگ‌های خارجی شناخته می‌شوند، استفاده تهاجمی دولت از نیروی نظامی در خارج از ایالات متحده را پذیرفته و قویاً از اقدامات بیشتر حمایت می‌کنند.

یک نظرسنجی جدید که چهارشنبه هشتم بهمن در پولیتیکو منتشر شد، نشان می‌دهد که ۶۵درصد از رأی‌دهندگان به ترامپ، از اقدام نظامی ایالات متحده علیه حداقل یکی از چندین کشور به عنوان هدف بالقوه، از جمله ایران، گرینلند، کوبا، کلمبیا، چین و مکزیک حمایت می‌کنند.

بر اساس این نظرسنجی، حمله به ایران از حمایت بیشتری برخوردار است و حدود ۵۰ درصد از رأی‌دهندگان به ترامپ، از مداخله نظامی در این کشور پشتیبانی کردند که بیشترین میزان در بین هر هدف خارجی است.

این میزان به ۶۱ درصد از پاسخ‌دهندگانی که خود را «جمهوری‌خواهان ماگا»ی حامی ترامپ توصیف می‌کردند، افزایش یافت.

بر اساس این نظرسنجی، حامیان حمله به مکزیک ۳۲ درصد است. کشورهای دیگر به عنوان اهداف بالقوه، به ترتیب، کلمبیا،‌ کوبا، نیجریه، چین، تایوان، پاناما، گرینلند و ایسلند هستند.

پولیتیکو نوشت: «داده‌های این نظرسنجی، دیدگاه روشنی از یک جنبش سیاسی ارائه می‌دهد که در حال تطبیق دیدگاه‌های «اول آمریکا»ی خود با استفاده گسترده ترامپ از قدرت نظامی آمریکا، از سازماندهی دستگیری رهبر ونزوئلا گرفته تا بمباران تأسیسات هسته‌ای ایران است.»

به نوشته این نشریه، آخرین تهدیدات ترامپ علیه تهران، تنها تغییر در حزب جمهوری‌خواه را برجسته می‌کند.

او چهارشنبه در شبکه اجتماعی تروث سوشال با تاکید بر حرکت «یک ناوگان نظامی بزرگ» به سوی ایران، جمهوری اسلامی را تهدید کرد و گفت که در صورت عدم توافق، حمله بعدی به ایران «بسیار بدتر» خواهد بود.

ترامپ گفت که امیدوار است تهران به‌سرعت پای میز گفت‌وگو بیاید و درباره توافقی «عادلانه و منصفانه» مذاکره کند.

پولیتیکو اشاره کرد که ترامپ در مبارزات انتخابات ریاست جمهوری علیه «جنگ‌های بی‌پایان» سخنرانی کرد و متعهد شد که تمرکز بر آمریکا خواهد بود، و افزود تغییر رویکرد او به سمت مداخله‌گرایی، هوادارانش در ماگا را آزرده خاطر نکرده است و در واقع، او حمایت قاطعی دریافت می‌کند.

این نشریه به نقل از امی والتر، سردبیر مجله غیرحزبی «کوک پولیتیکال ریپورت» نوشت: «اگر به نظریه ترامپ مبنی بر اینکه هدف ما انجام هر اقدام لازم برای محافظت از آمریکایی‌ها است و این شامل از بین بردن افراد بد در مکان‌های خاص می‌شود، اعتقاد دارید، پس این همان ایده اول آمریکا است.»

اما او اشاره کرد که به نظر می‌رسد وفاداران به ترامپ بین اقدام نظامی علیه سایر کشورها و تلاش‌های بلندمدت برای ملت‌سازی مشابه جنگ‌های عراق و افغانستان تمایز قائل می‌شوند.

والتر افزود: «اگر او فردا بگوید که ما قصد داریم به خاورمیانه نیرو اعزام کنیم یا نیروهای‌مان در ونزوئلا مستقر شوند، یکی از مواردی است که ائتلاف را از هم می‌پاشاند.»

پولیتیکو نوشت دموکرات‌ها نسبت به برنامه‌های دولت ترامپ برای خارج از ایالات متحده بدبین‌تر هستند.

بر اساس نظرسنجی انجام شده از سوی «پابلیک فرست»، تنها ۱۸ درصد از رأی‌دهندگان به کامالا هریس در انتخابات ریاست جمهوری، از اقدام نظامی ایالات متحده علیه ایران حمایت کردند.

Banner
Banner
Banner

پربازدیدترین‌ها

انتخابات اسرائیل؛ پس از پایان رأی‌گیری چه اتفاقی می‌افتد؟
۱

انتخابات اسرائیل؛ پس از پایان رأی‌گیری چه اتفاقی می‌افتد؟

۲
اختصاصی

اسکات بسنت: اقتصاد ایران امسال ۲۵ درصد کوچک می‌شود

۳

عمار حکیم بر حفظ منافع عراق تاکید کرد؛ تندروهای ایرانی خواستار اقدام تلافی‌جویانه شدند

۴

نشست چهارجانبه تهران با تاکید بر ضرورت ادامه گفت‌وگوها پایان یافت

۵

با وجود افزایش کرسی‌های حزب لیکود، مخالفان از شکست نتانیاهو در انتخابات می‌گویند

انتخاب سردبیر

  • گسترش روابط بغداد و دمشق در سایه تنش با تهران؛ نخست‌وزیر عراق به سوریه می‌رود

    گسترش روابط بغداد و دمشق در سایه تنش با تهران؛ نخست‌وزیر عراق به سوریه می‌رود

  • از دکل نفت تا پهپاد فضایی؛ نمایش مضحک بابک زنجانی در نقش «ایلان ماسک وطنی»
    تحلیل

    از دکل نفت تا پهپاد فضایی؛ نمایش مضحک بابک زنجانی در نقش «ایلان ماسک وطنی»

  • جزییات کودتای شبکه فساد فروش نفت اطلاعات سپاه‌؛ آغاز با نامه محرمانه شمخانی به خامنه‌ای
    اختصاصی

    جزییات کودتای شبکه فساد فروش نفت اطلاعات سپاه‌؛ آغاز با نامه محرمانه شمخانی به خامنه‌ای

  • دادستانی: عکس‌برداری متهمان از محل سکونت خبرنگاران ایران‌اینترنشنال بخشی از تدارک حمله بود

    دادستانی: عکس‌برداری متهمان از محل سکونت خبرنگاران ایران‌اینترنشنال بخشی از تدارک حمله بود

  • رویترز: حزب‌الله با کمک مالی ایران برای جنگ احتمالی تازه با اسرائیل آماده می‌شود

    رویترز: حزب‌الله با کمک مالی ایران برای جنگ احتمالی تازه با اسرائیل آماده می‌شود