• العربية
  • English
Brand
  • برنامه‌ها
  • تلویزیون
  • شنیداری
  • ایران
  • جهان
  • حقوق بشر
  • جاویدنامان
  • گزارش ویژه
  • ورزش
  • بازار
  • برنامه‌ها
  • تلویزیون
  • شنیداری
  • ایران
  • جهان
  • حقوق بشر
  • جاویدنامان
  • گزارش ویژه
  • ورزش
  • بازار
  • پوسته
  • زبان
    • العربية
    • English
  • برنامه‌ها
  • تلویزیون
  • شنیداری
  • ایران
  • جهان
  • حقوق بشر
  • جاویدنامان
  • گزارش ویژه
  • ورزش
  • بازار
کلیه حقوق قانونی این سایت متعلق به ولانت‌مدیا است.
volant media logo

با وجود مخالفت جمهوری اسلامی و مصر، رژه افتخار همجنس‌گرایان در جام‌جهانی برگزار می‌شود

۱۹ آذر ۱۴۰۴، ۲۰:۱۷ (‎+۰ گرینویچ)

روزنامه گاردین خبر داده که باوجود اعتراض فدراسیون‌های فوتبال جمهوری اسلامی و مصر، برگزارکنندگان جام جهانی در سیاتل تصمیم گرفته‌اند برنامه‌ها گرامی‌داشت حقوق و آزادی‌ گروه‌های هم‌جنس‌گرا و +LGBTQ در حاشیه بازی ایران – مصر در جام جهانی ۲۰۲۶ را بدون تغییر، اجرا کنند.

سازمان‌دهندگان در سیاتل تأیید کرده‌اند که هنگام رویارویی تیم‌های ملی فوتبال مصر و ایران در ۲۶ ژوئن ۲۰۲۶ در چارچوب گروه G، «طبق برنامه پیش‌بینی‌شده» فعالیت‌های مرتبط با روز پراید را پیش خواهند برد. همچنین فدراسیون جهانی فوتبال، فیفا، اجازه خواهد داد پرچم‌های رنگین‌کمان وارد استادیوم شوند.

کمیته سازماندهی سیاتل در بیانیه‌ای اعلام کرد که برنامه‌هایش برای فعالیت‌ها در بیرون استادیوم است و طبق برنامه انجام خواهد شد. همچنین فدراسیون جهانی فوتبال، فیفا، اجازه خواهد داد پرچم‌های رنگین‌کمان وارد ورزشگاه شوند.

هانا تدسه، معاون ارتباطات کمیته جام جهانی ۲۰۲۶ فیفا در سیاتل، گفت: «به‌عنوان کمیته سازماندهی محلی، نقش SeattleFWC۲۶ این است که شهر ما را برای میزبانی مسابقات آماده کند و تجربه شهری را در خارج از استادیوم سیاتل مدیریت کند.»

به گفته او «SeattleFWC۲۶ طبق برنامه، برنامه‌های اجتماعی خود را در بیرون ورزشگاه طی آخر هفته پراید و در طول تورنمنت پیش می‌برد و با رهبران، هنرمندان و صاحبان کسب‌وکارهای LGBTQ+ همکاری می‌کند تا جشن‌های موجود پراید را در سراسر واشنگتن تقویت کند.»

فیفا در روزهای مسابقه کنترل عملیاتی ورزشگاه‌ها را بر عهده دارد و چنین برداشت می‌شود که هیچ برنامه‌ای برای اشاره به آخر هفته پراید در داخل ورزشگاه وجود نداشته است.

اگرچه فیفا ورود بنرها و پرچم‌هایی که پیام‌های سیاسی دارند را به استادیوم‌ها ممنوع می‌کند، اما پرچم‌هایی با «نمادهای ورزشی و اجتماعی» از جمله پرچم رنگین‌کمان را مجاز می‌داند.

به نوشته گاردین، این سیاست در جام جهانی گذشته در قطر نیز اعمال شد و پس از گزارش‌هایی مبنی بر مصادره پرچم‌های رنگین‌کمان توسط مقامات محلی، بار دیگر مورد تأکید قرار گرفت.

همجنس‌گرایی در ایران تحت حاکمیت جمهوری اسلامی و مصر غیرقانونی است و فدراسیون‌های فوتبال این دو کشور در نامه‌هایی به دبیرکل فیفا نسبت به برگزاری «مسابقه پراید» اعتراض کردند.

Banner

پربازدیدترین‌ها

جمهوری اسلامی دو تن دیگر از معترضان دی‌ماه در اصفهان را در ملاعام اعدام کرد
۱

جمهوری اسلامی دو تن دیگر از معترضان دی‌ماه در اصفهان را در ملاعام اعدام کرد

۲

آسوشیتدپرس از «پیشرفت چشمگیر» تلاش‌های میانجیگرانه میان تهران و واشینگتن خبر داد

۳

شهروندان اعدام دو معترض دی‌ماه در خیابان‌های اصفهان را «جنایت علیه بشریت» خواندند

۴
اختصاصی

قائم حسینی، امیرحسین ملکی و علی دشتی، از معترضان دی‌ماه در اصفهان، در آستانه اعدام هستند

۵

کارشناسان سازمان ملل خواستار توقف اعدام‌ها در پرونده میدان علیخانی اصفهان شدند

انتخاب سردبیر

  • خانواده‌های دادخواه خیزش دی‌ماه تحت فشار روانی شدید قرار دارند

    خانواده‌های دادخواه خیزش دی‌ماه تحت فشار روانی شدید قرار دارند

  • مرکز آمار ایران: تورم نقطه‌به‌نقطه تیرماه به حدود ۸۸ درصد رسید

    مرکز آمار ایران: تورم نقطه‌به‌نقطه تیرماه به حدود ۸۸ درصد رسید

  • وقتی بحران از تیتر اول پایین می‌آید؛ اقتصاد توجه، فرسودگی اجتماعی و رقابت بر سر ذهن جامعه
    تحلیل

    وقتی بحران از تیتر اول پایین می‌آید؛ اقتصاد توجه، فرسودگی اجتماعی و رقابت بر سر ذهن جامعه

  • ثروت جنوب ایران به مرکز می‌رود، محرومیت همان‌جا می‌ماند
    تحلیل

    ثروت جنوب ایران به مرکز می‌رود، محرومیت همان‌جا می‌ماند

  • عفو بین‌الملل: دست‌کم ۶۰ نفر، از جمله سه فرد زیر ۱۸ سال، در ایران در خطر اعدام قرار دارند

    عفو بین‌الملل: دست‌کم ۶۰ نفر، از جمله سه فرد زیر ۱۸ سال، در ایران در خطر اعدام قرار دارند