• العربية
  • English
Brand
  • برنامه‌ها
  • تلویزیون
  • شنیداری
  • ایران
  • جهان
  • حقوق بشر
  • جاویدنامان
  • گزارش ویژه
  • ورزش
  • بازار
  • برنامه‌ها
  • تلویزیون
  • شنیداری
  • ایران
  • جهان
  • حقوق بشر
  • جاویدنامان
  • گزارش ویژه
  • ورزش
  • بازار
  • پوسته
  • زبان
    • العربية
    • English
  • برنامه‌ها
  • تلویزیون
  • شنیداری
  • ایران
  • جهان
  • حقوق بشر
  • جاویدنامان
  • گزارش ویژه
  • ورزش
  • بازار
کلیه حقوق قانونی این سایت متعلق به ولانت‌مدیا است.
volant media logo

نتانیاهو رسما درخواست عفو خود را به رییس‌جمهوری اسرائیل ارائه کرد

۹ آذر ۱۴۰۴، ۱۱:۱۸ (‎+۰ گرینویچ)

بنیامین نتانیاهو، نخست‌وزیر اسرائیل، در نامه‌ای از اسحاق هرتزوگ، رییس‌جمهوری این کشور، درخواست عفو کرد. نتانیاهو در جریان یک محاکمه طولانی‌مدت، با اتهام «فساد» روبه‌رو بوده، ولی همواره اتهامات را رد کرده است.

دفتر رییس‌جمهوری اسرائیل یک‌شنبه ۹ آذر با انتشار بیانیه‌ای، از دریافت درخواست عفو نتانیاهو خبر داد و اعلام کرد: «پس از بررسی همه نظرات مرتبط، رییس‌جمهوری این درخواست را مسئولانه و با صداقت بررسی خواهد کرد.»

پایگاه خبری تایمز اسرائیل گزارش داد اسناد ارائه‌شده به دفتر هرتزوگ شامل درخواست عفو ۱۱۱ صفحه‌ای از سوی امیت حداد، وکیل نخست‌وزیر، و نامه‌ای به امضا‌ی شخص نتانیاهو است.

قرار است دفتر هرتزوگ متن کامل این درخواست را که به دایره حقوقی نهاد رییس‌جمهوری ارائه شده، منتشر کند.

وکیل نتانیاهو در درخواست عفو نوشت: «پذیرفتن این درخواست به نخست‌وزیر اجازه خواهد داد تمام وقت، توانایی‌ و انرژی خود را صرف پیشبرد اسرائیل در این برهه‌ حساس کند و با چالش‌ها و فرصت‌هایی که پیش روی آن قرار دارد، روبه‌رو شود.»

حداد ادامه داد: «افزون بر این، موافقت با این درخواست به ترمیم شکاف‌ها بین بخش‌های مختلف جامعه کمک خواهد کرد، راه را برای کاهش تنش‌ها خواهد گشود؛ همه این اقدامات با هدف تقویت تاب‌آوری ملی کشور خواهد بود.»

پرونده مربوط به اتهام «فساد مالی» نتانیاهو چندین سال است که در دستگاه قضایی اسرائیل تحت رسیدگی قرار دارد.

نتانیاهو: پایان فوری محاکمه موجب آشتی ملی خواهد بود

نتانیاهو ۹ آذر در پیامی ویدیویی تایید کرد وکلای او درخواست عفو را به رییس‌جمهوری اسرائیل ارسال کردند و او انتظار دارد «هر کسی که خیر کشور را می‌خواهد، از این اقدام حمایت کند».

او گفت پایان فوری محاکمه‌اش می‌تواند زمینه‌ساز «آشتی ملی مورد نیاز اسرائیل» باشد.

نتانیاهو افزود: «نزدیک به یک دهه از زمانی که تحقیقات علیه من آغاز شد، گذشته است. محاکمه در این پرونده‌ها نزدیک به شش سال است که ادامه دارد و انتظار می‌رود برای سال‌های زیاد دیگری نیز به طول انجامد.»

نتانیاهو از «جرائم جدی» در روند تشکیل پرونده علیه خود گفت و تاکید کرد خواسته شخصی او همچنان پیگیری روند قانونی تا زمان «تبرئه کامل» از همه اتهامات است، اما «واقعیت امنیتی و دیپلماتیک، یعنی منافع ملی، چیز دیگری را اقتضا می‌کند».

او ادامه داد: «اسرائیل با چالش‌های عظیمی روبه‌رو است و در کنار آن‌ها فرصت‌های بزرگی نیز وجود دارد. برای دفع تهدیدها و بهره‌برداری از فرصت‌ها، وحدت ملی لازم است.»

حمایت ترامپ از نتانیاهو

آبان‌ماه، دونالد ترامپ، رییس‌جمهوری آمریکا، در نامه‌ای رسمی از هرتزوگ خواست نتانیاهو را در پرونده اتهام‌های مربوط به «فساد» عفو کند.

پیش‌تر نیز ترامپ در جریان سفر به اسرائیل، در پارلمان این کشور درخواست مشابهی را از هرتزوگ مطرح کرده بود.

دفتر هرتزوگ در واکنش به درخواست ترامپ نوشت: «همان‌گونه که رییس‌جمهوری بارها روشن کرده، هر فردی که خواهان عفو است باید درخواست رسمی خود را طبق روال تعیین‌شده ارائه کند.»

Banner

پربازدیدترین‌ها

اکسیوس به نقل از فرمانده سنتکام: حملات به جنوب ایران به اوج اثربخشی رسیده بود
۱

اکسیوس به نقل از فرمانده سنتکام: حملات به جنوب ایران به اوج اثربخشی رسیده بود

۲

مسی چگونه می‌توانست به جای آرژانتین برای برزیل بازی کند؟

۳

ترامپ کمبود مهمات آمریکا را رد کرد و تهدیدهایش علیه ایران را ادامه داد

۴

اعتصاب غذای زندانیان محکوم به اعدام در زندان قزل‌حصار وارد سومین هفته شد

۵

کیتی پری استفاده کاخ سفید از آهنگ آتش‌بازی خود در ویدیو حملات نظامی به ایران را محکوم کرد

انتخاب سردبیر

  • افزایش درخواست تقسیط خدمات درمانی به‌دنبال تشدید بحران اقتصادی

    افزایش درخواست تقسیط خدمات درمانی به‌دنبال تشدید بحران اقتصادی

  • بحران جدی کمبود دارو در ایران و اعلام آمادگی کامل برای تامین نیاز دارویی زائران اربعین

    بحران جدی کمبود دارو در ایران و اعلام آمادگی کامل برای تامین نیاز دارویی زائران اربعین

  • سازمان حقوق بشر ایران: عیسی چاری، زندانی سیاسی، در خطر اعدام قرار دارد

    سازمان حقوق بشر ایران: عیسی چاری، زندانی سیاسی، در خطر اعدام قرار دارد

  • نیویورک‌تایمز: ترامپ به‌دلیل کاهش ذخایر پدافندی، تشدید جنگ با ایران را به تعویق انداخت

    نیویورک‌تایمز: ترامپ به‌دلیل کاهش ذخایر پدافندی، تشدید جنگ با ایران را به تعویق انداخت

  • گلایه شهروندان از آزار زنان در ایران به‌دست نیروهای حشد شعبی
    روایت شما

    گلایه شهروندان از آزار زنان در ایران به‌دست نیروهای حشد شعبی

  • احضار نخست‌وزیر اسرائیل در تحقیقات مربوط به «قطرگیت»؛ دو دستیار ارشد نتانیاهو بازداشت شدند

    احضار نخست‌وزیر اسرائیل در تحقیقات مربوط به «قطرگیت»؛ دو دستیار ارشد نتانیاهو بازداشت شدند

  • حضور غیرمنتظره سفیر آمریکا در دادگاه محاکمه نتانیاهو

    حضور غیرمنتظره سفیر آمریکا در دادگاه محاکمه نتانیاهو