• العربية
  • English
Brand
  • برنامه‌ها
  • تلویزیون
  • شنیداری
  • ایران
  • جهان
  • حقوق بشر
  • انقلاب ملی
  • جاویدنامان
  • گزارش ویژه
  • ورزش
  • بازار
  • برنامه‌ها
  • تلویزیون
  • شنیداری
  • ایران
  • جهان
  • حقوق بشر
  • انقلاب ملی
  • جاویدنامان
  • گزارش ویژه
  • ورزش
  • بازار
  • پوسته
  • زبان
    • العربية
    • English
  • برنامه‌ها
  • تلویزیون
  • شنیداری
  • ایران
  • جهان
  • حقوق بشر
  • انقلاب ملی
  • جاویدنامان
  • گزارش ویژه
  • ورزش
  • بازار
کلیه حقوق قانونی این سایت متعلق به ولانت‌مدیا است.
volant media logo

ترامپ: اگر حماس درست رفتار نکند نابود خواهد شد

۷ آبان ۱۴۰۴، ۰۱:۳۷ (‎+۰ گرینویچ)به‌روزرسانی: ۱۵:۱۸ (‎+۰ گرینویچ)

دونالد ترامپ گروه حماس را تهدید کرد که در صورتی که درست رفتار نکند، نابود خواهد شد.

سخنان رییس‌جمهوری ایالات متحده پس از آن ابراز شد که اسرائیل در پی تیراندازی گروهی از شبه‌نظامیان به سوی سربازانش در رفح در غزه و نیز صحنه‌سازی حماس در بازیابی جسد یکی از گرو‌گان‌های کشته شده، موجی از حملات را در غزه آغاز کرد.

ترامپ در سخنانش تاکید کرد که اسرائیل حق دارد انتقام بگیرد.

تاکنون دست‌کم ۳۰ تن در پی حملات اسرائیل به نوار غزه کشته شده‌اند.

ترامپ همچنین به ادامه آتش‌بس در غزه ابراز امیدواری کرد. پیش‌تر هم جی‌دی ونس، معاون او، اعلام کرده بود که آتش‌بس در غزه پایدار است، اما این بدان معنا نیست که درگیری‌های کوچک رخ نخواهد داد.

ونس گفته بود صلح اعلام‌شده از سوی ترامپ حفظ خواهد شد.

پربازدیدترین‌ها

قوه قضائیه از اعدام مجتبی کیان، زندانی سیاسی، خبر داد
۱

قوه قضائیه از اعدام مجتبی کیان، زندانی سیاسی، خبر داد

۲

فایننشال‌تایمز: جنگ ایران، شکاف میان مصر و امارات متحده عربی را آشکار کرد

۳

آمریکا و جمهوری اسلامی از قریب‌الوقوع بودن توافق صلح فاصله گرفتند

۴

ابهام در توافق احتمالی؛ جمهوری اسلامی واگذاری ذخایر اورانیوم غنی‌شده را رد کرد

۵
روایت شما

خشم و نارضایتی شهروندان از توافق احتمالی آمریکا و جمهوری اسلامی

انتخاب سردبیر

  • پرسش شورای سردبیری وال‌استریت ژورنال: آیا ترامپ در حال نجات دادن رژیم ایران است؟
    تحلیل

    پرسش شورای سردبیری وال‌استریت ژورنال: آیا ترامپ در حال نجات دادن رژیم ایران است؟

  • سنتکام: در اقدامی دفاعی به اهدافی در ایران حمله کردیم

    سنتکام: در اقدامی دفاعی به اهدافی در ایران حمله کردیم

  • کاهش قدرت خرید مردم، کسب‌وکارها را به تعطیلی کشانده است
    روایت شما

    کاهش قدرت خرید مردم، کسب‌وکارها را به تعطیلی کشانده است

  • عباس اکبری فیض‌آبادی، از معترضان بازداشت‌شده در جریان انقلاب ملی، اعدام شد

    عباس اکبری فیض‌آبادی، از معترضان بازداشت‌شده در جریان انقلاب ملی، اعدام شد

  • تهران آزادسازی ۱۲ میلیارد دلار از دارایی‌هایش را پیش‌شرط تفاهم‌نامه با آمریکا می‌داند
    اختصاصی

    تهران آزادسازی ۱۲ میلیارد دلار از دارایی‌هایش را پیش‌شرط تفاهم‌نامه با آمریکا می‌داند

•
•
•

مطالب بیشتر

صلیب سرخ از صحنه‌سازی حماس انتقاد کرد

۷ آبان ۱۴۰۴، ۰۱:۳۵ (‎+۰ گرینویچ)

کمیته بین‌المللی صلیب سرخ با صدور یک بیانیه‌ کم‌سابقه، از گروه حماس به خاطر «صحنه‌سازی برای بازیابی بقایای یک جسد» انتقاد کرد.

پیش‌تر به گزارش شبکه خبری اسرائیلی «کان»، یک فیلم گرفته‌شده توسط پهپاد ارتش اسرائیل نشان داده بود که نیروهای حماس بقایای جسد اوفیر تسرفاتی، از گروگان‌های کشته شده اسرائیلی، را از خانه‌ای در شرق شهر غزه بیرون آورده و پس از انتقال آن به یک محل دیگر، آن را زیر آوار قرار دادند. این نیروها پس از آمدن ماموران صلیب سرخ، اقدام به بیرون آوردن «جسد» این گروگان کردند.

این موضوع خشم عمومی را در اسرائیل به همراه داشته است.

صلیب سرخ در بیانیه خود اعلام کرد که از این فیلم صحنه‌سازی «آگاه» است و افزود که کارکنانش از این موضوع آگاهی نداشتند.

در این بیانیه آمده است: «تیم ما فقط آنچه را که به نظر می‌رسید بازیابی بقایای جسد باشد، بدون اطلاع قبلی از شرایطی که منجر به آن شده بود، مشاهده کرد.»

در ادامه بیانیه صلیب سرخ آمده است: «در حالی که بسیاری از امور به حفظ توافق آتش‌بس وابسته است و بسیاری از خانواده‌ها هنوز مشتاقانه منتظر دریافت خبری از عزیزان خود هستند، غیرقابل قبول است که یک بازیابی جعلی جسد انجام شده باشد.»

رییس ستاد ارتش ‌اسرائیل: در قبال نقض آتش‌بس از سوی حماس ساکت نخواهیم ماند

۷ آبان ۱۴۰۴، ۰۰:۰۷ (‎+۰ گرینویچ)

ایال زمیر، رییس ستاد ارتش اسرائیل، گفت که کشورش در مورد نقض توافق آتش‌بس در نوار غزه توسط حماس «ساکت نخواهد ماند».

زمیر افزود که حماس برای بازگرداندن اجساد چند گروگان‌ کشته شده، متعهد شده بود اما تعهد خود را نقض کرد.

او با اشاره به این‌که ماهیت حماس برای اسرائیل شناخته شده است، اضافه کرد که این گروه بر پایه «ترور، فریب و خیانت» بنا شده است.

زمیر تاکید کرد که اسرائیل به تلاش برای بازگرداندن اجساد همه گروگان‌های کشته شده خود ادامه خواهد داد و هشدار داد اگر حماس به تعهداتش عمل نکند، «بهای سنگینی خواهد پرداخت».

او با اعلام‌ این‌که «چالش‌های بسیاری هنوز در انتظار ماست»‌، گفت: «جنگ هنوز تمام نشده است.»

حملات اسرائیل در غزه تاکنون هفت کشته بر جای گذاشته است

۶ آبان ۱۴۰۴، ۲۳:۵۸ (‎+۰ گرینویچ)

حملات جدید ارتش اسرائیل در غزه تاکنون منجر به کشته شدن هفت نفر شده است.

اسرائیل تاکید کرده است حماس «تاوان» نقض آتش‌بس را خواهد پرداخت.

حملات اسرائیل پس از آن انجام شد که شبه‌نظامیان به سربازان این کشور در رفح شلیک کردند.

حماس می‌گوید آنها از اعضای این گروه نبوده‌اند.

سه تشکل صنفی معلمان خواستار آزادی جهانگیر رستمی شدند

۶ آبان ۱۴۰۴، ۲۳:۰۰ (‎+۰ گرینویچ)

بازداشت جهانگیر رستمی، معلم بازنشسته و عضو انجمن صنفی فرهنگیان هرسین، و ضرب‌و جرح او به دست نیروهای امنیتی جمهوری اسلامی،‌ با انتقاد دست‌کم سه تشکل صنفی معلمان مواجه شد. همچنین بازنشستگان در کرمانشاه در تجمع خود خواستار آزادی رستمی شدند.

انجمن صنفی فرهنگیان هرسین در بیانیه‌ای با اشاره به بازداشت رستمی به دست نیروهای اداره اطلاعات در ۲۵ مهر در منزلش در هرسین در استان کرمانشاه نوشت که بر اساس «پاسخ ابهام‌آمیز»‌ ماموران اطلاعات به خانواده‌اش، او به تهران و زندان اوین منتقل شده است.

پیش از این، شبکه حقوق بشر کردستان گزارش داده بود که رستمی با چهره خونین پس از ضرب‌و جرح به دست ماموران اطلاعات با فرزند زندانی‌اش روبرو شده است. بر اساس این گزارش، اقدام ماموران وزارت اطلاعات با هدف اعمال فشار بر احسان رستمی برای انجام اعتراف اجباری انجام شده است.

احسان رستمی همراه با چهار فعالی دیگر فرهنگی ۲۹مرداد در تهران بازداشت شد. او در زندان اوین در اعتصاب غذای تر به سر می‌برد و از انجام اعتراف اجباری خودداری کرده است.

  • پنج فعال فرهنگی زندانی با گذشت ۶۰ روز هنوز از حق ملاقات با وکیل و خانواده محروم هستند

    پنج فعال فرهنگی زندانی با گذشت ۶۰ روز هنوز از حق ملاقات با وکیل و خانواده محروم هستند

انجمن صنفی فرهنگیان هرسین بدون توضیح بیشتر در مورد جزییات اعترافاتی که نیروهای امنیتی به دنبال آن هستند، تاکید کرد که «فشار بر خانواده زندانیان جهت اعتراف‌گیری اجباری یک اقدام ضدانسانی و مغایر با موازین حقوقی و نشانه بارز خشونت سیستماتیک حاکمیت و فروپاشی سیاست دستگاه‌های قضایی و امنیتی است.»

این تشکل صنفی اضافه کرد که دستگاه‌های قضایی و امنیتی «با هر ابزار ناانسانی سعی در ایجاد ترس و عدم همگرایی بین مردم ستمدیده، برای پیشبرد اهداف سیاسی شکست‌خورده خود در داخل و خارج می‌کنند.»

انجمن صنفی فرهنگیان اسلام آبادغرب نیز با اشاره به این موضوع که جهانگیر رستمی از زمان بازداشت «از داشتن وکیل محروم بوده و هیچ تماسی با خانواده نداشته است»، بازداشت «غیرقانونی همراه با خشونت»‌ او را به شدت محکوم کرد و این رویه را «نقض فاحش حقوق بشر و اصول قانون اساسی و تعهدات بین‌المللی» دانست.

این انجمن صنفی خواستار آزادی بی‌قیدوشرط رستمی و دسترسی او به وکیل منتخب خود شد، و از تمامی نهادهای صنفی، مدنی و حقوق بشری ‌خواست که در برابر این بی‌قانونی و دستگیری فعالین صنفی سکوت نکنند.

همچنین کانون صنفی معلمان استان بوشهر بازداشت رستمی را «ادامه ستم‌هایی»‌ نامید که «دهه‌هاست در سراسر کشور٫ معلمان عدالت‌خواه و آزاداندیش و دیگر آزدای‌خواهان از اقشار مختلف را نشانه رفته است و گویا پایانی ندارد.»

این تشکل صنفی همچنین خواستار «خردورزی»‌ حاکمیت شد.

همزمان بر اساس گزارش تشکل‌های صنفی، بازنشستگان در تجمع سه‌شنبه در مقابل صندوق بازنشستگی در کرمانشاه خواستار آزادی رستمی شدند.

آنها علاوه بر مطالبه آزادی او، خواستار شریفه محمدی و پخشان عزیزی، دو فعال کارگری و مدنی محکوم به اعدام، نیز شدند.

در مرگبارترین عملیات تاریخ پلیس ریو دو ژانیرو دست‌کم ۶۴ نفر کشته شدند

۶ آبان ۱۴۰۴، ۲۲:۵۵ (‎+۰ گرینویچ)

در مرگبارترین عملیات تاریخ پلیس ریو دو ژانیرو در برزیل، دست‌کم ۶۴ نفر سه‌شنبه شش آبان کشته شدند. این عملیات که تنها چند روز پیش از برگزاری رویدادهای جهانی مرتبط با اجلاس آب‌وهوایی سازمان ملل (COP30) علیه یکی از بزرگ‌ترین باندهای تبهکاری این شهر انجام شد.

پلیس ریو معمولاً پیش از برگزاری رویدادهای بزرگ بین‌المللی دست به عملیات گسترده علیه گروه‌های جنایی می‌زند. این شهر پیش‌تر میزبان المپیک ۲۰۱۶، اجلاس گروه ۲۰ در سال ۲۰۲۴ و نشست بریکس در ژوئیه گذشته بود.

هفته آینده نیز ریو میزبان اجلاس جهانی شهرداران C40 درباره تغییرات اقلیمی و مراسم جایزه ارث‌شات (Earthshot) پرنس ویلیام خواهد بود که در آن چهره‌هایی چون کایلی مینوگ و سباستین فتل (قهرمان چهار دوره فرمول یک) حضور دارند.

این برنامه‌ها مقدمه‌ای برای اجلاس COP30 در شهر آمازونی بلم هستند که از ۱۰ تا ۲۱ نوامبر برگزار می‌شود.

کلادیو کاسترو، فرماندار ریو، کشته شدن ۶۴ نفر را تایید کرد. در میان کشته‌شدگان چهار مامور پلیس نیز دیده می‌شوند.

100%

او در شبکه‌های اجتماعی نوشت: «قاطعانه در برابر نارکوتِروریسم می‌ایستیم.»

به گفته‌ی او، این عملیات با مشارکت ۲۵۰۰ نیروی امنیتی در مجتمع‌های فقیرنشین آلماو و پنیا در نزدیکی فرودگاه بین‌المللی ریو انجام شد.

این مجتمع‌ها محله‌های فقیر و پرجمعیتی هستند که در میان تپه‌ها و سواحل شهر گسترده‌اند.

صبح سه‌شنبه، دود غلیظی در آسمان شهر دیده شد. اعضای باندها برای کند کردن پیشروی خودروهای زرهی، اتومبیل‌ها را به آتش کشیدند و صدای رگبار گلوله در فضا طنین انداخت.

پلیس ویدیوهایی منتشر کرد که نشان می‌داد مظنونان از پهپادهای مجهز به نارنجک برای حمله به نیروهای پلیس استفاده کرده‌اند. تصاویر دیگری مردان مسلح را در حال فرار به مناطق جنگلی اطراف نشان می‌داد.

پس از فروکش کردن درگیری‌ها، نیروهای یگان ویژه پلیس ده‌ها مرد نیمه‌برهنه را دستگیر کردند. در همین حال خانواده‌های گریان در بیرون بیمارستانی که مجروحان را می‌پذیرفت، تجمع کرده بودند.

دولت ایالتی ریو اعلام کرد که این بزرگ‌ترین عملیات تاریخ علیه باند «کوماندو ورملیو» بوده است.

ریکاردو لواندوفسکی، وزیر دادگستری برزیل، گفت دولت فدرال پیش از آغاز این عملیات خونین هیچ درخواستی برای حمایت از مقامات ایالتی دریافت نکرده بود و خود نیز از طریق رسانه‌ها از روند آن باخبر شده است.

درگیری‌ها زندگی روزمره ده‌ها مدرسه و مرکز درمانی را مختل کرد، مسیر اتوبوس‌ها را تغییر داد و ترافیک شدیدی در چند منطقه از پایتخت ایالتی ایجاد کرد.

100%

کاسترو تایید کرد که در این علمیات ۸۱ نفر بازداشت شده‌اند و مقامات در حال اجرای ۲۵۰ حکم جلب و تفتیش مرتبط با سران باند مواد مخدر و شبکه‌های پول‌شویی آنان هستند.

با این حال، برخی گروه‌های مدنی از تلفات بالا و ماهیت نظامی عملیات انتقاد کردند.

کارولینا ریکاردو، مدیر یک اندیشکده امنیتی به رویترز گفت: «این یک فاجعه است. رویکردی کاملاً شکست‌خورده، زیرا واقعاً حلقه‌های اصلی زنجیره تولید و توزیع مواد مخدر را هدف قرار نمی‌دهد.»