• العربية
  • English
Brand
  • برنامه‌ها
  • تلویزیون
  • شنیداری
  • ایران
  • جهان
  • حقوق بشر
  • انقلاب ملی
  • جاویدنامان
  • گزارش ویژه
  • ورزش
  • بازار
  • برنامه‌ها
  • تلویزیون
  • شنیداری
  • ایران
  • جهان
  • حقوق بشر
  • انقلاب ملی
  • جاویدنامان
  • گزارش ویژه
  • ورزش
  • بازار
  • پوسته
  • زبان
    • العربية
    • English
  • برنامه‌ها
  • تلویزیون
  • شنیداری
  • ایران
  • جهان
  • حقوق بشر
  • انقلاب ملی
  • جاویدنامان
  • گزارش ویژه
  • ورزش
  • بازار
کلیه حقوق قانونی این سایت متعلق به ولانت‌مدیا است.
volant media logo

نصیرزاده درباره پرونده بیرانوند: پرسپولیس کمترین دفاع را در CAS داشت

۱۸ مهر ۱۴۰۴، ۱۱:۲۸ (‎+۱ گرینویچ)

هوشنگ نصیرزاده، وکیل علیرضا بیرانوند در دادگاه CAS، درباره این پرونده در یک برنامه تلویزیونی گفت: «پرسپولیس در پرونده بیرانوند کمترین دفاع را انجام داد. به دادگاه ثابت کردیم اگر این بازیکن نباشد تیم ملی ضرر می‌کند و CAS هم پذیرفت رأی را تعلیق کند.»

نصیرزاده همچنین درباره پرونده انتقال ریکاردو آلوز از تراکتور به سپاهان گفت: «اسناد باشگاه تراکتور در پرونده ریکاردو آلوز خیلی قوی است. آنها حتی فیلم هم دارند. زنوزی، مالک تراکتور خیلی زرنگ است. اگر زرنگ نبود که زنوزی نمی‌شد.»

پربازدیدترین‌ها

پزشکیان و قالیباف خواستار برکناری عراقچی هستند
۱
اختصاصی

پزشکیان و قالیباف خواستار برکناری عراقچی هستند

۲

ساسان آزادوار، از معترضان بازداشت‌شده در جریان انقلاب ملی، اعدام شد

۳
اختصاصی

مقام کاخ سفید: دولت ترامپ در حال گفت‌وگوی فعال با کنگره درباره جنگ ایران است

۴

کانال ۱۲: اسرائیل خود را برای ازسرگیری جنگ با جمهوری اسلامی آماده می‌کند

۵

انتقاد دوباره ترامپ از صدراعظم آلمان: به جای دخالت در جنگ ایران، به جنگ اوکراین برس

انتخاب سردبیر

  • نظام آموزشی جمهوری اسلامی، میدان بحران، سرکوب و نابرابری
    تحلیل

    نظام آموزشی جمهوری اسلامی، میدان بحران، سرکوب و نابرابری

  • تهدید خاموش جمهوری اسلامی در حوزه تسلیحات شیمیایی و بیولوژیک

    تهدید خاموش جمهوری اسلامی در حوزه تسلیحات شیمیایی و بیولوژیک

  • صندوق سرمایه‌گذاری الیوت «جنگ ایران» را با نبرد علیه نازی‌ها مقایسه کرد

    صندوق سرمایه‌گذاری الیوت «جنگ ایران» را با نبرد علیه نازی‌ها مقایسه کرد

  • بلومبرگ: سنتکام در پی استقرار موشک هایپرسونیک برای افزایش عمق نفوذ به خاک ایران است

    بلومبرگ: سنتکام در پی استقرار موشک هایپرسونیک برای افزایش عمق نفوذ به خاک ایران است

  • جنگ و بحران اقتصادی، بیکاری و فقر کارگران را در ایران تشدید کرده است

    جنگ و بحران اقتصادی، بیکاری و فقر کارگران را در ایران تشدید کرده است

  • شهروندان: «اینترنت پرو» رانت حکومتی و خیانت به مردم است
    روایت شما

    شهروندان: «اینترنت پرو» رانت حکومتی و خیانت به مردم است

•
•
•

مطالب بیشتر

دبیرکل فدراسیون فوتبال خبر داد؛ تیم‌های آفریقایی و آسیایی حریفان تیم ملی در فیفادی آبان

۱۸ مهر ۱۴۰۴، ۱۰:۱۰ (‎+۱ گرینویچ)

دبیرکل فدراسیون فوتبال درباره دیدارهای تدارکاتی تیم ملی فوتبال پیش از جام جهانی گفت: «در حال برنامه ریزی برای آبانماه هستیم. احتمالا یک تورنمنت چهار جانبه در دوبی داشته باشیم که با حضور دو تیم از آفریقا و دو تیم از آسیا برگزار می‌شود. هر چهار تیم واجد شرایط جام جهانی حاضر هستند.»

هدایت ممبینی گفت: «ما با یکی از تیم‌های آفریقایی بازی می‌کنیم و دیگر تیم آسیایی هم به مصاف دیگر تیم آفریقایی می‌رود. برنده‌ها به فینال می‌روند و بازنده‌ها دیدار رده بندی را برگزار می‌کنند.»

او درباره برنامه فیفادی اسفندماه تیم ملی گفت: «روی تیم‌های اروپایی تنظیم می‌کنیم. با برخی کشورها صحبت شده و همه منتظرند تا قرعه‌کشی انجام شود، گروه بندی که مشخص شد در پایان سال می‌توانیم دو بازی با دو تیم خوب اروپایی داشته باشیم تا با آمادگی وارد مسابقات جام جهانی شویم.»

ممبینی گفت: «یک مسابقه هم که احتمالا با یکی از تیم‌های حاضر جام جهانی قبل از شروع تورنمنت داریم و احتمالا پشت درهای بسته خواهد بود.»

دبیرکل فدراسیون درباره تیم‌های آفریقایی حاضر در تورنمنت چهارجانبه دبی گفت: «این دو تیم که انتخاب شده‌اند، به احتمال زیاد به جام جهانی صعود خواهند کرد و به همین دلیل آنها هم برای آمادگی خود حاضرند با تیم‌های آسیایی بازی کنند. به احتمال زیاد در گروه ما، تیم آفریقایی، اروپایی و آمریکایی حضور خواهند داشت. آنها هم خیلی راغب هستند تا در این تورنمنت چهار جانبه حضور داشته باشند و این می‌تواند برای ما یک گام رو به جلو باشد.»

او گفت: «چون رنکینگ ما در فوتبال دنیا خوب است، ممکن است جایگاه آنها از ما پایین‌تر باشد. معمولا ۲۰ کشوری که بالاتر از ما هستند، جزو تیم‌های تاپ هستند ولی با این حال، تیم‌های آفریقایی هم بازیکنانش در اروپا بازی می‌کنند و شرایطشان خیلی خوب است.»

ممبینی گفت: «فیفادی اسفند برای ما خیلی مهم است. در حال برنامه ریزی هستیم تا با تیم‌های اروپایی یا آمریکای جنوبی حاضر در جام جهانی بازی داشته باشیم که احتمالا برخی از آنها در رنکینگ از ما بالاتر هستند. در این باره رایزنی و مکاتباتی انجام شده ولی همه چیز به بعد از قرعه کشی منوط شده است.»

مسابقات جهانی وزنه‌برداری؛ علیرضا معینی نایب‌قهرمان جهان شد

۱۷ مهر ۱۴۰۴، ۲۰:۱۸ (‎+۱ گرینویچ)

علیرضا معینی، ملی‌پوش وزنه‌برداری ایران در دسته ۹۴ کیلوگرم مسابقات قهرمانی جهان، با مهار وزنه ۱۸۲ کیلوگرم در یک‎ضرب و ۲۰۹ کیلوگرم در دوضرب و ثبت رکورد ۳۹۱ کیلوگرم در مجموع، نایب‌قهرمان جهان شد.

معینی با توجه به تغییر کلاس‌بندی وزن‌ها از سوی فدراسیون جهانی، صاحب رکورد دنیا در یک‌ضرب شد.

همچنین علی عالی‌پور با مهار وزنه‌های ۱۷۶ کیلوگرم در یک‌ضرب و ۲۱۱ کیلوگرم در دوضرب، در مجموع رکورد ۳۸۷ کیلوگرم را ثبت کرد و چهارم شد.

کیانوش رستمی، قهرمان سابق المپیک و ملی‌پوش پیشین ایران که در این مسابقات با پرچم کوزوو مسابقه داد، با مهار وزنه‌های ۱۷۲ و ۲۰۵ کیلوگرمی در یک‌ضرب و دوضرب، در مجموع رکورد ۳۷۷ کیلوگرم را ثبت کرد و پنجم شد.

درخواست اتحادیه بازیکنان استرالیا از مقامات دولتی برای ممنوعیت شرطبندی روی کارت زرد

۱۷ مهر ۱۴۰۴، ۱۸:۱۲ (‎+۱ گرینویچ)

رویترز گزارش داده در پی دو رسوایی شرط‌بندی در ماه‌های اخیر در بالاترین سطح فوتبال استرالیا، اتحادیه ملی بازیکنان فوتبال استرالیا با ارائه درخواستی به سازمان دولتی مسئول حفظ پاکی و شفافیت ورزش در استرالیا، خواهان ممنوعیت شرط‌بندی روی کارت‌های زرد شدند.

در این گزارش آمده: «در ماه‌های اخیر، فوتبال استرالیا شاهد دو پرونده تبانی در سطح لیگ برتر (A-League) بوده است که در دادگاه‌ها در حال رسیدگی است. «اولیسس داویلا»، کاپیتان پیشین تیم مک‌آرتور بولز، روز پنجشنبه در دادگاهی در سیدنی به اتهام فساد و دستکاری در کارت‌های زرد بازی‌های لیگ برتر، اعتراف به گناه کرد.»

در ادامه آمده: «دو هم‌تیمی پیشین او نیز ماه گذشته در همان پرونده جریمه شدند، هرچند از صدور حکم محکومیت کیفری برایشان خودداری شد. همچنین، «ریکو دانزاکی»، هافبک پیشین تیم وسترن‌یونایتد، در ماه اوت به‌دلیل دستکاری کارت زرد در پرونده‌ای جداگانه در لیگ برتر به جرم کلاهبرداری محکوم شد.»

رویترز نوشته: «اتحادیه ملی بازیکنان فوتبال استرالیا از مقامات این کشور خواسته است شرط‌بندی روی کارت زرد را ممنوع کنند تا از دستکاری در مسابقات جلوگیری شود.»

همچنین در این گزارش آمده: «استرالیا هفته آینده یک کارگروه ملی را برای مقابله با تبانی در مسابقات پیشِ‌روی جام قهرمانی زنان آسیا راه‌اندازی خواهد کرد تا همکاری میان پلیس، شرکت‌های شرط‌بندی و نهادهای ورزشی را در پی سلسله‌ای از پرونده‌های فساد در فوتبال حرفه‌ای تقویت کند.»

تیم ملی فوتبال زنان ایران نیز یکی از تیم‌های حاضر در این رویداد خواهد بود.

برای فرار از گرما و ماه رمضان؛ جام جهانی ۲۰۳۴، ژانویه ۲۰۳۵ در عربستان سعودی برگزار می‌شود

۱۷ مهر ۱۴۰۴، ۱۶:۳۱ (‎+۱ گرینویچ)

اتلتیک گزارش داده با توجه به گرمای هوا در عربستان سعودی، جام جهانی ۲۰۳۴ که قرار است به میزبانی این کشور برگزار شود، به‌جای تابستان ۲۰۳۴، در ژانویه ۲۰۳۵ برگزار خواهد شد.

در این گزارش آمده: «هنوز تاریخ برگزاری جام‌جهانی ۲۰۳۴ اعلام نشده است، اما انتظار می‌رود این رقابت‌ها نیز زمستانی باشد؛ حتی احتمال دارد اوایل سال ۲۰۳۵ برگزار شود تا با ماه رمضان ۲۰۳۴ که در نوامبر و دسامبر است تداخل نداشته باشد.»

اینفانیتیو، رییس فیفا، در مجمع عمومی باشگاه‌های فوتبال اروپا در رم گفت: «اگر می‌خواهید همه‌جا در یک زمان بازی کنید، می‌توانید در مارس یا اکتبر بازی کنید چون در دسامبر در بخشی از جهان نمی‌شود بازی کرد و در ژوئیه در بخش دیگری نمی‌شود.»

رییس فیفا درباره تصمیم‌گیری نهایی درباره زمان برگزاری جام جهانی ۲۰۳۴ گفت: «ما همین حالا هم در جزئیات هستیم و داریم با همه در این‌باره صحبت می‌کنیم، و موضوع فقط یک جام‌جهانی نیست، بلکه بازنگری کلی است.»

جام جهانی ۲۰۲۲ قطر نیز به‌جای تابستان، در نوامبر این سال برگزار شد.

«او به مسائل جنسی فکر می‌کند»؛ افشای رابطه جنجالی وینیسیوس جونیور با یک اینفلوئنسر برزیلی

۱۷ مهر ۱۴۰۴، ۱۴:۳۲ (‎+۱ گرینویچ)

آنا سیلوا، اینفلوئنسر برزیلی در گفتگویی جنجالی جزئیاتی از رابطه و گفت‌وگوهای شخصی خود با وینیسیوس جونیور، مهاجم رئال مادرید را فاش کرده است. او مدعی شده که وینیسیوس در پیام‌هایش بارها درباره موضوعات جنسی صحبت کرده و «تقریباً ذهنش فقط درگیر این مسائل است».

آنا سیلوا در گفتگو با Leo Dias TV درباره آشنایی خود با مهاجم برزیلی گفت: «وینیسیوس مدام پیام‌های غیراخلاقی می‌فرستاد و فقط درباره مسائل جنسی حرف می‌زد. من به او گفتم که اهل گفت‌وگو و شناخت فکری هستم، اما او هیچ موضوعی جز مسائل جنسی برای صحبت نداشت. اصلاً نمی‌توانست مکالمه عادی داشته باشد.»

سیلوا گفت: «به او گفتم من از آن زن‌هایی نیستم که بدون هیچ دلیلی برایت ویدیو بفرستند. اگر چنین چیزی می‌خواهی، بهتر است در سایت‌های مخصوصش بگردی!»

او همچنین مدعی شد: «وینیسیوس من را به دیدار در شهر ماربیا اسپانیا دعوت کرد. او گفت یک دوست دیگر هم با خودم بیاورم، من هم یکی از دوستانم را معرفی کردم. اما وینیسیوس از من خواست عکس و صفحه اینستاگرام دوستم را برایش بفرستم.»

سیلوا در ادامه گفت: «او مستقیماً پیشنهادی برای رابطه سه‌نفره نداد، اما بعد از مدتی مشخص شد منظورش چیست. من به او پیام دادم و گفتم که دیگر نمی‌روم، چون خیلی طول داد تا سفر را قطعی کند و دوستم هم منصرف شد. بعد گفتم خودم تنها می‌آیم، اما دیگر علاقه‌ای نشان نداد چون دنبال همراهی بیشتر بود. حتی پیشنهاد دادم یکی از دوستانم که همجنس‌گراست را دعوت کند، ولی باز هم نپذیرفت.»

گفته می‌شود دلیل اصلی پایان رابطه وینیسیوس با ویرجینیا فونسکا، افشای پیام‌ها و گفت‌وگوهای خصوصی او با چند زن دیگر بوده است.

در پی افزایش انتقادات، وینیسیوس در صفحه اینستاگرامش پستی طولانی منتشر کرد و از ویرجینیا عذرخواهی کرد و نوشت: «ویرجینیا زنی فوق‌العاده و مادری شایسته است. هرچند رابطه ما رسمی نبود، اما میان ما پیوندی واقعی وجود داشت. حالا فهمیده‌ام که عشق واقعی فقط با احترام، اعتماد و صداقت معنا دارد. می‌خواهم از نو شروع کنم، بدون دروغ و بدون نقاب، فقط با عشق و احترام.»