• العربية
  • English
Brand
  • برنامه‌ها
  • تلویزیون
  • شنیداری
  • ایران
  • جهان
  • حقوق بشر
  • انقلاب ملی
  • جاویدنامان
  • گزارش ویژه
  • ورزش
  • بازار
  • برنامه‌ها
  • تلویزیون
  • شنیداری
  • ایران
  • جهان
  • حقوق بشر
  • انقلاب ملی
  • جاویدنامان
  • گزارش ویژه
  • ورزش
  • بازار
  • پوسته
  • زبان
    • العربية
    • English
  • برنامه‌ها
  • تلویزیون
  • شنیداری
  • ایران
  • جهان
  • حقوق بشر
  • انقلاب ملی
  • جاویدنامان
  • گزارش ویژه
  • ورزش
  • بازار
کلیه حقوق قانونی این سایت متعلق به ولانت‌مدیا است.
volant media logo

در حمله به کشتی باری در سواحل عدن دو نفر زخمی شدند

۷ مهر ۱۴۰۴، ۱۸:۲۸ (‎+۱ گرینویچ)

شرکت اداره‌کننده کشتی باری با پرچم هلند اعلام کرد که در پی حمله روز دوشنبه در سواحل عدن دو نفر از خدمه زخمی شدند و کشتی دچار خسارت‌های جدی شده است.

پیشتر شرکت امنیت دریایی امبری به نقل از مقام‌های نظامی خبر داد که یک کشتی باری با پرچم هلند در ۱۲۰ مایلی جنوب‌شرقی بندر عدن یمن هدف حمله یک «پرتابه ناشناس» قرار گرفته است.

متن کامل این خبر را اینجا بخوانید

پربازدیدترین‌ها

رسانه‌ها در آمریکا از درگیری‌های فیزیکی در پشت صحنه دیدار ترامپ و شی خبر دادند
۱

رسانه‌ها در آمریکا از درگیری‌های فیزیکی در پشت صحنه دیدار ترامپ و شی خبر دادند

۲

ترامپ به آمریکایی‌ها: فشار اقتصادی را تحمل کنید؛ باید جلوی «گروهی دیوانه» را بگیریم

۳

ترامپ در سفر چین از دستاوردهای اقتصادی گفت و پکن درباره ایران و تایوان هشدار داد

۴

فرهنگ کافه‌نشینی در ایران زیر فشار بحران اقتصادی در حال فروپاشی است

۵

رییس کمیسیون امنیت ملی مجلس از تعیین جایزه ۵۰ میلیون یورویی برای کشتن ترامپ خبر داد

انتخاب سردبیر

  • کارشناسان: تنگه هرمز به جمهوری اسلامی آسیب‌دیده فرصت می‌دهد تا ترامپ را منتظر نگه دارد

    کارشناسان: تنگه هرمز به جمهوری اسلامی آسیب‌دیده فرصت می‌دهد تا ترامپ را منتظر نگه دارد

  • جنگ ایران و شوک نفتی؛ کشورهایی که سود می‌برند و کشورهایی که زیان می‌بینند

    جنگ ایران و شوک نفتی؛ کشورهایی که سود می‌برند و کشورهایی که زیان می‌بینند

  • فرهنگ کافه‌نشینی در ایران زیر فشار بحران اقتصادی در حال فروپاشی است

    فرهنگ کافه‌نشینی در ایران زیر فشار بحران اقتصادی در حال فروپاشی است

  • تایم: عربستان برای مقابله با تهران در فکر اتحادهای جدید نظامی است

    تایم: عربستان برای مقابله با تهران در فکر اتحادهای جدید نظامی است

  • هزینه موازنه‌گری چین در قبال جمهوری اسلامی رو به افزایش است
    تحلیل

    هزینه موازنه‌گری چین در قبال جمهوری اسلامی رو به افزایش است

•
•
•

مطالب بیشتر

وزیر امنیت ملی اسرائیل حمله به قطر را «مهم، عادلانه و اخلاقی‌» توصیف کرد

۷ مهر ۱۴۰۴، ۱۸:۲۱ (‎+۱ گرینویچ)

پس از آنکه رسانه‌های اسرائیلی گزارش دادند نتانیاهو از همتای قطری خود به‌خاطر حمله به رهبران حماس در دوحه عذرخواهی کرد، ایتامار بن گویر، وزیر امنیت ملی اسرائیل، این حمله را «مهم، عادلانه و اخلاقی‌» توصیف کرد.

این وزیر اسرائیلی با انتشار پیامی در شبکه ایکس، قطر را «یک دولت دشمن» خواند و گفت: «هر کسی که هیولاهایی می‌فرستد تا نوزادان را بسوزانند، زنان را مورد تجاوز قرار دهند و زنان سالمند را ربایش کنند، باید بداند که هیچ جای دنیا برای او امن نیست.»

او ادامه داد: «زمان آن رسیده است که حقیقت را به جهان بگوییم: قطر کشوری است که از تروریسم حمایت می‌کند، تروریسم را تامین مالی می‌کند و به آن دامن می‌زند.»

رسانه‌های اسرائیلی: نتانیاهو از نخست‌وزیر قطر برای حمله به دوحه عذرخواهی کرد

۷ مهر ۱۴۰۴، ۱۸:۱۵ (‎+۱ گرینویچ)

رسانه‌های اسرائیلی گزارش دادند که بنیامین نتانیاهو از نخست‌وزیر قطر به‌خاطر حمله اسرائیل به دوحه عذرخواهی کرد.

باراک راوید، خبرنگار کانال ۱۲ اسرائیل، به نقل از یک منبع آگاه خبر داد بنیامین نتانیاهو همزمان با دیدارش با دونالد ترامپ در کاخ سفید، با محمد بن عبدالرحمن آل‌ثانی، نخست‌وزیر قطر، تلفنی گفت‌وگو کرد.

بر اساس این گزارش، نتانیاهو در این تماس تلفنی بابت نقض حاکمیت قطر در حمله به دوحه عذرخواهی کرده و نسبت به کشته‌شدن یک افسر امنیتی قطری در این حمله ابراز تاسف کرده است.

یک دیپلمات خارجی مطلع از موضوع در گفت‌وگو با تایمز اسرائیل تایید کرد که نتانیاهو به‌خاطر حمله اسرائیل در دوحه که منجر به کشته شدن یک نگهبان امنیتی قطری و چند عضو پایین‌رتبه حماس شد، از آل ثانی عذرخواهی کرده است.

فریبکاری پزشکیان؛ دوراهی عزت و ذلت

۷ مهر ۱۴۰۴، ۱۷:۵۳ (‎+۱ گرینویچ)

⁨ مسعود پزشکیان، رییس‌جمهوری ایران، در واکنش به تحریم‌ها گفت: «انتخاب با مردم است؛ یا عزت همراه با سختی را برگزینند و بایستند، یا برای راحتی تسلیم افراد پست و پلید شوند. نباید در برابر دشمنان جمهوری اسلامی سر خم کرد و زانو زد.»

گفت‌وگو با مرتضی کاظمیان، عضو تحریریه ایران‌اینترنشنال⁩

مشاور فرمانده کل سپاه: اسرائیل در موقعیت جنگ با ما نیست و توان حمله ندارد

۷ مهر ۱۴۰۴، ۱۷:۳۹ (‎+۱ گرینویچ)

حمیدرضا مقدم‌فر، مشاور فرمانده کل سپاه پاسداران با اشاره به جنگ ۱۲ روزه گفت: «نیروهای نظامی و امنیتی و دفاعی همگی به صورت طبیعی در آماده‌باش کاملند، اما منطق می‌گوید که اسرائیل در موقعیت جنگ با ایران نیست و توان حمله ندارد.»

مقدم‌فر افزود: «ادعاها مبنی بر جنگ قریب‌الوقوع بیش از هر چیز مصداق عملیات روانی و عملیات رسانه‌ای با هدف تعلیق اقتصاد در ایران است.»

او اضافه کرد: «آن‌ها از مکانیسم ماشه هم می‌خواهند فضای روانی در جهت سایه جنگ بسازند حال آنکه این مکانیسم هم هیچ ارتباطی با فصل هفت منشور سازمان ملل و جنگ ندارد.»

100%

مقام کره‌شمالی: هرگز از برنامه هسته‌ای خود دست نخواهیم کشید

۷ مهر ۱۴۰۴، ۱۷:۳۶ (‎+۱ گرینویچ)
100%

کیم سون گیونگ، معاون وزیر خارجه کره‌شمالی، در مجمع عمومی سازمان ملل گفت پیونگ‌یانگ هرگز از برنامه هسته‌ای خود دست نخواهد کشید و درخواست خلع سلاح هسته‌ای را «معادل مطالبه تسلیم حاکمیت و حق موجودیت» این کشور دانست.

این نخستین بار از سال ۲۰۱۸ است که یک مقام ارشد از پیونگ‌یانگ در نشست سالانه مجمع عمومی سازمان ملل سخنرانی می‌کند.

در آن سال وزیر خارجه کره‌شمالی به نیویورک سفر کرده بود.