• العربية
  • English
Brand
  • برنامه‌ها
  • تلویزیون
  • شنیداری
  • ایران
  • جهان
  • حقوق بشر
  • جاویدنامان
  • گزارش ویژه
  • ورزش
  • بازار
  • برنامه‌ها
  • تلویزیون
  • شنیداری
  • ایران
  • جهان
  • حقوق بشر
  • جاویدنامان
  • گزارش ویژه
  • ورزش
  • بازار
  • پوسته
  • زبان
    • العربية
    • English
  • برنامه‌ها
  • تلویزیون
  • شنیداری
  • ایران
  • جهان
  • حقوق بشر
  • جاویدنامان
  • گزارش ویژه
  • ورزش
  • بازار
کلیه حقوق قانونی این سایت متعلق به ولانت‌مدیا است.
volant media logo

طرح تازه آمریکا برای مذاکره به حماس داده شد

۱۶ شهریور ۱۴۰۴، ۰۸:۳۶ (‎+۱ گرینویچ)به‌روزرسانی: ۱۲:۲۳ (‎+۱ گرینویچ)

بر اساس گزارش‌های تازه، آمریکا چارچوب طرحی جدید را برای توافق به حماس ارائه کرده که شامل اصول تازه‌ای برای توافق جامع آتش‌بس و آزادی گروگان‌ها از طریق میانجی اسرائیلی می‌شود.

شبکه «کان» اسرائیل این موضوع را گزارش داد و نشریه تایمز اسرائیل این خبر را یکشنبه ۱۶ شهریور به نقل از منابع آگاه خود تایید کرد.

این طرح هنوز به‌طور کامل تدوین نشده و تنها چارچوبی از اصول برای مذاکرات آینده به شمار می‌رود.

طبق این گزارش، این اصول از طریق گرشان باسکین، مذاکره‌کننده کلیدی اسرائیلی در توافقی که در سال ۲۰۱۱ به آزادی گیلعاد شلیط، سرباز ارتش اسرائیل از اسارت حماس انجامید، به این گروه منتقل شده است.

کانال ۱۲ اسرائیل نیز گزارش داده باسکین که با غازی حمد، مقام ارشد حماس در تماس است، این پیشنهاد را از استیو ویتکاف، فرستاده ویژه رئیس‌جمهوری آمریکا دریافت کرده است.

چهاردهم شهریور، یسرائیل کاتز، وزیر دفاع اسرائیل، با اعلام آغاز مرحله تازه عملیات در نوار غزه، در شبکه اجتماعی ایکس نوشت: «دروازه‌های جهنم در غزه گشوده شده است. وقتی این روند آغاز شود، دیگر متوقف نخواهد شد.»

شنبه ۱۵ شهریور ارتش اسرائیل اعلام کرد اهالی شهر غزه باید به جنوب باریکه غزه بروند. شهر غزه، آخرین پایگاه حماس در باریکه غزه است و اسرائیل اعلام کرده تا تسلیم شدن یا نابودی کامل حماس پیش خواهد رفت. پیشتر ارتش اسرائیل ۱۳ شهریور تقریبا نیمی از شهر غزه را به تصرف خود در آورد.

در چرخشی آشکار پس از ماه‌ها گفت‌وگو درباره توافقی محدود، بنیامین نتانیاهو، نخست‌وزیر اسرائیل، به‌طور علنی اعلام کرده که از این پس تنها توافقی جامع را خواهد پذیرفت که شامل آزادی همه ۴۸ گروگان نگه‌داشته‌شده در غزه باشد.

دونالد ترامپ شنبه اعلام کرد مذاکراتی برای آزادی گروگان‌ها با حماس در جریان است و هشدار داد اگر این گروه آنها را آزاد نکند، با «عواقب سختی» مواجه خواهد شد. او همچنین احتمال داد برخی گروگان‌ها جان خود را از دست داده باشند.

حماس هم در بیانیه‌ای گفت که این گروه برای هر توافقی که به پایان جنگ، عقب‌نشینی کامل اسرائیل، دسترسی بی‌قید و شرط کمک‌ها و دیگر خواسته‌هایش منجر شود، آمادگی دارد.

Banner

پربازدیدترین‌ها

اکسیوس به نقل از فرمانده سنتکام: حملات به جنوب ایران به اوج اثربخشی رسیده بود
۱

اکسیوس به نقل از فرمانده سنتکام: حملات به جنوب ایران به اوج اثربخشی رسیده بود

۲

اعتصاب غذای زندانیان محکوم به اعدام در زندان قزل‌حصار وارد سومین هفته شد

۳

ایرانیان ده‌ها شهر جهان در سالروز درگذشت شاهان پهلوی تجمع کردند

۴

ترامپ کمبود مهمات آمریکا را رد کرد و تهدیدهایش علیه ایران را ادامه داد

۵

صف آرژانتینی‌ها برای چاپ شعار جنجالی «مالویناس متعلق به آرژانتین است»

انتخاب سردبیر

  • شهروندان اعدام دو معترض دی‌ماه در خیابان‌های اصفهان را «جنایت علیه بشریت» خواندند

    شهروندان اعدام دو معترض دی‌ماه در خیابان‌های اصفهان را «جنایت علیه بشریت» خواندند

  • جمهوری اسلامی دو تن دیگر از معترضان دی‌ماه را در اصفهان اعدام کرد

    جمهوری اسلامی دو تن دیگر از معترضان دی‌ماه را در اصفهان اعدام کرد

  • فرمانده حشد شعبی: شبه‌نظامیان عراقی برای مقابله با حمله زمینی آمریکا در ایران حضور دارند
    اختصاصی

    فرمانده حشد شعبی: شبه‌نظامیان عراقی برای مقابله با حمله زمینی آمریکا در ایران حضور دارند

  • افزایش درخواست تقسیط خدمات درمانی به‌دنبال تشدید بحران اقتصادی

    افزایش درخواست تقسیط خدمات درمانی به‌دنبال تشدید بحران اقتصادی

  • بحران جدی کمبود دارو در ایران و اعلام آمادگی کامل برای تامین نیاز دارویی زائران اربعین

    بحران جدی کمبود دارو در ایران و اعلام آمادگی کامل برای تامین نیاز دارویی زائران اربعین