• العربية
  • English
Brand
  • برنامه‌ها
  • تلویزیون
  • شنیداری
  • ایران
  • جهان
  • حقوق بشر
  • جاویدنامان
  • گزارش ویژه
  • ورزش
  • بازار
  • برنامه‌ها
  • تلویزیون
  • شنیداری
  • ایران
  • جهان
  • حقوق بشر
  • جاویدنامان
  • گزارش ویژه
  • ورزش
  • بازار
  • پوسته
  • زبان
    • العربية
    • English
  • برنامه‌ها
  • تلویزیون
  • شنیداری
  • ایران
  • جهان
  • حقوق بشر
  • جاویدنامان
  • گزارش ویژه
  • ورزش
  • بازار
کلیه حقوق قانونی این سایت متعلق به ولانت‌مدیا است.
volant media logo

چرا ترامپ از وضع تحریم‌های ثانویه علیه چین سرباز می‌زند؟

۱۱ شهریور ۱۴۰۴، ۱۹:۰۱ (‎+۱ گرینویچ)

پایگاه خبری بلومبرگ به نقل از یک مقام ارشد آمریکایی گزارش داد جنگ اوکراین و حمایت چین از روسیه در این مناقشه، در جریان مذاکرات تجاری میان واشینگتن و پکن مطرح شده‌اند و با توجه به ادامه گفت‌وگوها، دولت دونالد ترامپ از وضع تحریم‌های ثانویه علیه چین خودداری کرده است.

متیو ویتاکر، سفیر ایالات متحده در ناتو، سه‌شنبه ۱۱ شهریور در مصاحبه با بلومبرگ گفت: «رئیس‌جمهوری ترامپ تاکنون بر چین تعرفه‌ای وضع نکرده است، زیرا مذاکرات با این کشور همچنان ادامه دارد. و جنگ اوکراین نیز بی‌تردید بخشی از این گفت‌وگوها است.»

او به احتمال اثرگذاری سیاست‌های تعرفه‌‌ای پرداخت و افزود آخرین بار در جریان جنگ تعرفه‌ای متقابل میان پکن و واشینگتن، این روند به اعمال تعرفه‌های ۱۴۵ درصدی از سوی هر دو طرف انجامید.

با این حال، ویتاکر به پیچیدگی استفاده از اهرم‌های اقتصادی اذعان کرد و هشدار داد: «این شیوه نه مساله تجارت با چین را حل خواهد کرد و نه جنگ روسیه و اوکراین را.»

100%
ویرانی‌های برجا مانده از حملات پهپادی روسیه به منطقه کی‌یف اوکراین، ۱۱ شهریور

رئیس‌جمهوری ایالات متحده بارها هشدار داده در صورت عدم دستیابی کی‌یف و مسکو به توافقی برای پایان دادن به جنگ، خریداران نفت روسیه با تحریم‌های ثانویه مواجه خواهند شد.

این در حالی است که اقدامات عملی واشینگتن تاکنون صرفا به اعمال تعرفه بر واردات نفت خام روسیه از سوی هند محدود شده و چین مشمول این تدابیر نشده است.

دولت ترامپ پنجم شهریور تعرفه‌ کالاهای وارداتی از هند را به ۵۰ درصد افزایش داد.

تعرفه‌های ثانویه به مجازات‌هایی اشاره دارند که نه بر هدف اصلی تحریم، بلکه بر طرف‌های ثالث، مانند شرکت‌ها، بانک‌ها یا حتی دولت‌هایی اعمال می‌شوند که با کشور یا نهاد تحریم‌شده، تجارت یا همکاری می‌کنند.

آیا ملاحظات تجاری برای ترامپ بر خاتمه جنگ اوکراین اولویت دارد؟

سفیر ایالات متحده در ناتو در ادامه مصاحبه خود با بلومبرگ گفت ترامپ می‌داند در برابر چین «کارت‌هایی برای بازی در اختیار دارد» و ممکن است در صورت لزوم، تعرفه‌هایی را علیه پکن وضع کند.

ویتاکر افزود تعرفه‌های تنبیهی علیه هند به «تغییر محاسبات» این کشور در خصوص خرید انرژی از روسیه منجر شده، اما این اقدامات احتمالا به تقویت روابط تجاری میان واشینگتن و دهلی نو نخواهد انجامید.

پیش‌تر در ۲۰ مرداد، ترامپ با امضای یک فرمان اجرایی آتش‌بس تعرفه‌ای با چین را به‌مدت ۹۰ روز دیگر تمدید کرد.

بلومبرگ نوشت اظهارات ویتاکر نشان می‌دهد که تمرکز ترامپ بر رفع ناترازی‌های تجاری آمریکا می‌تواند گزینه‌های او برای پایان دادن به جنگ اوکراین را محدود کند.

بر اساس این گزارش، رهبران فرانسه و آلمان صبر خود را در برابر عدم تمایل ترامپ برای «مواجهه آشکار» با ولادیمیر پوتین، رئیس‌جمهوری روسیه، جهت خاتمه دادن به جنگ اوکراین از دست داده‌اند و خواهان اعمال تحریم‌های ثانویه شده‌اند.

امانوئل مکرون، رئیس‌جمهوری فرانسه، قرار است پنج‌شنبه ۱۳ شهریور نشستی مشترک با حضور ولودیمیر زلنسکی، همتای اوکراینی خود، برگزار کند.

شماری از رهبران کشورهای متحد کی‌یف نیز قرار است در این نشست به‌صورت حضوری و مجازی شرکت کنند. با این حال، تاکنون گزارشی در خصوص مشارکت ترامپ در این نشست منتشر نشده است.

Banner

پربازدیدترین‌ها

یکی از بستگان خامنه‌ای آشکارا در پی جذب نیرو برای گذر از جمهوری اسلامی به حکومت اسلامی است
۱

یکی از بستگان خامنه‌ای آشکارا در پی جذب نیرو برای گذر از جمهوری اسلامی به حکومت اسلامی است

۲
روایت شما

شهروندان در واکنش به اظهارات پزشکیان درباره آمار جاویدنامان، او را از عاملان کشتار خواندند

۳

دو فوتبالیست زن ایرانی ۵ ماه پس از پناهندگی، شهروند استرالیا شدند

۴

لیست ممنوعه کریستیانو؛ ۱۰ چهره‌ای که در مراسم عروسی رونالدو و جورجینا جایی ندارند

۵

روایت فداکاری‌های محمد صلاح؛ از سفرهای ۹ ساعته تا خوابیدن زیر آسمان قاهره

انتخاب سردبیر

  • نسل معلق؛ ایرانیانی که میان رفتن، دیده شدن و بازگشت زندگی می‌کنند
    تحلیل

    نسل معلق؛ ایرانیانی که میان رفتن، دیده شدن و بازگشت زندگی می‌کنند

  • رییس‌جمهور تشریفات؛ پزشکیان در حاشیه روزهای جنگ
    تحلیل

    رییس‌جمهور تشریفات؛ پزشکیان در حاشیه روزهای جنگ

  • هجوم به سئوتا معامله مهاجرتی قذافی با اروپا را دوباره زنده کرد
    تحلیل

    هجوم به سئوتا معامله مهاجرتی قذافی با اروپا را دوباره زنده کرد

  • مقام عراقی: بغداد برای اقدام نهایی علیه شبه‌نظامیان آماده می‌شود
    اختصاصی

    مقام عراقی: بغداد برای اقدام نهایی علیه شبه‌نظامیان آماده می‌شود

  • یک منبع بانکی افزایش رقم قبوض را به جبران کسری بودجه دولت مرتبط دانست
    اختصاصی

    یک منبع بانکی افزایش رقم قبوض را به جبران کسری بودجه دولت مرتبط دانست

  • وزیر خزانه‌داری آمریکا: هند با خرید نفت ارزان روسیه و فروش مجدد آن سودجویی می‌کند

    وزیر خزانه‌داری آمریکا: هند با خرید نفت ارزان روسیه و فروش مجدد آن سودجویی می‌کند

  • اروپا بدون دخالت آمریکا طرح ایجاد منطقه حائل میان اوکراین و روسیه را بررسی می‌کند

    اروپا بدون دخالت آمریکا طرح ایجاد منطقه حائل میان اوکراین و روسیه را بررسی می‌کند