• العربية
  • English
Brand
  • برنامه‌ها
  • تلویزیون
  • شنیداری
  • ایران
  • جهان
  • حقوق بشر
  • انقلاب ملی
  • جاویدنامان
  • گزارش ویژه
  • ورزش
  • بازار
  • برنامه‌ها
  • تلویزیون
  • شنیداری
  • ایران
  • جهان
  • حقوق بشر
  • انقلاب ملی
  • جاویدنامان
  • گزارش ویژه
  • ورزش
  • بازار
  • پوسته
  • زبان
    • العربية
    • English
  • برنامه‌ها
  • تلویزیون
  • شنیداری
  • ایران
  • جهان
  • حقوق بشر
  • انقلاب ملی
  • جاویدنامان
  • گزارش ویژه
  • ورزش
  • بازار
کلیه حقوق قانونی این سایت متعلق به ولانت‌مدیا است.
volant media logo

قطعی برق صنایع در تابستان به کاهش شیفت‌ کاری و تهدید معیشت کارگران منجر شده است

۳ مرداد ۱۴۰۴، ۰۹:۳۲ (‎+۱ گرینویچ)

با تداوم بحران برق در تابستان، فعالان کارگری در استان‌های مختلف کشور در گفت‌وگو با خبرگزاری ایلنا از آثار منفی قطعی برق بر واحدهای صنعتی و وضعیت معیشتی کارگران هشدار داده‌اند.

آن‌ها می‌گویند کاهش شیفت‌ها، حذف پاداش تولید و احتمال تعدیل نیرو، زندگی هزاران کارگر را در معرض خطر قرار داده است.

اکبر شوکت، دبیر اجرایی خانه کارگر قم اعلام کرد که برخی شهرک‌های صنعتی این استان تا دو روز در هفته بدون برق هستند و کاهش شیفت کاری باعث کاهش دستمزد کارگران شده است.

در تهران نیز فتح‌الله بیات، دبیر اجرایی خانه کارگر شرق پایتخت نسبت به بحران احتمالی در پایان تابستان هشدار داده و از خطر کاهش نیروی انسانی در صورت ادامه گرما سخن گفته است.

در استان‌هایی چون قزوین و گلستان، کارخانه‌ها برای حفظ تولید به خرید ژنراتورهای گران‌قیمت روی آورده‌اند، اما تامین سوخت این ژنراتورها نیز با دشواری همراه است.

کارشناسان هشدار داده‌اند که ادامه این وضعیت می‌تواند به تعطیلی برخی واحدهای تولیدی، افزایش بیکاری و به خطر افتادن معیشت کارگران و خانواده‌هایشان منجر شود.

100%
Banner
Banner
Banner

پربازدیدترین‌ها

هیات مذاکره‌کننده‌ پس از بروز اختلاف، با دستور ذوالقدر به تهران بازگشتند
۱
اختصاصی

هیات مذاکره‌کننده‌ پس از بروز اختلاف، با دستور ذوالقدر به تهران بازگشتند

۲
تحلیل

حرکت روی لبه تیغ؛ تلاش پکن برای ایستادن در میانه جنگ

۳

تشدید شکاف میان آمریکا و بریتانیا در قبال ایران؛ ترامپ استارمر را به «حفاری نفتی» فراخواند

۴

گاردین: تهران با نزدیک شدن به اروپا می‌کوشد فشار را بر آمریکا افزایش دهد

۵

جی‌دی ونس: ما روشن گفته‌ایم چه می‌خواهیم، اکنون توپ در زمین جمهوری اسلامی است

Banner

انتخاب سردبیر

  • اعزام هزاران نیروی آمریکایی دیگر به منطقه برای تشدید فشار بر تهران

    اعزام هزاران نیروی آمریکایی دیگر به منطقه برای تشدید فشار بر تهران

  • وال‌استریت ژورنال: جمهوری اسلامی تندروتر شده است
    تحلیل

    وال‌استریت ژورنال: جمهوری اسلامی تندروتر شده است

  • فایننشال تایمز: تهران از ماهواره چینی برای هدف‌گیری پایگاه‌های آمریکا استفاده کرد

    فایننشال تایمز: تهران از ماهواره چینی برای هدف‌گیری پایگاه‌های آمریکا استفاده کرد

  • سایه سنگین جنگ بر نیمکت‌های خالی؛ بحران آموزش در عصر «اینترنت طبقاتی»
    روایت شما

    سایه سنگین جنگ بر نیمکت‌های خالی؛ بحران آموزش در عصر «اینترنت طبقاتی»

  • هیات مذاکره‌کننده‌ پس از بروز اختلاف، با دستور ذوالقدر به تهران بازگشتند
    اختصاصی

    هیات مذاکره‌کننده‌ پس از بروز اختلاف، با دستور ذوالقدر به تهران بازگشتند

  • پشت پرده مذاکرات اسلام‌آباد و تلاش‌ها برای از سرگیری گفت‌وگوها

    پشت پرده مذاکرات اسلام‌آباد و تلاش‌ها برای از سرگیری گفت‌وگوها

•
•
•

مطالب بیشتر

ماهواره «ناهید ۲» جمهوری اسلامی از پایگاهی در روسیه به فضا پرتاب شد

۳ مرداد ۱۴۰۴، ۰۸:۵۶ (‎+۱ گرینویچ)

هم‌زمان با افزایش تنش‌ها بر سر برنامه موشکی و فضایی جمهوری اسلامی، ماهواره «ناهید ۲» از پایگاه وستوچنی روسیه به فضا پرتاب شد.

ایرنا، خبرگزاری دولت جمهوری اسلامی، جمعه سوم مردادماه نوشت: «ساخت و پرتاب این ماهواره حدود ۱۱۰ کیلوگرمی یکی از مهم‌ترین گام‌های صنعت فضایی ایران برای ارتباطات ماهواره‌ای، ایجاد منظومه‌های ماهواره‌ای مخابراتی ارتفاع پایین (LEO) و ماهواره‌های مخابراتی ارتفاع بالا (GEO) است.»

ایرنا افزود با قرار گرفتن ماهواره ناهید ۲ در مدار، «فناوری‌های بومی فضایی برای ارتباطات باند KU» برای نخستین بار به‌صورت عملیاتی آزمایش می‌شوند.

باند KU، مخفف عبارتی در زبان آلمانی به معنای «کوتاه پایین»، یکی از باندهای فرکانسی مورد استفاده در ارتباطات ماهواره‌ای است و در حوزه‌های نظامی و هواشنا‌سی، ماموریت‌های فضایی، پخش تلویزیونی و اینترنت ماهواره‌ای کاربرد دارد.

خبرگزاری ایسنا هم گزارش داد این ماهواره «با پرتابگر سایوز روسیه» و «پس از چند نوبت تاخیر» به فضا پرتاب شد.

پیش‌تر در ۳۰ تیرماه، سازمان فضایی ایران از آزمایش یک موشک ماهواره‌بر جدید به نام «قاصد» خبر داد و هدف از آن را «ارزیابی برخی فناوری‌های جدید در حال توسعه صنعت فضایی ایران» عنوان کرد.

انجام این آزمایش آن هم پس از جنگ ۱۲ روزه با اسرائیل و در آستانه دور جدید گفت‌وگوهای تهران و غرب، بر اهمیت ابعاد فنی، سیاسی، نظامی و امنیتی آن افزوده است.

  • چرا جمهوری اسلامی موشک «قاصد» را در ماموریت زیرمداری آزمایش کرد؟

    چرا جمهوری اسلامی موشک «قاصد» را در ماموریت زیرمداری آزمایش کرد؟

ناهید ۲ در «مدار ۵۰۰ کیلومتری» زمین

ایرنا در ادامه گزارش خود از پرتاب ماهواره ناهید ۲ نوشت در جریان این عملیات «سایر فناوری‌های فضایی نظیر کنترل وضعیت سه‌محوره، ارتباطات دوطرفه در سایر باندهای فرکانسی، مدیریت داده و توزیع توان» مورد بررسی و ارزیابی قرار خواهند گرفت.

این خبرگزاری افزود ناهید ۲ که یک ماهواره مخابراتی ساخت ایران است، نخستین ‌بار در بهمن‌ماه ۱۴۰۱به‌صورت نمونه کیفی رونمایی شد و اکنون نمونه پروازی آن نیز آماده شده است.

بر اساس این گزارش، عمر این ماهواره دو سال خواهد بود، در «مدار ۵۰۰ کیلومتری» قرار می‌گیرد و «باند فرکانسی آن KU ،X و UHF است».

وحید یزدانیان، رییس پژوهشگاه فضایی ایران، دوم خرداد اعلام کرده بود علاوه بر ناهید دو، ماهواره «پارس ۲» نیز «‌به‌زودی» در صف پرتاب قرار خواهد گرفت.

پایگاه خبری بلومبرگ ۲۹ فروردین گزارش داد برنامه فضایی حکومت ایران با وجود تحریم‌های آمریکا تقویت شده است.

بر اساس این گزارش، برنامه فضایی جمهوری اسلامی به‌طور موازی از سوی سازمان فضایی ایران و سپاه پاسداران پیگیری می‌شود؛ موضوعی که به گفته مقام‌های آمریکایی، مشابهت‌هایی با برنامه موشکی تهران دارد و نگران‌کننده تلقی می‌شود.

  • روسیه ماهواره ایرانی «خیام» را از پایگاه فضایی بایکونور قزاقستان به فضا پرتاب کرد

    روسیه ماهواره ایرانی «خیام» را از پایگاه فضایی بایکونور قزاقستان به فضا پرتاب کرد

آزادی لبنانی محکوم در پرونده قتل دیپلمات‌های اسرائیلی و آمریکایی در فرانسه

۳ مرداد ۱۴۰۴، ۰۷:۵۷ (‎+۱ گرینویچ)

جورج ابراهیم عبدالله، شهروند لبنانی که پیش‌تر در پرونده قتل دیپلمات‌های آمریکایی و اسرائیلی در فرانسه محکوم شده بود، پس از ۴۰ سال از زندان آزاد شد.

خبرگزاری فرانسه گزارش داد عبدالله ۷۴ ساله ساعت ۳:۴۰ (به وقت محلی) بامداد جمعه سوم مردادماه از زندانی در منطقه لانمزان در جنوب غربی فرانسه خارج شد.

ژان لویی شالانسه، وکیل این شهروند لبنانی، دوم تیر برای آخرین بار با عبدالله در زندان دیدار کرد.

شالانسه در همین رابطه به خبرگزاری فرانسه گفت: «او می‌داند که در شرایطی بسیار دشوار برای مردم فلسطین و لبنان به خاورمیانه بازمی‌گردد؛ با این وجود، از آزادی قریب‌الوقوع خود بسیار خوشحال به نظر می‌رسید.»

در جریان حملاتی در شهر پاریس در سال ۱۹۸۲، چارلز رابرت رِی، وابسته نظامی آمریکا و یاکوف بارسیمانتوف، دیپلمات اسرائیلی، کشته شدند.

عبدالله در سال ۱۹۸۴به‌ اتهام دست داشتن در قتل این دو نفر بازداشت و در سال ۱۹۸۷به حبس ابد محکوم شد.

او همچنین به تلاش برای قتل رابرت هوم، سرکنسول ایالات متحده در استراسبورگ، در سال ۱۹۸۴متهم بود.

پلیس فرانسه در جریان بازرسی یکی از آپارتمان‌های او در پاریس در سال ۱۹۸۴، چندین قبضه سلاح نیمه‌خودکار و دستگاه‌های ارتباطی بی‌سیم کشف کرد.

عبدالله بنیان‌گذار گروه مارکسیستی، ضداسرائیلی و منحل‌شده «فارل» یا همان «گروه‌های انقلابی مسلح لبنان» بود.

او هفته گذشته در مصاحبه با خبرگزاری فرانسه تاکید کرد پس از سپری کردن بیش از چهار دهه در زندان، همچنان خود را «مبارزی پایبند به آرمان» می‌داند.

تظاهرات برای آزادی جورج ابراهیم عبدالله، پاریس، ۲۵ تیر
100%
تظاهرات برای آزادی جورج ابراهیم عبدالله، پاریس، ۲۵ تیر

انتقال از پاریس به بیروت

به گفته یک منبع آگاه، عبدالله قرار است پس از خروج از زندان، در ابتدا به فرودگاه تارب در جنوب غربی فرانسه و سپس با هواپیمای پلیس به فرودگاه شارل دوگل پاریس منتقل شود.

خبرگزاری فرانسه افزود این شهروند لبنانی در نهایت از پاریس به بیروت انتقال خواهد یافت.

دادگاه تجدیدنظر فرانسه ۲۶ تیر در حکمی اعلام کرد گروهفارلاز سال ۱۹۸۴ تاکنون هیچ اقدام خشونت‌آمیزی انجام نداده و عبدالله امروز «نمادی از مبارزه فلسطینیان در گذشته» محسوب می‌شود.

قضات دادگاه تجدیدنظر همچنین مدت طولانی حبس عبدالله را با توجه به سن او و ماهیت جرائمش «نامتناسب» ارزیابی کردند.

دادگاه آزادی عبدالله را مشروط به ترک خاک فرانسه و ممنوعیت بازگشت او به این کشور دانست.

خانواده عبدالله اعلام کرده‌اند در سالن تشریفات فرودگاه بیروت از او استقبال می‌کنند و سپس عازم زادگاهش در شهر القبیات واقع در شمال لبنان می‌شوند.

به گفته آن‌ها، مراسمی برای استقبال از این شهروند لبنانی در القبیات تدارک دیده شده است.

عبدالله با وجود برخورداری از شرایط قانونی آزادی از سال ۱۹۹۹، به‌دلیل مخالفت‌های مکرر ایالات متحده به‌عنوان یکی از شاکیان پرونده، تاکنون در زندان باقی مانده بود.

این در حالی‌ است که در نظام قضایی فرانسه، محکومان به حبس ابد معمولا پس از کمتر از ۳۰ سال زندان آزاد می‌شوند.

فرماندار تهران: تهران با افت شدید سطح آب‌های زیرزمینی مواجه شده است

۳ مرداد ۱۴۰۴، ۰۷:۵۳ (‎+۱ گرینویچ)

حسین خوش‌اقبال، فرماندار تهران، در گفت‌وگو با ایسنا با اشاره به حفر چاه‌های غیرمجاز در پایتخت با توجه به وضعیت بحران آب، گفت تهران به دلیل رشد سریع جمعیت و گسترش محدوده‌های شهری در دهه‌های اخیر، با افت شدید سطح آب‌های زیرزمینی مواجه شده است.

او افزود کاهش محسوس آب‌های زیرزمینی باعث بروز پدیده‌هایی مانند فرونشست زمین، افت کیفیت آب و مشکلات زیست محیطی گسترده شده و این موضوع در گزارش‌های متعدد سازمان‌های محیط زیست و وزارت نیرو نیز مورد تاکید قرار گرفته است.

فرماندار تهران با اعلام ممنوعیت حفر چاه‌های جدید در مناطق بحرانی، از نصب سامانه‌های پایش هوشمند برای شناسایی فعالیت‌های غیرمجاز خبر داد و گفت: «فرمانداری در همکاری با شرکت آب منطقه‌ای، بازدیدهای میدانی و کنترل مداوم چاه‌های مجاز و غیرمجاز را در دستور کار دارد.»

احمد شاهرودی: ساختارهای شهری یکی از عوامل هدر رفتن آب است

۳ مرداد ۱۴۰۴، ۰۷:۴۶ (‎+۱ گرینویچ)

تصاویر ماهواره‌ای دریافتی ایران‌اینترنشنال از سدهای امیرکبیر، لار و لتیان نشان می‌دهند که این منابع اصلی تامین آب تهران به پایین‌ترین سطح ذخیره در سال‌های اخیر رسیده‌اند.

احمد شاهرودی، مهندس قانونی و دادرس دعاوی ساخت و ساز، در گفت‌وگو با ایران‌اینترنشنال، از ساختارهای شهری به عنوان یکی از عوامل هدر رفتن آب نام برد و گفت: «اگر راجع به آب شرب که در واقع برای شهر مورد نیاز است صحبت کنیم. خود ساختارهای شهری یکی از عوامل و یکی از مشکلات است. حالا چه سیستم‌هایی که تعبیه شده در بعضی نقاط شهر. چه فرسودگی ساختارهای شهری و بالاخص سیستم آبرسانی. این‌ها خود یکی از عواملی است که در کنار مدیریت غلط، در این روزهای بحرانی باعث هدر رفتن آب می‌شود.»

پزشکیان: اگر صرفه‌جویی نکنیم، با بحران بزرگ آب روبه‌رو می‌شویم

۳ مرداد ۱۴۰۴، ۰۷:۳۳ (‎+۱ گرینویچ)

مسعود پزشکیان، رییس دولت چهاردهم، با هشدار درباره کاهش بی‌سابقه بارندگی‌ها و کاهش سطح آب سدها، صرفه‌جویی گسترده در مصرف آب را «تنها راهکار حیاتی» برای عبور از بحران کم‌آبی دانست.

او در نشست با مدیران استان البرز گفت: «اگر منابع فعلی به اتمام برسند و آب‌های زیرزمینی نیز مدیریت نشوند، با بحران بزرگی در منطقه رو‌به‌رو خواهیم شد.»

پزشکیان با اشاره به کاهش ۴۰ تا ۴۴ درصدی بارش‌ها نسبت به میانگین ۸۰ ساله، گفت این موضوع تاثیر مستقیمی بر حجم ذخایر سد‌ها داشته و به عنوان نمونه سطح آب سد طالقان، یکی از منابع تامین آب شرب تهران و اطراف، حدود ۴۸ متر افت کرده است.

100%