• العربية
  • English
Brand
  • برنامه‌ها
  • تلویزیون
  • شنیداری
  • ایران
  • جهان
  • حقوق بشر
  • انقلاب ملی
  • جاویدنامان
  • گزارش ویژه
  • ورزش
  • بازار
  • برنامه‌ها
  • تلویزیون
  • شنیداری
  • ایران
  • جهان
  • حقوق بشر
  • انقلاب ملی
  • جاویدنامان
  • گزارش ویژه
  • ورزش
  • بازار
  • پوسته
  • زبان
    • العربية
    • English
  • برنامه‌ها
  • تلویزیون
  • شنیداری
  • ایران
  • جهان
  • حقوق بشر
  • انقلاب ملی
  • جاویدنامان
  • گزارش ویژه
  • ورزش
  • بازار
کلیه حقوق قانونی این سایت متعلق به ولانت‌مدیا است.
volant media logo

نماینده خامنه‌ای در گیلان: حضور خامنه‌ای در مراسم عزاداری موجب شادی دل‌ها شد

۱۷ تیر ۱۴۰۴، ۰۶:۰۲ (‎+۱ گرینویچ)

رسول فلاحتی، نماینده خامنه‌ای در استان گیلان، جمهوری اسلامی را پیروز جنگ ۱۲ روزه با اسرائیل خواند و گفت: «این پیروزی عزت بیشتری برای مردم ایران به همراه داشت.» او اضافه کرد: «حضور رهبری در مراسم عزاداری شب عاشورا، موجب شادی دل‌ها و تقویت روحیه مردم و جبهه مقاومت شدند.»

پربازدیدترین‌ها

گزارش آکسیوس از جزییات توافق ترامپ با جمهوری اسلامی
۱

گزارش آکسیوس از جزییات توافق ترامپ با جمهوری اسلامی

۲

فرمانده تحت تعقیب اینترپل به چهره کلیدی تصمیم‌گیری حکومت ایران در جنگ تبدیل شده است

۳

اسرائیل‌هیوم: واشینگتن و تل‌آویو درباره حذف مجتبی خامنه‌ای اختلاف دارند

۴
تحلیل

عبدالله ناصری: مجتبی خامنه‌ای از پدرش هم متوهم‌تر است

۵

نیویورک‌پست: فرمانده زندانی کتائب حزب‌الله به تلاش برای ترور ایوانکا ترامپ متهم شد

انتخاب سردبیر

  • خشم و نارضایتی شهروندان از توافق احتمالی آمریکا و جمهوری اسلامی
    روایت شما

    خشم و نارضایتی شهروندان از توافق احتمالی آمریکا و جمهوری اسلامی

  • قوه قضائیه از اعدام مجتبی کیان، زندانی سیاسی، خبر داد

    قوه قضائیه از اعدام مجتبی کیان، زندانی سیاسی، خبر داد

  • پرویز قلیچ‌خانی، اسطوره فوتبال ایران، در ۸۱ سالگی درگذشت

    پرویز قلیچ‌خانی، اسطوره فوتبال ایران، در ۸۱ سالگی درگذشت

  • اعتراضات گسترده دانش‌آموزان ایران، اولین جرقه‌های اعتراضات مردمی پس از انقلاب ملی و جنگ

    اعتراضات گسترده دانش‌آموزان ایران، اولین جرقه‌های اعتراضات مردمی پس از انقلاب ملی و جنگ

  • قطع اینترنت در ایران چگونه تصویر افکار عمومی را در فضای آنلاین تحریف می‌کند؟
    تحلیل

    قطع اینترنت در ایران چگونه تصویر افکار عمومی را در فضای آنلاین تحریف می‌کند؟

•
•
•

مطالب بیشتر

روزنامه کیهان در پاسخ به پزشکیان: فتوای «محاربه» در دفاع از حریم ولایت فقیه است

۱۷ تیر ۱۴۰۴، ۰۲:۵۳ (‎+۱ گرینویچ)

روزنامه کیهان، زیر نظر نماینده خامنه‌ای،‌ در پاسخ به گفت‌وگوی مسعود پزشکیان با تاکر کارلسون، مجری آمریکایی درباره فتوای محاربه برای ترامپ نوشت: «این فتوا نه یک نظر علمی، بلکه فتوای صریح فقهی در دفاع از کیان دین، مقدسات و به‌ویژه حریم ولایت فقیه است.»

مسعود پزشکیان، طی مصاحبه با کارلسون، درباره صدور فتوای «محاربه» برای قتل دونالد ترامپ و بنیامین نتانیاهو از سوی مراجع تقلید شیعه گفته بود که موضوع این فتوا و حکم علیه هیچ شخصی نیست و ربطی به حکومت ایران و رهبر جمهوری اسلامی ندارد.

این روزنامه حکومتی با اشاره به اینکه «نباید صلح را از ترامپ یا مهار نتانیاهو خواست»، تاکید کرد: «اگر روزی کسی دوباره آتش‌افروزی کند، جمهوری اسلامی اسرائیل را در خون می‌غلتاند.»

ویتکاف: دور تازه مذاکرات هسته‌ای با جمهوری اسلامی هفته‌ آینده برگزار می‌شود

۱۷ تیر ۱۴۰۴، ۰۱:۵۲ (‎+۱ گرینویچ)

استیو ویتکاف، فرستاده ویژه ترامپ در امور خاورمیانه، گفت که اولین دور مذاکرات هسته‌ای میان واشینگتن و تهران پس از پایان جنگ ۱۲روزه «هفته آینده یا همین حدود» برگزار خواهد شد.

دونالد ترامپ، رییس‌جمهوری ایالات متحده نیز در نشست رسانه‌ای پیش از ضیافت شام با بنیامین نتانیاهو، نخست‌وزیر اسرائیل، ضمن تایید اظهارات ویتکاف، در پاسخ به این پرسش که تاریخ دقیق مذاکرات چه زمانی است، گفت: «ترجیح می‌دهم نگویم، اما فردا درباره‌اش خواهید خواند یا خواهید دید.»

او در پاسخ به سوالی درباره موضوع محوری مذاکرات آتی با جمهوری اسلامی گفت که «دلیل چندانی» برای ادامه مذاکرات نمی‌بیند، چون معتقد است برنامه هسته‌ای جمهوری اسلامی به‌کلی نابود شده است.

ترامپ در ادامه افزود: «ایرانی‌ها درخواست ملاقات داده‌اند، من هم خواهم رفت. اگر بتوانیم چیزی را روی کاغذ بیاوریم خوب خواهد شد.»

ترامپ: حکومت ایران دیگر نباید مرگ بر آمریکا و اسرائیل بگوید

۱۷ تیر ۱۴۰۴، ۰۱:۲۰ (‎+۱ گرینویچ)

دونالد ترامپ، رییس‌جمهوری آمریکا، با اشاره به اینکه جمهوری اسلامی زمانی در منطقه «قلدری» می‌کرد اما آن دوران تمام شده، گفت حکومت ایران دیگر نباید «مرگ بر آمریکا» و «مرگ بر اسرائیل» بگوید.

ترامپ در ضیافت شام با بنیامین نتانیاهو، نخست‌وزیر اسرائیل، گفت دوست دارد در زمان مناسب تحریم‌ها علیه حکومت ایران را بردارد و به آنان «فرصتی برای بازسازی کشور بدهد.»

ترامپ گفت: «دوست دارم ببینم ایران دوباره به شکلی صلح‌آمیز بازسازی شود، نه اینکه مرگ بر آمریکا و مرگ بر اسرائیل بگوید. آنان قلدر خاورمیانه بودند اما الان دیگر قلدر نیستند.»

رییس‌جمهور آمریکا افزود: «آنان پتانسیل فوق‌العاده‌ای دارند، قدرت نفتی و مردمی عالی، باهوش و پرانرژی.»

نتانیاهو: تغییر حکومت در ایران، به مردم ایران بستگی دارد

۱۷ تیر ۱۴۰۴، ۰۰:۵۳ (‎+۱ گرینویچ)

بنیامین نتانیاهو، نخست‌وزیر اسرائیل، در ضیافت شام با دونالد ترامپ، رییس‌جمهوری آمریکا، درباره تغییر حکومت در ایران گفت: «این به مردم ایران بستگی دارد.»

نخست‌وزیر اسرائیل درباره دولت جدید سوریه هم گفت «فرصتی تازه برای بررسی» به وجود آمده، و افزود: «همه می‌دانند که شرایط تغییر کرده. قبلا ایران عملا سوریه را مستقیم یا از طریق حزب‌الله مدیریت می‌کرد، اما حزب‌الله به زانو درآمده و ایران از صحنه خارج شده است.»

نتانیاهو همچنین گفت اسرائیل آماده صلح با فلسطینی‌هایی است که به‌دنبال نابودی آن نیستند، اما تاکید کرد قدرت کنترل امنیتی همواره در دستان اسرائیل خواهد ماند.

به گفته نتانیاهو، ترامپ می‌خواهد به ساکنان غزه آزادی انتخابی برای ماندن یا ترک کردن بدهد.

به گفته نتانیاهو، ترامپ می‌خواهد به ساکنان غزه آزادی انتخاب برای ماندن یا ترک کردن بدهد.

حامیان حکومت در کارزار «هدف گرفتن سر ترامپ» تاکنون بیش از ۲۷ میلیون دلار جمع‌آوری کرده‌اند

۱۷ تیر ۱۴۰۴، ۰۰:۳۹ (‎+۱ گرینویچ)

یک سایت به نام «عهد خون» کارزاری برای «جمع‌آوری پول به‌منظور ترور دونالد ترامپ رییس‌جمهوری آمریکا» راه‌اندازی کرده و خبر داده که تاکنون بیش از ۲۷ میلیون دلار برای این هدف جمع‌آوری شده است.

در سایت این کارزار نوشته شده است: «تقدیم به پاک کننده تهدیدکنندگان رهبر انقلاب»

پیش‌تر خبرگزاری فارس، وابسته به سپاه پاسداران از راه‌اندازی جنبشی با عنوان «عهد خون» خبر داد و از هیئت‌های مذهبی در ایران و سایر کشورها دعوت کرد با برگزاری تجمعات در برابر سفارتخانه‌های کشورهای غربی یا میادین اصلی شهرها، حمایت خود را از خامنه‌ای اعلام کنند.

این رسانه همچنین خواستار اجرای «احکام اسلامی محاربه» علیه دونالد ترامپ و بنیامین نتانیاهو شده بود.

طی روزهای گذشته برخی از مراجع تقلید و روحانیون وابسته به حکومت از صدور فتوای «محاربه» وعلیه دونالد ترامپ و بنیامین نتانیاهو حمایت کرده‌اند.

روز دوشنبه مسعود پزشکیان، رییس دولت در جمهوری اسلامی، طی مصاحبه با تاکر کارلسون، مجری آمریکایی گفت:فتوای محاربه ربطی به حکومت ایران و رهبر جمهوری اسلامی ندارد