سخنگوی فراکسیون ورزش پس از رسوایی «تجاوز گروهی»: احسان حدادی باید استعفا بدهد

سخنگوی فراکسیون ورزش در جمع خانواده‌های دوومیدانی که در اعتراض به عملکرد احسان حدادی و پس از اتهام «تجاوز گروهی» چند ورزشکار ایرانی به یک زن در کره جنوبی مقابل مجلس تجمع کرده بودند، گفت: «افرادی که چنین کاری انجام دادند حتما باید بازخواست شوند، حتما باید استعفا دهند.»

روح‌اله لک علی‌آبادی، سخنگوی فراکسیون ورزش مجلس شورای اسلامی در این جمع که تعدادی از اعضای فراکسیون ورزش مجلس هم حضور داشتند، با کنایه به ادعای محمد مایلی‌کهن که گفته بود «این اتفاق در خیلی از رشته‌ها افتاده و باید دید چرا این‌طور بزرگ شده» گفت: «برای برخی از کشورها شاید این اتفاق عادی باشد اما برای ایران و ایرانی عادی نیست و مطمئن باشید ما محکم برخورد جدی می‌کنیم.»

یکی از حاضرین در این تجمع در ویديوهای رسیده، خطاب به سخنگوی فراکسیون ورزش مجلس شورای اسلامی می‌گوید: «سرمربی تیم ملی به احسان حدادی گفته به یک هتل دیگر برود و ایشان از دبی هم یک مهمان ویژه داشت. به آقای راستینه گفتیم به مجموعه آفتاب انقلاب نرود و از احسان حدادی حمایت نکند و حالا یک متجاوز را رئیس فدراسیون گذاشتید.»

یکی از زنان حاضر در این تجمع می‌گوید: «من دختر جوان دارم اما آقای مجرد را مدیر فدراسیون دوومیدانی کردید که پرونده باز تجاوز دارد. در اولین سفر با تیم ملی ورزشکاران را رها کرده و مهمان همراه خودش برده است.»

دونده‌های ایرانی در حالی به اتهام «تجاوز جنسی» در کره‌جنوبی بازداشت شده‌اند که احسان حدادی از سال‌ها پیش حکم اجرا نشده به دلیل «تجاوز به یک زن» دارد.

بیشتر بخوانید: جزئیاتی از چگونگی «تجاوز گروهی» به یک زن در کره‌جنوبی

او پس از دیدار با علی خامنه‌ای، رهبر جمهوری اسلامی، رییس فدراسیون دو و میدانی شد.

عملکرد حدادی در فدراسیون دو و میدانی و محکومیت قطعی او در پرونده «تجاوز جنسی» باعث شد پیش‌تر خانواده دو و میدانی با تجمع‌های مختلف و همچنین امضای کارزارهایی، خواستار برکناری او از ریاست فدراسیون شوند.