• العربية
  • English
BrandBrand
  • برنامه‌ها
  • تلویزیون
  • شنیداری
  • ایران
  • جهان
  • حقوق بشر
  • جاویدنامان
  • گزارش ویژه
  • ورزش
  • بازار
  • برنامه‌ها
  • تلویزیون
  • شنیداری
  • ایران
  • جهان
  • حقوق بشر
  • جاویدنامان
  • گزارش ویژه
  • ورزش
  • بازار
  • پوسته
  • زبان
    • العربية
    • English
  • برنامه‌ها
  • تلویزیون
  • شنیداری
  • ایران
  • جهان
  • حقوق بشر
  • جاویدنامان
  • گزارش ویژه
  • ورزش
  • بازار
کلیه حقوق قانونی این سایت متعلق به ولانت‌مدیا است.
volant media logo

تیراندازی در نزدیکی مرکز کمک‌رسانی در رفح دست‌کم ۳ کشته بر جای گذاشت

۱۲ خرداد ۱۴۰۴، ۱۶:۳۰ (‎+۱ گرینویچ)

وزارت بهداشت غزه که زیر نظر حماس فعالیت می‌کند، اعلام کرد دست‌کم سه فلسطینی در نزدیکی یک مرکز توزیع کمک‌های غذایی در رفح، در پی تیراندازی نیروهای اسرائیلی کشته و ده‌ها نفر دیگر زخمی شدند.

خبرگزاری رویترز دوشنبه ۱۲ خرداد اعلام کرد ارتش اسرائیل این واقعه را تایید کرده و گفته موضوع را به‌صورت کامل بررسی می‌کند.

به گفته مقامات نظامی اسرائیل، این حادثه حدود یک کیلومتر دورتر از مرکز توزیع کمک‌ها رخ داده و نیروهای اسرائیلی برای هشدار به چند «مظنون»، تیر هوایی شلیک کرده‌اند.

این مرکز متعلق به نهاد خصوصی «بنیاد بشردوستانه غزه» است که با حمایت ایالات متحده و تایید اسرائیل فعالیت می‌کند.

با این حال، بنیاد بشردوستانه غزه اعلام کرد هیچ کشته یا زخمی‌ای در مرکز توزیع یا اطراف آن گزارش نشده است.

رویترز نتوانسته این گزارش‌ها را به‌طور مستقل تایید کند.

افزایش تلفات در سراسر غزه

وزارت بهداشت غزه اعلام کرد در ۲۴ ساعت گذشته، حملات اسرائیل به مناطق مختلف نوار غزه دست‌کم ۵۱ کشته و ۵۰۰ زخمی بر جای گذاشته است.

به گفته منابع محلی، تنها در یکی از حملات هوایی به خانه‌ای در جبالیا، ۱۶ نفر کشته شدند.

بر اساس بیانیه ارتش اسرائیل، در جریان عملیات زمینی تازه، شماری از افراد مسلح کشته شده‌اند و انبارهای سلاح و زیرساخت‌های نظامی در سطح و زیر زمین هدف قرار گرفته‌اند.

100%

انتقاد سازمان ملل و نگرانی از قحطی

آنتونیو گوترش، دبیرکل سازمان ملل، دوشنبه با ابراز «شگفتی و انزجار» از کشته و زخمی‌ شدن غیرنظامیان در جریان دریافت کمک‌های غذایی، خواستار انجام تحقیقاتی مستقل شد.

در همین حال سازمان ملل هشدار داده که بیش از دو میلیون نفر از جمعیت غزه در معرض خطر قحطی قرار دارند.

بنیاد بشردوستانه غزه اعلام کرد شمار وعده‌های غذایی توزیع‌شده از سوی این نهاد از ابتدای فعالیت آن تاکنون به شش میلیون وعده رسیده است اما طرح این بنیاد تاکنون با انتقاد شدید نهادهای بشردوستانه و سازمان ملل مواجه شده است.

شبکه سازمان‌های مردم‌نهاد فلسطینی خواستار تحریم این سازوکار موسوم به «مکانیسم کمک‌رسانی آمریکا و اسرائیل» شده است.

ادامه بن‌بست در مذاکرات آتش‌بس

در حالی که حملات اسرائیل به غزه ادامه دارد، مذاکرات برای برقراری آتش‌بس با میانجی‌گری مصر، قطر و آمریکا همچنان در بن‌بست است.

یک مقام فلسطینی نزدیک به روند مذاکرات گفت رهبران حماس به‌طور پیوسته با میانجی‌ها در قاهره و دوحه در تماس هستند.

اسرائیل اعلام کرده با آتش‌بس موقت به‌منظور آزادی گروگان‌ها موافق است اما پایان جنگ را مشروط به «نابودی کامل حماس» می‌داند.

یسرائیل کاتس، وزیر دفاع اسرائیل، ۱۱ خرداد اعلام کرد به ارتش این کشور دستور داده است «بدون توجه به هرگونه مذاکرات» عملیات در غزه را ادامه دهد و به همه اهداف نظامی دست یابد.

کاتس افزود که ارتش باید از تمام ظرفیت‌ها برای محافظت از نیروهای خود و نابودی حماس استفاده کند.

جنگ در غزه پس از حمله هفتم اکتبر ۲۰۲۳ حماس به جنوب اسرائیل آغاز شد. حمله‌ای که به گفته مقام‌های اسرائیلی منجر به کشته‌شدن هزار و ۲۰۰ نفر، عمدتا غیرنظامی و ربوده شدن ۲۵۱ نفر شد.

از آن زمان تاکنون، بیش از ۵۴ هزار فلسطینی در غزه کشته شده‌اند و بخش عمده‌ای از این منطقه به ویرانه تبدیل شده است. صدها هزار نفر در غزه اکنون در اردوگاه‌های موقت و پناهگاه‌ها زندگی می‌کنند.

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

پربازدیدترین‌ها

رونالدو سکوتش را شکست: «سرمربی به قولش عمل نکرد، اردو را ترک کردم»
۱

رونالدو سکوتش را شکست: «سرمربی به قولش عمل نکرد، اردو را ترک کردم»

۲

ونس: در حال مذاکره با عراقچی و پزشکیان هستیم، اما میزان اختیار آن‌ها روشن نیست

۳
اختصاصی

تکمیل شبکه تازه فساد فروش نفت اطلاعات سپاه با نقش‌آفرینی یک سردار ارشد و یک سردارزاده

۴

بریتانیا: جمهوری اسلامی برای جاسوسی از خبرنگاران ایران‌اینترنشنال ۳ نفر را اجیر کرده بود

۵

از موتورهای ضد انفجار تا الیاف کربن؛ تلاش جمهوری اسلامی در آلمان برای بازسازی توان موشکی

انتخاب سردبیر

  • صرافی بانک پارسیان با وجود تحریم این بانک، میلیون‌ها دلار جابه‌جا کرده است
    اختصاصی

    صرافی بانک پارسیان با وجود تحریم این بانک، میلیون‌ها دلار جابه‌جا کرده است

  • نجمه امینی از سوی دادگاهی در مشهد به اتهام «سب‌النبی» به اعدام محکوم شد

    نجمه امینی از سوی دادگاهی در مشهد به اتهام «سب‌النبی» به اعدام محکوم شد

  • یاشار سلطانی: مجتبی ذوالنوری، نماینده قم در مجلس، در حفاری غیرمجاز برای یافتن گنج دست دارد

    یاشار سلطانی: مجتبی ذوالنوری، نماینده قم در مجلس، در حفاری غیرمجاز برای یافتن گنج دست دارد

  • رکورددار بلندترین صدای حیات‌وحش کدام پرنده است؟

    رکورددار بلندترین صدای حیات‌وحش کدام پرنده است؟

  • بریتانیا: جمهوری اسلامی برای جاسوسی از خبرنگاران ایران‌اینترنشنال ۳ نفر را اجیر کرده بود

    بریتانیا: جمهوری اسلامی برای جاسوسی از خبرنگاران ایران‌اینترنشنال ۳ نفر را اجیر کرده بود