• العربية
  • English
Brand
  • برنامه‌ها
  • تلویزیون
  • شنیداری
  • ایران
  • جهان
  • حقوق بشر
  • انقلاب ملی
  • جاویدنامان
  • گزارش ویژه
  • ورزش
  • بازار
  • برنامه‌ها
  • تلویزیون
  • شنیداری
  • ایران
  • جهان
  • حقوق بشر
  • انقلاب ملی
  • جاویدنامان
  • گزارش ویژه
  • ورزش
  • بازار
  • پوسته
  • زبان
    • العربية
    • English
  • برنامه‌ها
  • تلویزیون
  • شنیداری
  • ایران
  • جهان
  • حقوق بشر
  • انقلاب ملی
  • جاویدنامان
  • گزارش ویژه
  • ورزش
  • بازار
کلیه حقوق قانونی این سایت متعلق به ولانت‌مدیا است.
volant media logo

رییس ستاد کل ارتش اسرائیل:‌ آتش‌بس در غزه، تمرکز بر ایران را ممکن می‌سازد

۹ خرداد ۱۴۰۴، ۱۱:۰۳ (‎+۱ گرینویچ)

پس از آن‌که شورای سردبیری روزنامه وال‌استریت ژورنال در یادداشتی بنیامین نتانیاهو، نخست‌وزیر اسرائیل، را اهرم فشار دونالد ترامپ، رییس‌جمهوری آمریکا، بر جمهوری اسلامی خواند، کانال ۱۲ تلویزیون اسرائیل گزارش داد که ایال زمیر، رییس ستاد کل ارتش این کشور، در جلساتی محرمانه طی روزهای اخیر، بر پیوند راهبردی میان جبهه غزه و تهدیدات ناشی از جمهوری اسلامی تاکید کرده و گفته است که توافق آتش‌بس در غزه، تمرکز بر ایران را ممکن می‌سازد.

100%
Banner
Banner
Banner

پربازدیدترین‌ها

هیات مذاکره‌کننده‌ پس از بروز اختلاف، با دستور ذوالقدر به تهران بازگشتند
۱
اختصاصی

هیات مذاکره‌کننده‌ پس از بروز اختلاف، با دستور ذوالقدر به تهران بازگشتند

۲
تحلیل

حرکت روی لبه تیغ؛ تلاش پکن برای ایستادن در میانه جنگ

۳

تشدید شکاف میان آمریکا و بریتانیا در قبال ایران؛ ترامپ استارمر را به «حفاری نفتی» فراخواند

۴

آمریکا شبکه‌های مرتبط با پسر علی شمخانی و حزب‌الله لبنان را تحریم کرد

۵
تحلیل

چرا درآمد ۱۰۰ میلیارد دلاری عوارض تنگه هرمز یک افسانه است

Banner

انتخاب سردبیر

  • اعزام هزاران نیروی آمریکایی دیگر به منطقه برای تشدید فشار بر تهران

    اعزام هزاران نیروی آمریکایی دیگر به منطقه برای تشدید فشار بر تهران

  • وال‌استریت ژورنال: جمهوری اسلامی تندروتر شده است
    تحلیل

    وال‌استریت ژورنال: جمهوری اسلامی تندروتر شده است

  • فایننشال تایمز: تهران از ماهواره چینی برای هدف‌گیری پایگاه‌های آمریکا استفاده کرد

    فایننشال تایمز: تهران از ماهواره چینی برای هدف‌گیری پایگاه‌های آمریکا استفاده کرد

  • سایه سنگین جنگ بر نیمکت‌های خالی؛ بحران آموزش در عصر «اینترنت طبقاتی»
    روایت شما

    سایه سنگین جنگ بر نیمکت‌های خالی؛ بحران آموزش در عصر «اینترنت طبقاتی»

  • هیات مذاکره‌کننده‌ پس از بروز اختلاف، با دستور ذوالقدر به تهران بازگشتند
    اختصاصی

    هیات مذاکره‌کننده‌ پس از بروز اختلاف، با دستور ذوالقدر به تهران بازگشتند

  • پشت پرده مذاکرات اسلام‌آباد و تلاش‌ها برای از سرگیری گفت‌وگوها

    پشت پرده مذاکرات اسلام‌آباد و تلاش‌ها برای از سرگیری گفت‌وگوها

•
•
•

مطالب بیشتر

حوثی‌های یمن: هواپیماهای مسافربری اسرائیل را هدف می‌گیریم

۹ خرداد ۱۴۰۴، ۱۱:۰۰ (‎+۱ گرینویچ)

حوثی‌های مورد حمایت جمهوری اسلامی در یمن اعلام کردند در واکنش به حمله اخیر اسرائیل به فرودگاه صنعا، قصد دارند دامنه اقدامات خود را علیه اسرائیل گسترش دهند و به هواپیماهای غیرنظامی این کشور، از جمله پروازهای شرکت ال‌ عال حمله کنند.

این تهدید را منابع نزدیک به حوثی‌ها جمعه ۹ خرداد در گفت‌وگو با روزنامه لبنانی «الاخبار» مطرح کردند.

هشدار حوثی‌ها پس از آن منتشر شد که جنگنده‌های اسرائیل طی روزهای اخیر فرودگاه بین‌المللی صنعا، واقع در مناطق تحت کنترل حوثی‌ها را بمباران کردند.

بیشتر بخوانید: نتانیاهو پس از حمله اسرائیل به فرودگاه صنعا: تهران مسئول حملات حوثی‌هاست

این حملات پس از چندین مورد شلیک موشک‌های بالستیک از سوی حوثی‌ها به سمت اسرائیل صورت گرفت.

یسرائیل کاتز، وزیر دفاع اسرائیل، گفت که در آخرین حمله به فرودگاه صنعا، تنها هواپیمای باقی‌مانده برای حوثی‌ها هدف قرار گرفت.

شش هواپیمای دیگر آن‌ها پیش‌تر در حملات اسرائیل نابود شده بودند.

حوثی‌ها گفته‌اند که هواپیمای هدف قرار گرفته‌شده برای انتقال بیماران به اردن استفاده می‌شد.

از سوی دیگر، منابع این گروه به روزنامه الاخبار گفتند: «عملیات‌ پیش‌ رو از نظر کمیت و کیفیت با عملیات‌های قبلی تفاوت خواهد داشت و شامل اضافه شدن هواپیماهای غیرنظامی متعلق به موجودیت صهیونیستی به فهرست اهداف خواهد بود.»

در حال حاضر مشخص نیست که حوثی‌ها از توان نظامی لازم برای اجرای چنین تهدیدی برخوردار هستند یا خیر.

100%

بنیامین نتانیاهو، نخست‌وزیر اسرائیل، چهارشنبه هفتم خرداد با اشاره به حمله هوایی جدید این کشور به فرودگاه صنعا و دیگر مواضع حوثی‌ها در یمن، جمهوری اسلامی را مسئول حملاتی خواند که از خاک یمن علیه اسرائیل انجام می‌گیرد.

نتانیاهو گفت: «ما بر اساس یک اصل ساده عمل می‌کنیم: هر کس به ما آسیب بزند، به او آسیب خواهیم زد. هرگونه اعمال زور، با نیرویی حتی شدیدتر پاسخ داده خواهد شد.»

اوایل ماه جاری میلادی یکی از سخنگویان حوثی‌ها در گفت‌وگو با نشریه آمریکایی نیوزویک، گفت که این گروه به «سلاح‌های جدیدی» دست یافته که می‌توانند «محاصره هوایی اسرائیل» را به اجرا بگذارند.

در پی اصابت یک موشک بالستیک شلیک‌شده از سوی حوثی‌ها به محوطه فرودگاه بین‌المللی بن‌گوریون در اوایل ماه جاری میلادی، بسیاری از خطوط هوایی خارجی پروازهای خود به اسرائیل را به حالت تعلیق درآوردند. در نتیجه، بیشتر اسرائیلی‌ها در حال حاضر تنها به پروازهای شرکت ال عال و دو شرکت هواپیمایی داخلی دیگر یعنی آرکیا و ایسراایر، متکی هستند.

دست‌کم ۲۰ معترض در جریان اعتصاب‌های کامیون‌داران بازداشت شده‌اند

۹ خرداد ۱۴۰۴، ۱۰:۴۰ (‎+۱ گرینویچ)

سایت حقوق‌بشری هرانا گزارش داد که در جریان اعتصاب کامیون‌داران در ایران که از اول خردادماه آغاز شد، دست‌کم ۲۰ کامیون‌دار و شهروند حامی این اعتصاب‌ها در شهرهای مختلف کشور از جمله اسلام‌آباد غرب، بندر امام، بندر لنگه، رشت، سنندج، شیراز و کرمانشاه، بازداشت شده‌اند.

صدیق محمدی و شهاب دارابی دو تن از کامیون‌دارانی هستند که به ترتیب در شهرهای سنندج و اسلام‌آباد غرب بازداشت شدند.

پس از شروع اعتصاب‌ها، اتحادیه تشکل‌های کامیون‌داران و رانندگان سراسر ایران با انتشار بیانه‌های مختلفی از بازداشت ۱۱ راننده در کرمانشاه و شماری دیگر در سنندج خبر داد.

این اتحادیه اعلام کرد که نیروهای انتظامی با حمله به رانندگان معترض در پایانه سنندج با اسپری فلفل به شکلی خشن حقوق معترضان را نقض کردند.

از سوی دیگر، روابط عمومی سپاه قدس استان گیلان از بازداشت یک شهروند به دلیل حمایت از اعتصاب سراسری کامیون‌داران در رشت خبر داد و او را به «فعالیت به نفع گروه‌های مخالف نظام»، کرد.

معاونت روابط عمومی و تبلیغات سپاه خوزستان نیز از بازداشت دو شهروند در بندر امام به دلیل حمایت از اعتصاب کامیون‌داران، خبر داد.

از سوی دیگر، فرمانده انتظامی شهرستان بندر لنگه از بازداشت یک شهروند به دلیل حمایت از اعتصاب کامیون‌داران خبر داد و گفت که این فرد با تهیه و انتشار کلیپ در شبکه‌های اجتماعی، رانندگان خودروهای سنگین را به مشارکت در این اعتصاب تشویق کرده و ویدیو را در اختیار رسانه‌های خارج از کشور قرار داده است.

علاوه بر این، دادستان شیراز از بازداشت تعدادی از رانندگان معترض خبر داد و بدون اشاره به شمار شهروندان بازداشت‌شده آن‌ها را به «ایجاد اختلال در حمل‌ و نقل» متهم کرد.

اتحادیه تشکل‌های کامیون‌داران و رانندگان سراسر ایران، جمعه ۹ خرداد و همزمان با نهمین روز اعتصاب کامیون‌داران در بیش از ۱۴۱ شهر کشور، اعلام کرد: «ما خواستار آزادی فوری همکاران بازداشت‌شده‌مان هستیم و با تمام قوا تا تحقق مطالبات بر حق خود ایستاده‌ایم.»

رسانه وابسته به سپاه پاسداران: تتلو پس از خودکشی در زندان، به بیمارستان منتقل شده است

۹ خرداد ۱۴۰۴، ۱۰:۱۱ (‎+۱ گرینویچ)

مرکز رسانه قوه قضاییه خبر داد در پی «بروز مسمومیت» برای تتلو، او به یکی از مراکز درمانی شهر تهران منتقل شد و زیر نظر پزشکان متخصص قرار گرفت. بر اساس این اطلاعیه، «با درمان‌های تخصصی انجام شده و رسیدگی به موقع»، شرایط این خواننده زیر حکم اعدام، تحت کنترل و حال عمومی او مساعد است.

رسانه‌ها در ایران جمعه ۹ خرداد گزارش دادند امیرحسین مقصودلو، معروف به تتلو، در زندان با مصرف قرص اقدام به خودکشی کرده و به یکی از بیمارستان‌های تهران منتقل شده است.

خبرگزاری فارس، وابسته به سپاه پاسداران، اعلام کرد حال عمومی تتلو بهبود یافته و احتمالا تا ساعات آینده از بیمارستان مرخص می‌شود.

در این گزارش اشاره‌ای به دلیل اقدام به خودکشی او نشده است. با این حال در سال‌های گذشته بسیاری از زندانیان محکوم به اعدام به‌دلیل فشارهای عصبی ناشی از ترس از احتمال اجرای حکم مرگ یا شرایط نامناسب محل حبس خود، اقدام به خودکشی یا خودزنی کرده‌اند.

(به توصیه کارشناسان اگر با کسی یا کسانی روبه‌رو می‌شوید که از جمله‌ها و عبارت‌هایی نشان‌دهنده افسردگی یا تمایل به پایان زندگی استفاده می‌کنند، از آنان بخواهید با پزشک معتمد، نهادهایی که در این زمینه فعالیت می‌کنند یا فردی مورد اعتماد، درباره نگرانی‌هایشان صحبت کنند. اگر به خودکشی فکر می‌کنید در ایران با اورژانس اجتماعی با شماره تلفن ۱۲۳ تماس بگیرید.)

اصغر جهانگیر، سخنگوی قوه قضاییه جمهوری اسلامی، ۲۷ اردیبهشت گفته بود حکم اعدام تتلو، تایید شده و قابل اجراست اما درخواست‌ها برای لغو آن در حال بررسی است.

او با اشاره به تایید این حکم اعدام در دیوان عالی کشور گفته بود امکان توقف آن با توجه به ثبت درخواست وکلا وجود دارد.

تتلو از سوی دستگاه قضایی جمهوری اسلامی به اتهام «سب‌النبی» (توهین به پیامبر اسلام) به اعدام و به اتهام «تشویق به فساد و فحشا» به ۱۰ سال حبس محکوم شده است.

بیشتر بخوانید: بازداشت و ضرب و شتم هواداران تتلو در میدان آزادی تهران

سخنگوی قوه قضاییه در بخشی از صحبت‌های ۲۷ اردیبهشت خود با اشاره به این‌که تتلو ابتدا از سوی شعبه ۹ دادگاه کیفری یک تهران به اتهام «توهین به مقدسات» به پنج سال حبس محکوم شده بود، گفت این رای از سوی دادستانی تهران مورد اعتراض قرار گرفت و پس از نقض در دیوان عالی کشور، به شعبه شش دادگاه کیفری یک به عنوان شعبه هم‌عرض ارسال شد.

جهانگیر با اشاره به این‌که این شعبه در نهایت حکم اعدام تتلو را به اتهام «سب‌النبی» (توهین به پیامبر و مقدسات مسلمانان) صادر کرد، گفت: «این حکم مجددا مورد فرجام‌خواهی قرار گرفت و دیوان عالی کشور اخیرا آن را تایید کرد و برای اجرا به دادگاه اعلام شده است.

او پیش از این در ۲۷ فروردین اعلام کرد تتلو در یک پرونده از سوی دادگاه کیفری تهران به اعدام محکوم شده و در پرونده دیگر از سوی ایمان افشاری، رییس شعبه ۲۶ دادگاه انقلاب به ۱۰ سال زندان محکوم شده و در حال تحمل حبس در زندان تهران بزرگ است.

وکیلان تتلو ۱۲ اسفند ۱۴۰۳ در نامه‌ای خطاب به مراجع تقلید تاکید کردند موکلشان در مرحله‌ بدوی از اتهام سب‌النبی تبرئه شده و در ادامه، حکم اعدام با «سخت‌گیری‌های فراقانونی» صادر شده است.

100%

بازداشت تتلو

رسانه‌ها در ایران آذر ۱۴۰۲ گزارش دادند تتلو که در ترکیه به علت شکایت‌های خصوصی متعدد دستگیر شده بود، در مرز بازرگان به مقام‌های جمهوری اسلامی تحویل داده شد.

تتلو چهار سال پیش نیز به درخواست نیروی انتظامی جمهوری اسلامی، به دست پلیس ترکیه بازداشت شد و مقام‌های پلیس ایران گفتند کارهای انتقال او به کشور در حال انجام است اما یک هفته بعد آزاد شد.

احمد نوریان،‌ سخنگوی وقت نیروی انتظامی،‌ بهمن‌ ۱۳۹۸ در مصاحبه با باشگاه خبرنگاران جوان گفت: «به علت پرونده‌ای قضایی که برای تتلو در ایران تشکیل شده بود،‌ اعلان قرمز اینترپل برای این فرد اعلام و او در ترکیه بازداشت شد.»

در آن زمان، رسانه‌های ایران اتهام این خواننده را اهانت به شخصیت‌های مذهبی شیعیان در یکی از کنسرت‌هایش اعلام کردند.

تتلو متولد سال ۱۳۶۶ در تهران است و کار هنری خود را در سال ۱۳۸۳ با انتشار آثارش در یک وبلاگ آغاز کرد.

یک راننده اسنپ‌باکس خواستار حمایت از اعتصاب کامیون‌داران شد

۹ خرداد ۱۴۰۴، ۰۹:۳۰ (‎+۱ گرینویچ)

یک راننده اسنپ‌باکس، با ارسال ویدیویی به ایران‌اینترنشنال، در حمایت از اعتصاب سراسری رانندگان خودروهای سنگین می‌گوید: «همه‌چیز گران شده اما مسئولان هیچ ترتیب اثری نمی‌دهند و فقط به فکر کمیسیون خودشان هستند.»

او با انتقاد از نوع برخورد حاکمیت با مردم معترض می‌گوید: «با ما مثل نوکر رفتار می‌کنند، در حالی‌که ما فقط دنبال نان حلال هستیم.»

این شهروند در پایان خواستار همراهی مردم و حمایت از اعتصابات برای رسیدن به مطالبات صنفی شده است.

محور دشت ارژن به شیراز خالی از کامیون است

۹ خرداد ۱۴۰۴، ۰۹:۱۵ (‎+۱ گرینویچ)

یکی از رانندگان با ارسال ویدیویی به ایران‌اینترنشنال گفت که محور دشت ارژن به شیراز در جمعه ۹ خرداد، خالی از کامیون است.

با وجود فشارهای حکومتی و بازداشت شمار زیادی از رانندگان و حامیان اعتصاب سراسری کامیون‌داران و رانندگان خودروهای سنگین، این اعتصاب برای نهمین روز در بیش از ۱۴۱ شهر کشور ادامه دارد.