شاهزاده رضا پهلوی: تنها راه رسیدن به صلح در خاورمیانه، کمک به مردم ایران است

شاهزاده رضا پهلوی در واکنش به اظهارات اخیر استیو ویتکاف، رییس هیئت مذاکره‌کننده آمریکا با جمهوری اسلامی، تاکید کرد که جمهوری اسلامی شریک صلح نیست و تنها راه دستیابی به صلح و ثبات در خاورمیانه، حمایت از مردم ایران برای رهایی از این حکومت است.

ویتکاف گفته بود که هر توافق نهایی با جمهوری اسلامی باید چارچوبی برای «صلح، ثبات و رفاه در خاورمیانه» ایجاد کند.

شاهزاده رضا پهلوی در پیامی خطاب به ویتکاف نوشت: «جمهوری اسلامی شریک صلح نیست. تنها راه رسیدن به صلح، ثبات و شکوفایی در خاورمیانه، کمک به مردم ایران برای رهایی از این رژیم ضعیف و ازهم‌گسیخته است.»

او در ادامه افزود: «سیاست فشار حداکثری در دوره نخست ریاست‌جمهوری پرزیدنت ترامپ، موفق‌ترین سیاست در قبال این رژیم در تاریخ بود. ضروری است که این سیاست ادامه یابد و با حمایت حداکثری از مردم ایران تکمیل شود. به این رژیم جنگ‌طلب فرصت بقا ندهید. در حالی که مردم ایران برای صلح مبارزه می‌کنند، بگذارید فرصت واقعی برای پیروزی داشته باشند.»