• العربية
  • English
Brand
  • برنامه‌ها
  • تلویزیون
  • شنیداری
  • ایران
  • جهان
  • حقوق بشر
  • جاویدنامان
  • گزارش ویژه
  • ورزش
  • بازار
  • برنامه‌ها
  • تلویزیون
  • شنیداری
  • ایران
  • جهان
  • حقوق بشر
  • جاویدنامان
  • گزارش ویژه
  • ورزش
  • بازار
  • پوسته
  • زبان
    • العربية
    • English
  • برنامه‌ها
  • تلویزیون
  • شنیداری
  • ایران
  • جهان
  • حقوق بشر
  • جاویدنامان
  • گزارش ویژه
  • ورزش
  • بازار
کلیه حقوق قانونی این سایت متعلق به ولانت‌مدیا است.
volant media logo

تهدید فدراسیون توسط مدیرعامل تراکتور: با نژادپرستی برخورد کنید وگرنه به فیفا شکایت می‌کنیم

۱۰ بهمن ۱۴۰۳، ۰۸:۳۸ (‎+۰ گرینویچ)

مدیرعامل باشگاه تراکتور در واکنش به اتفاقات بازی با پرسپولیس در استادیوم آزادی گفت: «مسئولان یکبار برای همیشه با شعارهای ضد نژادی، قومیتی و ایران‌ ستیزانه در ورزشگاه‌ها برخورد کنند. اگر آقایان توانی برای این کار ندارند، فیفا ابزار و قدرت کاملی در این زمینه دارد.»

درگیری‌های هواداران پرسپولیس و تراکتور در بازی روز شنبه گذشته در استادیوم آزادی و پخش گسترده تصاویری از آن، واکنش‌های متعددی داشته است، طرفین از یکدیگر شکایت کردند. ویدیوهای زیادی از سنگ‌پرانی و توهین‌های نژادپرستانه و فحاشی علیه بازیکنان دو تیم در فضای مجازی منتشر شده است.

در گفتگویی که رسانه باشگاه تراکتور منتشر کرده، سعید مظفری‌زاده در این باره گفت: «ما تمامی اقدامات قانونی لازم جهت پیگیری موضوع شکایت از طریق فدراسیون فوتبال را انجام داده‌ایم و در صورتی که اقدام عاجل و اساسی در این زمینه صورت نگیرد، با قاطعیت کامل، موضوع را از طریق فیفا پیگیری خواهیم کرد.»

مدیرعامل باشگاه تراکتور گفت: «موضوع شعارهای نژادپرستی و قومیتی هیچ توجیهی ندارد و ما هیچ تسامحی را در این زمینه قبول نخواهیم کرد و تجربه هم نشان داده که برخورد‌های کلیشه‌ای مانند محرومیت یک و دو جلسه‌ای، راهکاری برای حل این معضل نیست و فدراسیون فوتبال باید به این دور باطل پایان دهد و اقدام اساسی انجام دهد.»

او با تاکید بر اینکه باشگاه تراکتور به جهت رعایت مصلحت ملی از پیگیری موضوع در فیفا اجتناب کرده است، گفت: «زمان آن رسیده که مسئولان امر یکبار برای همیشه با شعارهای ضد نژادی، قومیتی و ایران‌ ستیزانه در ورزشگاه‌ها برخورد کنند یا اگر آقایان توانی برای این کار ندارند، فیفا ابزار و قدرت کاملی را در این زمینه دارد و به راحتی می‌تواند این معضل را ریشه‌کن کند.»

مبارزه با نژادپرستی در فوتبال، یکی از تاکیدهای همیشگی فیفا بوده است، در معروف‌ترین نمونه‌های اخیر، پس از توهین نژادپرستانه هواداران والنسیا به وینیسیوس، مهاجم برزیلی رئال مادرید، فیفا به صراحت از ستاره کهکشانی‌ها حمایت کرد، تا جایی که اینفانتینو، اعلام کرد وینیسیوس جونیور به‌عنوان رئیس کمیته تازه‌ تأسیس مبارزه با نژادپرستی فیفا انتخاب شده است.

Banner

پربازدیدترین‌ها

اکسیوس: مجتبی خامنه‌ای توافق موقت برای بازگشایی تنگه هرمز را تایید کرده است
۱

اکسیوس: مجتبی خامنه‌ای توافق موقت برای بازگشایی تنگه هرمز را تایید کرده است

۲

دو فوتبالیست زن ایرانی ۵ ماه پس از پناهندگی، شهروند استرالیا شدند

۳

ام‌اس ناو: توافق احتمالی با عمان کنترل تهران بر تنگه هرمز را افزایش می‌دهد

۴

تنباکوی بدون دود کودکان را در مدارس ایران گرفتار کرده است

۵

رویترز: ترامپ پس از تهدید تهران به حمله به زیرساخت‌های منطقه، حملات گسترده را متوقف کرد

انتخاب سردبیر

  • یکی از بستگان خامنه‌ای آشکارا در پی جذب نیرو برای گذر از جمهوری اسلامی به حکومت اسلامی است

    یکی از بستگان خامنه‌ای آشکارا در پی جذب نیرو برای گذر از جمهوری اسلامی به حکومت اسلامی است

  • معمای ایران؛ ترامپ در جنگی گرفتار شده که راه خروجی برای آن دیده نمی‌شود
    تحلیل

    معمای ایران؛ ترامپ در جنگی گرفتار شده که راه خروجی برای آن دیده نمی‌شود

  • شهروندان در واکنش به اظهارات پزشکیان درباره آمار جاویدنامان، او را از عاملان کشتار خواندند
    روایت شما

    شهروندان در واکنش به اظهارات پزشکیان درباره آمار جاویدنامان، او را از عاملان کشتار خواندند

  • کارشناسان سازمان ملل خواستار توقف سرکوب اقلیت‌های اتنیکی در ایران شدند

    کارشناسان سازمان ملل خواستار توقف سرکوب اقلیت‌های اتنیکی در ایران شدند

  • نشریه پیام ما: صنعت گردشگری ایران عملا به تعطیلی کشیده شده است

    نشریه پیام ما: صنعت گردشگری ایران عملا به تعطیلی کشیده شده است